6 napos spanyolországi körutazás királyi városokba, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41458
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

429.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41458

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Spanyolország királyi városait!

Opciók

  • Szeptember 23 - 28.: , 429.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 127 €
  • Utasbiztosítás

Program

1. NAP: BUDAPEST – VALENCIA

Reggel repülés Budapestről Valenciába. A csomagjaink felvétele után busztranszfer a szállodába. Ezt követően gyalog indulunk városnézésre, ismerkedés Spanyolország harmadik legnagyobb városával. A Katedrálisban a híres Szent Grál mellett kér Goya kép is megtekinthető. Gazdagon díszített épületek, paloták, városkapu és egy pompás főtér mesél Valencia múltbéli és jelenlegi gazdagságáról. Különlegesség, hogy a folyót elterelték a városból, a mederbe modern és nagyon látványos épületeket emeltek, amelyek már a XXI. sz. építészetének mintapéldányai. Ez Spanyolország legszebb modern városrésze. A szabadidő során megízlelhetjük a város jellegzetes italát, a horchatát. A programunk végén elfoglaljuk szállásunkat, majd fakultatív vacsora.

2. NAP: VALENCIA – CUENCA – ARANJUEZ – MADRID

Reggeli után autóbusszal indulunk Közép-Spanyolország felé. Először a sziklára épült várost, Cuencát keressük fel. A települést még a mór hódítók alapították, szűk utcái mindmáig középkori hangulatot árasztanak. Gótikus katedrálisának alapjait a XII. században rakták le. A Szent Pál Viaduktról kiváló felvételek készülhetnek a kőoszlopokon fekvő városról és a környező völgyekről. Cuencát elhagyva megyünk tovább Aranjuezbe. Királyi palotája a XVI. századtól kezdve az uralkodó tavaszi rezidenciája volt, 2001 óta pedig az UNESCO Világörökségei közé tartozik. Belső díszítettsége lenyűgöző. A Porcelán Szalon és az Arab Csarnok ezek közül is a leglátványosabb. A kora esti órákban érkezünk Madridba, ahol (kívülről) megcsodáljuk a világ leghíresebb bikaviadal arénáját, a Las Ventas-t. Szállás Madridban.

3. NAP: MADRID

Az egész napot a spanyol főváros megtekintésére szánjuk. A Spanyol térnél lévő Szenátusnál kezdjük programunkat. A tér közepén Cervantes szobra áll, a látványos alkotás előtt leghíresebb műve főszereplőit, Don Quijotét és Sancho Panzát is megmintázta a szobrász. Továbbsétálunk a Királyi Palotához. A Bourbon gazdagság és pompa tanúbizonysága ez az épület. Természetesen belülről is megtekintjük a lenyűgöző palotát. Mellette található az Almudena monumentális katedrálisa, melynek üvegablakai csodaszépek. Az óvárosban folytatjuk utunkat, elegáns palotákat érintve érkezünk a főtérre, a Plaza Mayorra. Itt régen bikaviadalokat is rendeztek. A tér közepén III. Fülöp lovasszobra látható. Városnézésünk folytatása: a Puerta del Sol, ahol lesz idő beülni egy kis bárba, és megkóstolni a madridi tapas-t vagy emléktárgyat vásárolni. Ezt követően továbbsétálunk a Képviselőház és a Prado környékére. Programunk zárásaként lehetőség van megtekinteni Spanyolország nemzeti képtárát, a grandiózus Prado Múzeumot. A nap során közlekedés metróval, illetve gyalog.

4. NAP: MADRID – CONSUEGRA – TOLEDO – MADRID

Erre a napra is van egy fakultatív kirándulási javaslatunk azoknak, akiket érdekel két látványos, Madrid környéki Világörökség. A fővárostól délre indulunk, Consuegra körzetében tipikus Don Quijote által ismertté vált szélmalmok sora látható. Festői táj. Fantasztikus felvételek készülhetnek a szélmalmokról és a különleges tájról. Innen utazunk Toledóba. A Tajo folyó által körülölelt város rengeteg látnivalót nyújt. Ősi várfalak, kapuk, a világ 2. legrégebbi zsinagógája és meseszép templomok, amelyek közül az El Greco és más híres festők képeivel díszített katedrális nemcsak Toledo, hanem az egész keresztény világ egyik büszkesége. Séta a zegzugos, hangulatos utcákon keresztül. Programunk során lesz lehetőségünk a híres toledói acélból készített termékekből is vásárolni. Az esti órákban érkezünk vissza Madridba. Consuegra – Toledo fakultatív kirándulás (3 belépővel): 90 €

5. NAP: EL ESCORIAL – ELESETTEK VÖLGYE – SEGOVIA

Délelőtt a San Lorenzo de El Escorialhoz megyünk. Ezt a páratlan kolostorkastélyt II. Fülöp emeltette. Ő volt, aki Madridot jelölte ki fővárosnak és saját rezidenciának pedig ezt a várkastélyt emeltette. Évszázadokig volt a spanyol uralkodók rezidenciája és Pantheonja, mindmáig a királyi család temetkezőhelye. A különleges épületben elcsodálkozhatunk azon, hogy milyen szerzetesi, egyszerű életkörülmények között élt II. Fülöp király, aki a fél világot uralta. Ezt követően az Elesettek Völgyét keressük fel, mely polgárháborús emlékmű. A sziklába vájt katedrálisa 2019-ig a hírhedt Franko tábornok nyughelye is volt, akkor áthelyezték felesége mellé, az El Pardo-Mingorubbióban lévő temetőbe. A sziklatemplom lenyűgöző, de építésének körülményei elgondolkodtatóak. Folytatjuk utunkat Segoviába, ahol a hatalmas római vízvezeték is található. Meglátogatjuk a Real Alcazart, amely eredetileg erődítményként épült és inspirációt adott Disney Hamupipőke kastélyának. Ez Spanyolország egyik szimbóluma is. Az aqueduct és az Alcazar mellett a katedrális is figyelemreméltó. Este érkezünk vissza Madridba.

6. NAP: MADRID – BUDAPEST

Reggeli után a bőröndjeinket elhelyezzük a csomagszobába és metróval bemegyünk a belvárosba. Ekkor van lehetőség a Reina Sofiában megnézni Picasso talán leghíresebb festményét, a monumentális Guernica alkotást. Másik lehetőség; labdarúgás szerelmesei elmehetnek a Real Madrid híres Bernabeu stadionjába, ahol egy látogatói túra keretében megnézhetik az öltözőket, a pályát és a csapat kupáit, relikviáit. Ezt követően a belvárosban betérhetünk egy „Sonka múzeumba”, mely csak a nevében múzeum. A nap során vásárolhatunk spanyol emlékeket, ha kedvünk van sétálhatunk a kellemes hangulatú Retiro Parkban is. Délután visszamegyünk szállásunkra, felvesszük a csomagjainkat és kimegyünk a reptérre. Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés éjfél körül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos spanyolországi körutazás királyi városokba, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére