6 napos nyaralás Olaszországban, a napsütötte Toszkánában, reggelivel, 3*-os szállással és buszos utazással – vár Montecatini Terme, Pisa, Firenze és a tenger Lido di Camaiorénél

Ajánlat kód: 35134
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

174.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35134

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Toszkánában nyár végén, amikor a legszebb arcát mutatja e varázslatos tartomány!

Időpont

  • 2024-07-03: , 174.900 Ft
  • 2024-07-30: , 174.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.200 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 3.300 Ft
  • Idegenforgalmi adó 1-1,50 EUR/fő/éjszaka

Felár

  • Félpanzió: 07.03.: 35.000 Ft/fő, 07.30.: 27.500 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 45.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Montecatini Alto / sikló 7 EUR
  • Lucca / Dóm és Ilaria sírja 5 EUR
  • Pisa / transzfer 5 EUR
  • Pisa / Ferde Torony 20 EUR (a helyszínen a szabad helyek függvényében)
  • Pisa / 2/3 műemlék 7/10 EUR
  • Viareggio strandszervíz kb. 10-15 EUR
  • Recco-Camogli-San Fruttuoso-Portofino kirándulás 40 EUR
  • Volterra-Firenze fakultatív kirándulás 30 EUR
  • Firenze / Santa Croce templom 8 EUR
  • Firenze / helyi id.vez.+regisztrációs adó 10 EUR
  • Lido di Camaiore fakultatív kirándulás 15 EUR
  • Lido di Camaiore / strandszervíz (2 nyugágy + 1 napernyő) 25 EUR-tól/nap

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó 05:00 Indulás 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:10
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:40
  • Balatonlelle-Marche  07:00
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme
Kora reggeli találkozó Budapesten a Déli Pályaudvarnál, majd megkezdjük utazásunkat Olaszország egyik legfestőibb régiójába. Toszkánát említve először szinte biztosan a ciprusokkal tarkított toszkán dombok, finom borok, elbűvölő kisvárosok képe ötlik fel mindenkinek a szeme előtt. Programunk során bejárjuk a tartomány legszebb városait és a homokos toszkán tengerparton pihenünk meg. Szlovénián át utazva, az esti órákban érkezünk meg szállásunkra, mely Montecatini Terme hangulatos városában lesz. A kisvárost több százezren látogatják évente, köszönhetően a világhírű gyógyvizének. A város már a XVI. században büszkélkedhetett fürdőkkel, melyek közül az első és a leghíresebb a Tettuccio Terme a város főutcáján épült. Látogatási lehetőség Montecatini Alto hangulatos városközpontjában, majd a szálláshely elfoglalása.

2. nap: Lucca-Pisa-Viareggio
Reggeli a szállodában, majd mai programunk első állomása a falakkal körülölelt, festői Lucca városa. Gyalogos városnézés Puccini szülővárosában a legfontosabb látnivalókkal: Piazza Anfiteatro, San Martino Dóm, Piazza San Michiele. Rövid szabadidő, majd Toszkána egyik legjelentősebb városába, Pisa-ba utazunk, mely valaha Itália egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt.  A Piazza dei Miracoli (Csodák tere) az UNESCO Világörökség része. A Dóm, a Keresztelőkápolna és a Ferde Torony megtekintése után rövid szabadidő.  (A Ferde Toronyba a feljutás csak a helyszínen a szabad helyek függvényében lehetséges.) Délután látogatás a toszkán tengerpart elegáns városában, Viareggio-ban, fürdési lehetőség. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

3. nap: Recco-Camogli-San Fruttuoso-Portofino
Korai reggeli után utazás Recco városába, ahol egy igazi focaccia-t is megkóstolhatunk. Hajóra szállunk és Camogli városába utazunk. A kis halászfalu színes házai, a tengerbe nyúló Chiesa del Mare, a Sárkány vár, a tengerparti sétány és a türkizkék tenger garantáltan mindenkit elvarázsol. Rövid szabadidő, majd tovább hajózunk San Fruttuoso elbűvölő kis öblébe, ahol fürdőzési és ebéd lehetőség vár a szabadidőben. Kora délután ismét hajóra szállunk és az olasz riviéra keleti részének egyik gyöngyszeméhez látogatunk. Portofino dús növényzetével, színpompás házaival, régi váraival lenyűgözi a látogatókat. A világ egyik leghíresebb és legszebb kikötőjét, az európai elit kedvenc találkozóhelyét az egyik legtöbbet fotózott településnek tartják. Szabadidő a festői városközpontban, ahol a vízen ringatózó csónakok és a színes házak tökéletes harmóniát alkotnak, luxusüzletekkel, remek éttermekkel. (Ár: 40EUR/fő) Visszaérkezés a szálláshelyre, majd vacsora. 

4. nap: Volterra-Firenze
Szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulási lehetőség. Jellegzetes toszkán tájakon keresztül az utunk először a falakkal körülölelt Volterra középkori hangulatú városába vezet. Az etruszk alapítású város a tartomány egyik büszkesége. A vulkanikus dombok között emelkedő Volterra középkori hangulatot árasztó belvárosa egyszerűen lenyűgöző. A vastag kőfallal körülölelt városból gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre is. Középkori erőd, etruszk romok, múzeumok és a szűk utcácskákban található hangulatos kis éttermek adják a város varázsát és persze a város főtere a Piazza dei Priori, mely Olaszország egyik legszebb tere. A látnivalói mellett Volterra az alabástromfaragás központja is, így lehetőségünk lesz gyönyörű ajándéktárgyak vásárlására. Városnézésünk után folytatjuk az utunkat Firenzébe. A Virágok városa, ahogy a helyiek egykor nevezték, a legenda szerint egy liliom mezőn épült fel. Erre a vörös liliom, a város jelképe is emlékeztet, melyet városnézésünk alkalmával cégéreken, zászlókon is megfigyelhetünk. Látogatásunk alkalmával megismerkedünk a híres Medici család történetével is, akik hosszú éveken keresztül uralkodtak a városban. A Santa Croce templom megtekintése után, a város jelképéhez a híres Ponte Vecchio hídjához látogatunk. Ezt követően a Piazza della Signoria tér és a Palazzo Vecchio épülete, valamina Loggia dei Lanzi és a Dóm tér megtekintése következik. Belvárosi sétánk után visszautazás a szállásra. (Ár: 30EUR/fő)

5. nap: Strandolás-Lido di Camaiore
Egész napos szabadprogram Montecatini Terme városában vagy fakultatív kirándulás és strandolás a toszkán tengerpart egyik legszebb partszakaszán. Utazás Lido di Camaiore üdülővárosába, ahol üzletek, bárok, éttermek és széles homokos tengerpart várja a nyaralókat. Késő délután visszautazás a szállásra. (Ár: 15EUR/fő)

6. nap: Montecatini Terme-Budapest
Reggeli a szállodában, búcsú Toszkánától, majd hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos nyaralás Olaszországban, a napsütötte Toszkánában, reggelivel, 3*-os szállással és buszos utazással – vár Montecatini Terme, Pisa, Firenze és a tenger Lido di Camaiorénél

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére