6 napos nyaralás 1 főre Szlovéniában, az Adriai-tenger partjánál, Koperben, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Ajánlat kód: 33823
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33823

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az Adriai-tenger szlovéniai partjánál és látogass el a Bledi-tóhoz vagy a Vintgar-szurdokba fakultatív kirándulás keretében!

Időpontok (fix)

  • 2020. 08.09-08.14. (Standard szoba) : , 119.900 Ft
  • 2020. 08.16-08.21. (Standard szoba) : , 119.900 Ft

 

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást (Koper Hotel Zusterna: Koper város szélén, kiépített és kavicsos strand közelében, nyitott és fedett medencével rendelkezik. Szoba: francia ágy, (pótágyazható / kihúzható fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, minibár, TV, klíma, ingyenes WiFi, francia erkély. Csak az erkélyes tenger vagy medence felőli szoba lehet két külön ágyas.)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 3.420 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat 7 év felett: 5.000 Ft/fő
  • Fakultatív programokat és a belépőket

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 7 év felett: 5.000 Ft/fő
5 vacsora felár (svédasztalos): 15 000 Ft/fő, 12 évig: 9 900 Ft/fő

Kedvezmények:
- 2. ágyon: 12 évig 20%
- 3. ágyon: 12 évig 40%; 12 évtől 10%

Fakultatív programok (min 25 fő esetén):

  • Bledi tó és Vintgar: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő
  • Hajókirándulás ebéddel és itallal: 40 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 30 EUR/fő
  • Skocjan barlang belépővel: 40 EUR/felnőtt, tanuló és egyetemista: 35 EUR/fő, gyermek 12 évig 30 EUR/fő.

Belépők a helyszínen: kb. 50 EUR/felnőtt (tájékoztató jellegűek):
Bledi sziget 6 EUR, Bledi hajó (pletna): 14 EUR/fő, Vintgar 7 EUR, Lipica 15 EUR, Trópusi park és Orchidea kert 5 EUR/fő.
Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: felárakat, baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nívó: 2.700 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.

Fel- és leszállási lehetőség (felár nélkül)

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Ismertető

Az utazás során kipihenhetjük fáradalmainkat a tengerparton és közben megismerkedhetünk Szlovénia nevezetességeivel, látnivalóival és városaival. Barangolhatunk a Skocjan barlangban, csónakázhatunk a Bledi-tavon, gyönyörködhetünk a Vintgar szurdokban, a lipicai lovakban és orhideákban.

Program:
1. nap: Ljubljana

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákban elérjük az ország fővárosát, Ljubljana-t, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak. Városnézés után, ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók bűvöletében, vagy felvonóval meglátogathatja  a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző ljubljanai várat. A program után irány a tengerpart és a szálláshely. Szállás elfoglalása, vacsora. 

2. nap: Strandolás, Koper, Piran, Portoroz
Délelőtt bebarangoljuk Koper óvárosát, megismerkedünk a város mozgalmas múltjával, majd busszal meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemeit. Első megállónk Piran városa, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis városkában, mely akár egy kincses doboz, született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Csak néhány kilométer és megérkezünk a „rózsák kikötőjébe”, Portoroz üdülővárosba. Itt mindenki kedve szerint sétálhat, vagy felfrissülhet a szép, kék Adriában, a portorozi strandon. Délután visszatérünk a szálláshelyre, ahol még fürödhetnek a szálloda medencéjében vagy az előtte fekvő strandon.

3. nap: Strandolás, vagy fakultatív kirándulás: Bledi-tó és  Vintgar szurdok
Mesébe illő élmény csalogat az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásra, mely Szlovénia legszebb tájaira visz minket. Első megállónk Szlovénia nyitott szurdoka, Vintgar. Egy kellemes séta alatt varázsol el minket a Radgona folyó, a hegyek között vájt szurdokainak szépségével,  a mélyben sebesen rohanó folyóval és a legmagasabb szlovén vízeséssel (belépő ellenében). Továbbutazunk a mindössze 4 km-re található a szépséges Bledi-tóhoz, ahol megvendégeljük a híres bledi krémessel. Amíg az ízletes krémes olvad a szánkban, addig lehetőségünk lesz gyönyörködni az egyedülálló Bledi-tó szépségeiben. Majd két program közül választhatnak:  egy séta a tó partján, vagy hajókázás a "pletna" nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll kívánság haranggal (belépő ellenében látogatható). Visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő.

4. nap: Pihenés, vagy fakultatív hajókirándulás
Ezen a napon hajóra szállunk és meglátogatjuk a környező csodálatos, vadregényes öblöket, fürdünk egyet és mire elfáradunk, a legénység ebédet tálal fel, itallal. Ez egy igazi lazítás az egész család számára, ne maradjon ki az élményből! Részvételi díj: 40 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 30 EUR/fő.

5. nap: Strandolás, vagy fakultatív kirándulás: Skocjan barlangba
Reggeli után eldöntheti, hogy strandol, vagy eljön velünk egy félnapos kirándulásra Szlovénia egyik kevésbé ismert, de annál szebb látványosságához, a Skocjan  barlang-hoz. A Reka folyó által vájt hatalmas földalatti szikla szakadék az UNESCO világörökség része. Kis utakon, járatokon és lépcsőkön haladva csodálhatjuk meg ezt az egyedi szépséget. Sétától és lépcsőzéstől elfáradva, vendégül látjuk egy frissítő italra. Szálláshelyünkre visszatérve, délután marad idő strandolásra. Részvételi díj barlang belépőjeggyel együtt: 40 EUR/felnőtt, diákoknak: 35 EUR/fő, gyermek 12 évig 30 EUR/fő.

6. nap: Lipicai ménes, Trópusi park és Orchidea kert
Reggeli után búcsút intünk az Adriának és elindulunk Szlovénia festői karsztvidékén keresztül, hogy megálljunk egy zöld oázisnál, melyet még XVI. században alapítottak, a Lipicai ménesnél, mely a szlovén kulturális örökség részeként, a lovakat kevésbé kedvelő vendégek számára is érdekes. Megnézzük a ménes gyönyörű lovait, megismerjük a lovarda történetét is. Következő megállónk a magyar határ közelében található Trópusi kertben lesz, ahol teszünk egy sétát az 1500 nm-es, bolygónk trópusi és szubtrópusi világát bemutató buja és egzotikus növények között. Séta közben élvezhetjük a több mint 400 különböző, ismert és kevésbé ismert növény, köztük banánfélék, papaya, mangó, ananász, kávé és borscserje, valamint fás páfrányfélék, flamingóvirágok hangulatos világát. Ráadásként üvegfalon keresztül megcsodálhatjuk Európa e részének legnagyobb orchidea kertészetét! Kedvünk szerint vásárolhatunk orchideát, hisz a belépőjegy fele levásárolható. A program után irány Magyarország. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos nyaralás 1 főre Szlovéniában, az Adriai-tenger partjánál, Koperben, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére