6 napos körutazás Lengyelországban, busszal, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44205
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

219.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44205

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Lengyelországban, ismerd meg az ország történelmét és kultúráját!

Időpontok

  • 2024. Július 23 - 28.: , 219.000 Ft
  • 2024. Augusztus 22 - 27.: , 229.000 Ft
  • 2024. Szeptember 09 - 14.: , 229.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás: 4.800 Ft
  • Belépők ára: kb.: 264 PLN

Felár

  • Fakultatív vacsora (5 alkalom) 45 000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 54 500 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – WROCLAW

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A fővárost elhagyva, hatá­rátlépések után érkezés Lengyelországba. Először az Odera part­ján fekvő szépséges Wroclaw felfedezésére indulunk, amely néhány éve Európa Kulturális Fővárosa volt. A várost „Száz híd városának” vagy más néven a „lengyel Velencének” is nevezik. Óvárosának különleges látnivalója az egykori piactér, a góti­kus stílusú Városházával, díszes homlokzatú polgári házaival. A város érdekessége az 1913-ban épült Centenáriumi Csarnok, melyet a világ első vasbeton-szerkezetű építményének tarta­nak, ezért felkerült az UNESCO Világörökség Listájára. Ha nincs hivatalos esemény az épületben (gyakran van), akkor belülről is megtekintjük. Szállás Wroclawban.

2. NAP: WROCLAW – TORUN – MALBORK

Reggeli után elindulunk Kopernikusz szülővárosába, Torunba. Európa egyik legszebb, évszázadokon át változatlan középkori óvárosa méltán lett a Világörökség része. Legfőbb nevezetességei az Óvárosi Városháza, mely Észak-Európában az egyik legimpo­zánsabb; a Szt. János katedrális és a gyönyörű gótikus Szt. Jakab templom. A híres csillagász, Kopernikusz szülőháza jelenleg múzeum. Ezt követően utazás Malborkba, ahol a világ legna­gyobb téglából épült várát nézzük meg. A középkori erődítmény az UNESCO Világörökség Listáján is szerepel. Különleges vörös téglái igazán egyedi látványt nyújtanak. Az esti órákban Gdansk közelében lévő szálláshelyünkre utazunk.

3. NAP: GDANSK – VARSÓ

Reggeli után felkeressük a Balti-tenger partján fekvő Hanza-város, Gdansk központját. A település már a középkorban fon­tos kereskedelmi és kikötőváros volt, több jelentős műemléke maradt fenn ebből az időszakból. Városnézésünket a Királyi út fő nevezetességeivel kezdjük, majd a gótikus Szent Mária temp­lommal folytatjuk, mely a világ legnagyobb szentélye és 25 ezer hívő befogadására képes. Láthatjuk a XIV. században emelt monumentális Városházát is. Nagyon látványosak a régi bás­tyák és a városkapuk is. Ezt követően rövid kirándulást teszünk a Balti-tenger partjához. Hívogató a szép tengerparti föveny, de a víz meglehetősen hideg. Ezt követően Varsóba buszozunk, este elfoglaljuk szállásunkat (2 éj).

4. NAP: VARSÓ

Ezt a napot Varsóban töltjük. Reggeli után kezdjük a város­nézést. A főváros történelmi központját, az Óvárost, a II. Világháborút követően teljesen újjáépítették. A világon is egyedülálló ez a városrész-rekonstrukció. Ezért kiérdemelte, hogy felvegyék az UNESCO Világörökség Listájára. Itt található a Piactér melyet impozáns polgárházak ölelik körbe. Ezt köve­tően felkeressük a Királyi palotát, melynek termeit is megcso­dálhatjuk. További látnivalók: Barbakán körbástya, valamint a gótikus Szent János katedrális. Az Óvárostól vezető Királyi út mentén gyönyörű paloták és templomok találhatóak. A Szent Kereszt templom főhajójában őrzik a Chopin szívét tartalmazó urnát. A város központjában emelkedik a Varsó legmagasabb épülete, a Kultúra és Tudomány Palotája, mely a Szovjetunió ajándéka volt. Ezt kívülről fogjuk lefényképezni. A nap során lesz szabadprogram is. Szállás, mint előző nap.

5. NAP: VARSÓ – KIELCE

Reggeli után meglátogatjuk a barokk stílusú Wilanów Palotát, mely III. János király rezidenciája volt és az ahhoz tartozó fran­cia parkot. A kastély díszes szobáit is megtekintjük. Ezután folytatjuk utunkat Kielcébe. Megérkezésünk után séta a város központjában. A több mint 900 éves város fontos kereskedelmi, kulturális sport és oktatási központ. Fő látnivalók: XII. századi katedrális, Püspöki palota, főutca… Este elfoglaljuk szállásun­kat Kielcében.

6. NAP: KIELCE – TARNOW – SZLOVÁKIA – BUDAPEST

Reggel Kielcét elhagyva hazafelé indulunk. Útközben, még Lengyelországban, megállunk és megtekintjük Tarnówot. Bem apó szülővárosát – a sírja is itt található –, a legszebb rene­szánsz stílusú lengyel városnak tartják. Belvárosa és a gótikus alapokra épült székesegyháza különösen szép. A város meg­tekintése után utazunk tovább és Szlovákián keresztül Kassát és Miskolcot érintve terveink szerint 21 óra körül érkezünk Budapestre. Ezután utasainkat a felszállási helyükre szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás Lengyelországban, busszal, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére