6 napos körutazás és nyaralás Horvátországban és Montenegróban, busszal, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39352
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39352

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg az Adriai-tengerben és fedezd fel Horvátország és Montenegró látnivalóit!

Opciók

  • 2021. szeptember 27 - október 02.: , 109.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező autóbusszal
  • 2 éjszaka szállás 3*szállodában Boszniában
  • 3 éjszaka szállás 3*szállodában Montenegróban
  • Ellátás: önellátás (fakultatív félpanzió)
  • Idegenvezetés
  • Szervezési díj és ÁFA

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és járulékos költségek ára: 120 Euro/fő (minden utas csak azt a belépőt fizeti, ahova szeretne bemenni)
  • BBP biztosítás (külön köthető): 510 Ft/fő/nap-tól
  • Sztornó biztosítás (külön köthető): a teljes díj 5%

Felár

  • Egyágyas felár: 30.000 Ft (csak az az utas fizeti, aki egyedül van egy szobában)
  • Fakultatív félpanzió (5 reggeli+5 vacsora): 25.000 Ft

Program

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Mostar(Bosznia-Hercegovina)

Indulás a kora reggeli órákban.  Folyamatos utazásMohács-Eszék-Samac-Doboj-Maglaj-Zenica-Szarajevó útvonalon. Érkezés Mostarba a késő délutáni órákban. Gyalogos városnéző sétánk során megnézzük a Kriva-Cuprija (Görbe palló), az Öreg-híd mellett a rézművesek festői utcáját. Meglátogatjuk Koski Mehmed pasa dzsámiját, a piacot, és elsétálhatunk Karadjoz bég dzsámijához is. Este fakultatív vacsora fantasztikus panorámával a Neretva partján. Szállás elfoglalása boszniai szálláshelyünkön (1 éj).

2. nap: Mostar – Kravica – Dubrovnik - Budva (Horvátország – Montenegró)

Reggeli után Bosznia Hercegovina egyik legszebb természeti látványosságához, a Kravica vízeséshez látogatunk. Kellemes séta vagy kisvonatozás után tárul szemünk elé a panoráma, amit számtalan festő rajzolt már le, és költők írtak verseket róla. Itt kóstolhatunk a helyi likőrökből, majd továbbutazunk Dalmácia ékszerdobozához, Dubrovnikba. Helyi idegenvezetőnk kíséretében a városfalakon a Pile kapunál lépünk be, megtekintjük az Onofrio kutat, Klarisszák kolostorát, majd a Stradunon sétálva eljutunk az Orlandó oszlophoz, Rektori Palotához, Szent Balázs templomhoz és végül kijutunk a kikötőbe, ahol hajóra szállunk. Ez a csodálatos város a tengerről egy még különlegesebb arcát mutatja: megnézzük a városfalakat, megkerüljük a Lokrum-szigetet, elhaladunk a karantén mellett, miközben a környék legendáival ismerkedünk. Szabadidőnkben, az óváros sikátoraiban fényképezkedünk, vagy andalgunk, fagyizunk és napozunk a kikötőben. Továbbutazás Montenegrói szállásunkra Budvára (3 éj).

3. nap: Njegus – Cetinje – Lovćen Nemzeti Park (Montenegró)

Egész napos szabadprogram, fürdési lehetőség vagy egész napos fakultatív program.

Reggeli után lélegzetelállító útvonalon haladunk a Lovćen Nemzeti Park felé. Útközben megállunk Njegusibansonkát és házi sajtot kóstolni. Innen utunk az országtörténelmi fővárosába, Cetinjébe vezet, ahol Nikola király palotájával és a montenegrói uralkodócsalád kalandos történetével ismerkedhetünk. Délután visszatérünkBudvára, a tengerpart legszebb óvárosába. Korzózunk a tengerparton, sétálunk a barátságos kis utcákon, este pedig a szállodában vacsorázunk.

Az egész napos fakultatív program ára: 30 euró / fő + belépők

4. nap: Tivat – Kotori-öböl – Szirti Madonna-sziget - Perast – Kotor (Montenegró)

Egész napos szabadprogram, fürdési lehetőség vagy egész napos fakultatív program.

Reggeli után Tivatba indulunk. Egész napos hajókiránduláson vehetünk részt, mely során bejárjuk aKotori-öböl legfontosabb településeit. A Verige-szorostelhagyva kikötünk a Szirti Madonna-szigeten, ahol megtekintjük a vallási emlékekben gazdag kegytemplomot. Innen tovább hajózunkPerastba,Montenegró legszebb barokk városkájába, ahol megnézzük a Szt. Miklós templomot; majd innen Kotorbavezet utunk. Helyi idegenvezetőnk kalauzol végig minket a velencei és partizán emlékekben is gazdag óvárosi látnivalókon: Óratorony, Fegyverek tere, Szt. Trifun katedrális, nemesi paloták, Szt. Lukács templom, de a piacot sem hagyjuk ki! A Monarchia egykori hadikikötőjét magunk mögött hagyva elhaladunk Stoliv és Lepetane előtt és visszatérünk Tivatba, ahol az elegáns Porto Montenegró jachtkikötőben is sétálunk egyet. Este vacsora a szállodában.

Az egész napos fakultatív program ára: 30 euró / fő + belépők

5. nap: Budva – Herceg Novi – Trebinje – Szarajevó (Bosznia-Hercegovina)

Reggeli után Herceg Novibalátogatunk, ahol a hős spanyol katonák legendás történetével ismerkedünk. Városnéző sétánk éppúgy érinti a Kanli Kula (Véres Erőd) bástyáit, mint az Óratornyot és a főtér színes házait. A kávészünetünket követően búcsút intünk a tengerpartnak és Trebinje érintésével már Szarajevó felé utazunk. Útközben fakultatív vacsorázási lehetőség egy olyan étteremben, ahol Tito is többször megfordult. Éjszakai szállásunk Bosznia-Hercegovinában (Szarajevóban) (1 éj).

6. nap: Szarajevó (Bosznia-Hercegovina fővárosa) – Budapest – Debrecen – Nyíregyháza

Reggelit követően Bosznia-Hercegovina fővárosávalismerkedünk. Városnéző sétánkat az Emlékezés lángjánál kezdjük, majd a Ferhadiján folytatjuk, megnézzük a városi piacot, a Szt. Szűz Mária ortodox katedrálist, a Jézus Szent Szíve katedrálist, de Ferhat bég dzsámiját is. Bejárjuk a Baščaršija zegzugos, különböző mesterségek képviselői által benépesített utcáit, elhaladunk a Bég Bezisztán mellett, a Miljacka partján pedig megállunk a Latin-híd mellett. Itt lőtte le Gavrilo Princip a Habsburg trónörököst, Ferenc Ferdinándot és feleségét. Innen visszakanyarodunk az Óratoronyhoz, Gazi Husrev bég dzsámijához, megnézzük a kor legpatinásabb iskoláját, kóstolunk a messze földön híres burekból és ízelítőt kaphatunk a helyi kávékultúrából is. Természetesen a rézművesek utcáját sem hagyhatjuk ki, ahonnan már csak pár lépés a város ikonikus kútja a Sebilj. Némi szabadidőt követően hazaindulunk. Várható hazaérkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás és nyaralás Horvátországban és Montenegróban, busszal, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére