6 napos körutazás Elzásztól a Boden-tóig, Dél-Németországban és Ausztriában, busszal, reggelivel

Ajánlat kód: 38529
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

209.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38529

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár a Fekete-erdő és a Mainau virágsziget!

Opciók

  • 2024. augusztus 10.: , 209.000 Ft
  • 2024. szeptember 7.: , 209.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 5 éjszaka pension/hotel , 2 ágyas tus/wc-s szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • 5x vacsora felárat
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Útlemondás biztosítást

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Hajózás Strassbourgban: 9.500 HUF (26,02 EUR)
  • Hajózás a Titi-tavon: 5.200 HUF (14,24 EUR)

Felár

  • Egyágyas felár: 54.000 Ft
  • 5x vacsora felár: 55.000 Ft
  • 25-34 fő esetén: 16.500 Ft

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – TRAUNSEE – SALZKAMMERGUT (570 KM)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest–Hegyes­halom–Linz útvonalon Ausztriába. Pihenőt tartunk a Traunsee partján fekvő bájos Gmundennél, melynek főtere és gyönyörű tóparti sétánya színes házaival pihenőre csábít bennünket. A tóra épült romantikus, egykoron uradalmi Ort kastélyát 123 méter hosszú (!) fahídon közelítjük meg. A kastély területén található gyönyörű kápolna XVI. századi órá­ját a mai napig kézzel húzzák fel. A Traunsee (Ausztria legmélyebb tava 191 méter mélységével!) partján tovább utazva a tóba nyúló félszi­geten, a festői Traunkirchenben sé­tálunk.Sétánk során a tó fölé emelke­dő kápolnában teszünk látogatást. A tópartról feltekintve lenyűgöz minket a túlparton lévő Traunstein 1691 méter magas­ságára. Tovább utazunk Salzburg környéki szálláshelyünkre.

2. NAP: BAD REICHENHALL – AUGSBURG ÉS A FEKETE-ERDŐ (460 KM)
Reggeli után érkezünk "észak Meránjába", Bad Reichenhallba. A gyönyörű fürdő és klimatikus gyógyüdülőhely a sógyártás köz­pontja, és több mint 70 szökőkútjáról híres. Történelmi városmagjában felkeressük a legszebbeket. Meg­csodáljuk a mesekirálynak, II. Lajosnak köszönhetően felépült reprezentatív és akkor modernnek számító sógyártó üzemet (kívül­ről). Rövid szabadidő után utunkat Németország felé folytatjuk. A két folyó által határolt, Augustus római császár által alapított Augsburgban pihenőt tartunk. Városnézésünk so­rán ellátogatunk a városháza térre, ahol a városháza szép reneszánsz épü­letét csodáljuk meg,majd a Luther Márton számára menedékül szolgáló Szent Anna templomhoz. Sétálunk az alsóvá­rosban, megtekintjük a Fuggerek egykori bérházait. Szabadidő majd szálláshelyünkre igyekszünk a Fe­keteerdő vidékére, ahol 3 éjszakán át látnak vendégül bennünket. 

3. NAP: STRASBOURGTÓL AZ ELZÁSZI BORÚTON COLMARIG (290 KM)
Reggeli után Strasbourg felé ves­szük utunkat. Ismerkedünk az Ill-fo­lyó szigetén elterülő világörökség részeként nyilvántartott óvárosával. Megtekintjük a világhírű dómot, majd sétánk során a belváros jelleg­zetes épületeit, tereit: Guttenberg teret, Vámházat, St. Tamás templomot, Petit France-t. Fakultatív ajánlatunk: élményteli hajózásra hívjuk Strassburg belvárosától az Európai Uniós Parlament épületéig. Hajó utunk során láthatjuk az európai parlamenti üléseknek havonta egy alkalommal helyszínt biztosító Európai Parlament modern épületét. Szabadidőnkben lehetőségünk van egy elzászi kuglófra, vagy a csodá­latos hangulatú kis francia negyed­ben érezni és élvezni a negyed vi­rágos hangulatát. Rövid szabadidő a történelmi belvárosban, majd a híres borúton utazunk tovább és időgépünk a XVI. századba repít bennünket, Riquewihr városának idillikus mesevilágába, évszázados öreg házak, középkori városfalak, tornyok, terek közé. Kevés festőibb városka van az országban, mint Colmar. A városba látogatva élvez­hetjük reneszánsz polgárházainak, gótikus templomainak, gyönyörű favázas épületeinek látványát. Es­tére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. NAP: FREIBURG, A TITI-TÓ ÉS TRIBERG (250 KM)
A mai napon a Fekete-erdő felé vesszük utunkat. Kirándulásunkat Freiburgban, a Fekete-erdő nyugati szélén fekvő egyetemi és püspöki városban kezdjük, mely város életét a napfény és a jóhangulat jellemzi. A város kultúrájában meghatározó Franciaország és Svájc közelsé­ge, mely egyet jelent a déli, kicsit mediterrán hangulattal. A városban jellegzetes „patakocskák”, a járda mellett haladó kis vízfolyások cso­bognak. Gazdag kultúrát és törté­nelmet, sok kávézót és hangulatos kocsmákat, badeni konyhát és egy csodálatos környezetet találunk Freiburgban. Romantikus panorá­ma úton folytatjuk utunkat a festői Titi-tóhoz. Fakultatív hajókirán­dulás a tó vizén. Szabadidőben séta közben megcsodálhatjuk a parti sétány gyönyörű favázas há­zait. Utunkat Tribergnél folytatjuk, Németország legnagyobb vízesé­sénél! A Gutach-folyó vízesése több szakaszból áll, az összesen 163 m magasságával Németország leg­nagyobb, legismertebb vízesése. Jól kiépített ösvényen közelíthetjük meg a vízesés szakaszait, sok he­lyen vízpermet áztatja az utunkat, madarak repkednek körülöttünk és a bejáratnál vásárolt eledellel mókusokat is etethetünk. Az „Órák Parkjába” utazunk tovább. Itt a vi­lág legnagyobb kakukkos órájával találkozunk. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

5. NAP: A RAJNA-VÍZESÉS ÉS A BÓDENI-TÓ: MAINAU A VIRÁGSZIGET! ÉS MEERSBURG (440 KM)
Elfogyasztva reggelinket Schaff­hausenbe utazunk, ahol Európa legnagyobb vízesését, a híres Raj­na-vízesést keressük fel. A tornyos reneszánsz Laufen-kastély mellett jutunk a vízeséshez, mely 23 méter magasságból alázúduló víz­tömegével, a víztömeg által porlasz­tott apró vízcseppeivel az arcunkon érezteti hátborzongató erejét. Konstanz egyetemi vá­roson át érkezünk a híres mainaui virágszigetre, a tropikus növények „paradicsomába”, a mediterrán Németországba. A 45 hektárnyi te­rület szinte teljes egészében több ezernyi virág özönében fürdik. A gondosan rendezett parkban pávák sétálnak méltósággal fel s alá… A forgalomtól gondosan elzárt fél­szigeten sétálva csodálhatjuk meg a botanikus élővilág szépségeit, a sziget közepén álló kastélyt. El­hagyva a félszigetet, a Bódeni-tó északi partján Meersburg hangula­tos középkori óvárosába érkezünk. A szűk, kacskaringós, erre-arra lejtő utcácskáival, a fagerendás, virágos ablakos polgárházaival, várfalaival, kapuival, tornyaival ma is működő piacterével valódi kis ékszerdoboz a tóparton. Szállásunk Innsbruck környékén lesz.

6. NAP: INNSBRUCK – TRATZBERG – BUDAPEST – SZEGED (730 KM)
Reggeli után Tirol fővárosában, Innsbruck óvárosában teszünk lá­togatást. Színes házaival és a házak „között” emelkedő vad hegyekkel igazán mesebeli látvánnyal aján­dékoz meg bennünket. Az Inn-folyó partjától teszünk sétát ikonikus főterére. Innsbrucki rövid városné­zésünket követően megállunk az Inn völgyében megbúvó középkori Tratzberg várkastélyánál. Egy iz­galmas helyi vezetés és hangjá­ték keretében sétálunk az értékes műremekekkel berendezett termek hosszú során át. Autópályán foly­tatjuk utunkat hazafelé, érkezés He­gyeshalmon át Budapestre a késő esti órákban, majd továbbindulunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás Elzásztól a Boden-tóig, Dél-Németországban és Ausztriában, busszal, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére