6 napos körutazás 1 főre Csehországban és Németországban, reggelivel, 3 és 4*-os szállodákban, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33523
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

125.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33523

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstolj finom söröket Csehországban, sétálj a tündéri Cesky Krumlovban, majd ismerkedj Németország egyik legelegánsabb városával, a bajor Münchennel!

Időpont

  • 2020. 06.16 - 21.: , 125.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 5 éjszaka szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb. 910 CZK + 55 € + 10 € IFA + fakultatív program
  • Utasbiztosítás - Standard 4 440 Ft / fő

Felárak

  • Egyágyas szoba 26 000 Ft    
  • Fakultatív vacsora 23 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – KLOSTERNEUBURG – CESKY KRUMLOV – CESKE BUDEJOVICE

Reggeli indulás, utazás hegyeshalmi határátlépéssel Ausztriába. Első megállónk Klosterneuburgban lesz. Az itt található apátság alapjai a XIII. századig vezethetőek vissza. Nagyon látványos barokk templomának kialakítása az 1730-as években kezdődtek. Kincstára különösen gazdag gyűjteménnyel rendelkezik. Ezek megtekintése után folytatjuk utunkat Csehországba. A délutáni órákban érünk Cesky Krumlovba, amely szerepel a világörökségek listáján. Elsőként megtekintjük a Moldva kanyarulatában kiépített történelmi óvárost (Főtér, Szent Vitus-templom, városháza), majd onnan felkapaszkodunk a várba, amely Csehország második legnagyobb építménye. Megcsodáljuk pompás épületeit, belső udvarait és az innen tárulkozó páratlan panorámát. Ezt követően folytatjuk utunkat Ceske Budejovicébe. A város az itt gyártott söréről, a Budweisserről lett ismert. Megérkezésünket követően, sétálunk a belvárosban. A főtéren és környékén megtekintjük a városházát, a Fekete-tornyot, a Sámson-kutat, a Dominikánus templomot és a kolostor, majd elfoglaljuk szállásunkat.

2. NAP: HLUBOKA – PLZEN – REGENSBURG

Reggeli után Hlubokára megyünk. Itt van Csehország egyik leglátványosabb vára. Barokk és angol gótikus stílusjegyek keverednek a vár épületében. Megtekintjük a belső termeket is. Folytatva utunkat a másik híres „sörvárost”, Plzent keressük fel. Itt van egy látványos múzeum, ahol láthatjuk a plzeni sör történetét és kóstolhatunk is a híres nedűből. Ezt követően rövid séta a központban és indulunk tovább Németországba. Délután érkezünk Regensburgba. Átsétálunk a Kőhídon, melynek alapjai a XII. századig vezethetőek vissza. Középkorban, a Dunán az egyik legfontosabb átkelőhely volt ez a híd. A nagy forgalom miatt érthető, hogy komoly fejlődésnek indult a város. Beérve a központba kezdjük városnézésünket. A legszebb látnivalóik: dóm, püspöki palota, régi kápolna, Kepler Emlékház és a régi városháza. 2006-ban az óvárost a világörökség részének nyilvánították. Regensburgi programunk befejezése után elfoglaljuk szállásunkat (2 éj).

3. NAP: NÜRNBERG – WÜRZBURG – ROTHENBURG

Reggeli után Nürnbergbe utazunk. Sok német-római császár választotta tartózkodási helyéül a várost. Az 1470–1530 közötti időszak számít a város virágkorának. Gazdagságát kiváló kézművesiparának és a kereskedelem szempontjából kedvező fekvésének köszönhette. Az ezekkel kapcsolatos emlékeket is felkeressünk. Ízelítő a legfőbb látnivalókból: Szent Lőrinc-templom, Főpiac tér, Miasszonyunk temploma, Ó-városháza, Felsőváros. Dürer-ház, vár (kívülről). Folytatjuk bajorországi nézelődésünket és Würzburgba utazunk. Először felkeressük az Érseki Palotát mely az UNESCO Világörökségek Listáján is szerepel. Csodaszép barokk szobái, freskói megérik, hogy eltöltsünk itt kb. 1 órát. A palotához egy nagyon szép gondozott park is tartozik. Folytatjuk a Majna-parti város megismerést a városközponttal. Itt a fő ékesség a román alapokra épült Dóm. Az ezt követő szabadprogram után a mesebeli középkori városkába, Rothenburgba megyünk. A belvárost több száz éves városfal veszi körül. Először megtekintjük a város főbb látnivalóit, a Spital-bástyát, a főteret és a gótikus Szt. Jakab-templomot. Késő délután indulunk vissza szállásunkra.

4. NAP: AUGSBURG – MÜNCHEN

Reggeli után Augsburgba visz utunk. Programunkat a belváros megtekintésével kezdjük. Nagyon szép a Városháza épülete. Megtekintjük a monumentális dómot, és a központot. Ezt követően elmegyünk a Fuggerei-hoz. A híres bankárról nevezték el, a negyedet. Fugger szociális célból építette ezeket a házakat a XVI. században. Ezt követően a bajor fővárosba, Münchenbe buszozunk. Dél-Németország gazdasági, közlekedési és kulturális központja, egyike Európa legvirágzóbb városainak. Neve a német Mönch szóból ered – mely magyarul szerzetest jelent –, és alakja a város címerében is megtalálható. Városnézés: belváros, Miasszonyunk temploma, városháza, gótikus kapuk, Maximilian utca szecessziós épületei. Látjuk, hogy Németország egyik legelegánsabb és leggazdagabb városa München. Lesz szabadprogram is a központban. Programunk végeztével elfoglaljuk szállásunkat.

5. NAP: MÜNCHEN – BERCHTESGADEN – KÖNIGSEE – AUSZTRIA

Reggel elhagyjuk a bajor fővárost és továbbindulunk a hírhedt „Sasfészekhez”. Berchtesgadennél a Kehlsteinhaushoz megyünk fel. A történelmi helyszín megközelítése a parkolóból helyi buszokkal történik. Káprázatos, részben sziklába vájt úton haladunk felfelé. Közben már kezd kirajzolódni a táj szépsége. Ezt követően egy korabeli lift visz fel bennünket a hegytetőre. A szikla tetejéről jó idő esetén ellátni a Königseeig és Salzburgig is. Ezt követően a közelben egy encián likőrkészítő üzemet, látogatunk meg. Itt beszélnek az elkészítési módról, majd meg lehet kóstolni a gyógylikőrt, sőt akinek ízlik, vásárolhat is belőle. Délután egy hajókirándulást tehetünk a Königsee-n. Az Alpok vonulatai ölelik körbe ezt a tengerszemet. Akinek kedve van az velünk tart és hajózik St. Bartolome kikötőig. Kiszállás után itt egy templomot is meg lehet tekinteni, majd visszahajózunk. Ezt követően ausztriai szállásunkra buszozunk.

6. NAP: KREMSMÜNSTER – MAYERLING – BUDAPEST

Reggeli után Kermsmünster-be indulunk, melynek apátsági templomát tekintjük meg. Nagyon szép freskókkal díszített. Ennek megtekintése után folytatjuk utunkat hazafelé. Útközben még megállunk Mayerlingben. Megtekintjük azt az emlékhelyet, melyet Rudolf trónörökös emlékére emeltetett Sisi. Jelenleg múzeum is üzemel ott ahol az a vadászkastély állt, melyben öngyilkos lett Rudolf és szeretője. Programunk befejezése után hazafelé indulunk. Az esti órákban hazaérkezés. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás 1 főre Csehországban és Németországban, reggelivel, 3 és 4*-os szállodákban, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére