6 napos körutazás 1 főre Boszniában, Montenegróban és Szerbiában, félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Mostar, Dubrovnik, a Lovcen Nemzeti Park és a Kotori-öböl

Ajánlat kód: 34386
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34386

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Balkán rejtett kincseit, az Adria legszebb városait, valamint Bosznia, Szerbia és Montenegró izgalmas tájait és kulturális értékeit!

Időpontok

  • 2019. július 17.: , 79.990 Ft
  • 2019. szeptember 17.: , 79.990 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás *** szállodában (2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban)
  • Félpanzió
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő
  • Kötelező idegenforgalmi adó és városbelépési díj: 30 €/fő (helyszínen fizetendő)
  • Várható belépődíj: kb. 50 €/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Program

1. nap:

Indulás reggel 5:00-kor Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából (vidéki felszállást foglaláskor jelezd). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. A Neretva-folyó mentén érkezünk Mostarba, Bosznia-Hercegovina legszebb városába. Megérkezve megnézzük a város legjelentősebb látnivalóját, az Öreg-hidat (Stari Most). A 400 évig álló híd 1993. novemberében a bombázások által a környező óváros egyéb épületeivel együtt elpusztult, s mára csupán e régi hídnak a nemzetközi összefogással 2004-ben újraépített tökéletes mását láthatjuk. Sétálhatunk a hangulatos galériákkal és ajándékboltokkal szegélyezett utcákon, vagy török kávét kortyolgathatunk a kitűnő kávézók egyikében. Este a szállás elfoglalása Mostar környékén.

2. nap:

Reggeli után a szállás elhagyása. Utazás Medjugorjéba, ahol egy kellemes sétát teszünk Mária megjelenésének helyéhez, majd fakultatív zarándokprogram a Jelenések hegyére. Ezt követően indulunk Dubrovnikba, a dalmát tengerpart műemlékekben egyik leggazdagabb városába: Óváros, Székesegyház, Ferences kolostor, Patika múzeum, Pile kapu megtekintése. Este a szállás elfoglalása Budva környékén.

3. nap:

Reggeli után indulás Cetinjébe. Az egykor csak nehezen megközelíthető település Montenegró fővárosa és a Zeta fejedelemség központja is volt az évszádok során. A Cipur kápolnában helyezték örök nyugalomra az utolsó uralkodó és családja földi maradványait. Következő állomásunk a pravoszláv hívők ezreit vonzó Szent Péter kolostor, ahol a szent kereszt egy darabját és Keresztelő János relikviáit őrzik. Majd a Montenegrónak nevet adó Fekete-hegy felé vesszük az irányt a Lovcen Nemzeti Parkba. Pihenőnk során lehetőségünk lesz megkóstolni a híres sonkájukat, sajtjukat Njeguši településén, ahol a helyiek nagy örömmel fogadják az érdeklődő vendégeket. Este visszatérés a szállásra.

4. nap:

Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás. Hajóról és gyalogosan fedezzük fel a Kotori-öböl szigeteit és rejtett szépségeit. Tivat kikötőjéből hajózunk ki, majd az első állomásunk Szirti Madonna szigete. A sziget érdekessége, hogy egy hajóroncsokra épült mesterséges sziget, ma pedig katolikus zarándokhely. Templomának és múzeumának egyedülálló kincseit a világ minden tájáról hajósok hordtak össze. A nap fénypontja az UNESCO Világörökség részét képező, egyedülálló Kotor városa. Séta a hangulatos óvárosban: régi kikötő, várfalak, főtér, Fegyverek tere, Szent Lukács templom, Szent Trifun Székesegyház. Továbbutazás Budvába, az Adria egyik legrégebbi településére, amely egyben Montenegró tengerpartjának mai fővárosa. Rövid séta, majd visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 30 €/fő (+ hajójegy)

5. nap:

Reggeli után a szállás elhagyása. Napunkat Montenegró egyik legismertebb zarándokhelyén kezdjük, amely nem más, mint egy kősziklába épült Ostrog monostor. A látvány egyedülálló! A kolostort a XVII. században Vasilije építette, majd itt is temették el. A csodatévő szent Vasilij csontjaihoz legendás gyógyulások, csodák történetei kapcsolódnak. Majd továbbutazunk a Durmitor Nemzeti Parkon keresztül. Útközben megálló a festői Tara-folyó völgyében, amelynek hossza 15 km és a világ második legmélyebb kanyonja. Este a szállás elfoglalása Čačak környékén.

6. nap:

Reggeli után indulás haza. Útközben Nándorfehérvárra (Belgrádba) utazunk: először bejárjuk a várat, majd rövid szabadprogram a szerb főváros központjában. Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás 1 főre Boszniában, Montenegróban és Szerbiában, félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár Mostar, Dubrovnik, a Lovcen Nemzeti Park és a Kotori-öböl szigetei

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére