6 napos kirándulás és nyaralás az Adrián, Dél-Dalmáciában, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 40387
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

126.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40387

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a tengarparton Dél-Dalmáciában!

Opciók

  • 2022. szeptember 7-12.: , 126.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást Neumban, tengerparti, medencés Hotel Sunce 4*
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • Útlemondási biztosítás (2%)
  • Belépők

Fakultatív program (min. 25 fő esetén)

  • Dubrovnik: 25 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 20 EUR/fő
  • Hajókirándulás ebéddel: 40 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 30 EUR/fő
  • Korcula sziget borkóstolóval: 35 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő
  • Cavtat és Konavle: 35 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő

Felár

  • Vacsora felár (5 vacsora): 15 000 Ft/felnőtt; 9 900 Ft/gyermek 12 évig

Program

1. nap: utazás és Adria

Indulás 06.00 órakor Budapestről, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a késő délutáni órákban, majd a szálláshely elfoglalása. Vacsoráig még jut idő a parton kipihenni az út fáradalmait és megmártózni a tengerben is.

2. nap: Dubrovnik, strandolás

A világörökség egyik büszkeségét keressük fel fél napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak”, vagy "a dél smaragd szépségének” is nevezett Dubrovnik-ban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Városnézés után mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon vagy várfalon (belépős). Aki birja a magasságot és látni szeretné a fantasztikus panorámát, annak a városból induló felvonót ajánlunk, mely a város feletti dombra és a várba viszi fel a vendégeket (belépős). Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt; 20 EUR/fő gyermek 12 évig.

A nap hátralevő részén pihenés a szálloda előtti strandon vagy a medencénél.

3. nap hajókirándulás

Pihenés, strandolás vagy fakultatív egész napos hajókirándulás a környező vadregényes öblökben és szigeteken. A hajókázás során nem csak a táj csodálatos látnivalóiban gyönyörködhetnek, hanem lehetőség lesz fürdésre is a környék szebbnél szebb strandjain. Pont mire megéhezünk, megkinálnak minket finom ebéddel, amit egy pohár helyi borral öblítünk majd le. A program garantálja, hogy jókedvűen térjünk vissza a szállodába. Részvételi díj: 40 EUR/felnőtt, 30 EUR/gyermek 12 évig.

4. nap: Korcula sziget borkóstolóval

Mai fakultatív buszos kirándulásunk a Peljesac-i félsziget hegyes, szőlőtőkékkel borított táján halad, majd áthajózunk Korcula városába. Ez az a középkori kincses város, ahol a híres utazó, Marco Polo született és ahol több műemléket, legendát és mesét őriztek meg, mint másutt. A városnézés alatt többek között felkeressük az ő házát is, a Szent Márk székesegyházat, mely 150 éven át épült, Szabó Lőrinc emléktábláját és a város falait. Szabad idő után visszahajózunk, majd megkóstoljuk a messzi földön híres peljesaci borokat egy jellegzetes dalmát konobában. Szállodánk felé indulva elhaladunk a nagy 5,5 km hosszú stoni fal mellett. Ez a fal a kínai nagy fal után, a második legnagyobb és a XIV. század titkait őrzi.  A visszaérkezést követően marad idő még strandolásra is az Adria kristálytiszta vízében.  Részvételi díj: 35 EUR/felnőtt; 25 EUR/ gyermek 12 évig.

5. nap Cavtat és Konavle

Mai napon varázslatos helyekre csábitjuk fakultatív kirándulásunk keretében. Horvátország legdélebbi csücskét, Konavle-t, keressük fel, ahol még a római idők idején alapítottak lakóhelyeket, és csak a későbbi évszázadok során költöztek a tenger mellé. Konavle különleges természeti szépségekkel és ellentétekkel rendelkező hely: dombos és sík vidékek, hegyi és sziklás területek, a kék és a zöld színek kontrasztjai váltják egymást. Első megállónk egy Cilipi nevű, kis jellegzetes település, ahol a Néprajzi Múzeumot látogatjuk meg, majd megmutatják a helyi néptáncot. Ezt követően a Ljuta folyóhoz megyünk, ahol ma is működő malmodat, egyedi vízvezeték rendszert láthatunk és megkóstoljuk a vidék híres likőrjeit. Végezetül a környék legnagyobb települését, Cavtat-ot mutatjuk be, ahol városi paloták, nyári lakok és római műemlékek sorakoznak. A parti sétányon magunkba szívjuk a természet illatát és hangját, élvezhetjük a megbúvó öblök csendjét és a táj egyedülálló kulturális örökségét. Részvételi díj: 35 EUR/felnőtt; 25 EUR/ gyermek 12 évig.

A nap hátralevő részén pihenés a szálloda előtti strandon vagy a medencénél.

6. nap: utazás

Ma megéri korábban felkelni és még egyet csobanni az Adriában. Reggeli után elbúcsúzunk szállodától és észak felé veszünk irányt. Utazás rövid pihenőkkel. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás és nyaralás az Adrián, Dél-Dalmáciában, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére