6 napos kirándulás az Egyesült Arab Emirátusokban, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel - vár Dubai, Sardzsa, Abu-Dhabi és Al Ain

Ajánlat kód: 35162
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

225.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35162

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezz fel egy különös, csillogó világot Dubai-ban, Abu-Dhabiban és Al Ainban!

Időpontok

  • 2020. február 11.: , 225.000 Ft
  • 2020. március 10.: , 225.000 Ft
  • 2020. április 9.: , 247.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Reggeli
  • Repülőjegy
  • Helyi buszos közlekedés
  • Program szerinti belépők

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: 78.000 Ft
  • Utasbiztosítás (BBP): 3.420 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 12.400 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 90 Dirham/szoba

Felár

  • 3x vacsora felár: 20.500 Ft
  • 5x vacsora felár: 34.000 Ft
  • Egyágyas felár: 95.000 Ft

Fakultatív programok (10 főtől)

  • Sétahajózás a Dubai-öbölben, vacsorával 22.500 Ft
  • Al Ain oázis ebéddel 32.000 Ft
  • Abu Dhabi egész napos kirándulás 35.000 Ft
  • Burj Kalifa és Dubai Mall 25.000 Ft
  • Sivatagi szafari BBQ vacsorával 23.000 Ft
  • Sharjah kirándulás 19.000 Ft

Fontos

  • Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie, ezen útlevél, mellyel az utazás történik, izraeli bélyegzőt ne tartalmazzon!

Program

1. nap: Budapest-Dubai

Elutazás Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti repülőjárattal Dubai-ba, transzfer a szállodába. Szállásunk 5 éjszakán át Dubai-ban lesz, közel a Jumeirah Beach fehérhomokos tengerpartjához. A szállodából ingyenes transzferlehetőség van utasainknak a Jumeirah Beach két szabad strandjára és az Emirates Mall bevásárlóközpontba. (Egyénileg javasoljuk a metró, valamint a taxi használatát, mely olcsó és biztonságos.). Fakultatív ajánlatunk: A térség egyik leggazdagabb emírségébe, az 5000 éves Sharjah kulturális központba látogatunk, melynek frissen restaurált óvárosa (Heart of Sharjah) megőrizte arab jellegét. A legtradicionálisabb emírség, a nők nem hordhatnak olyan ruhát, ami látni engedi a vállukat, úgy öltözködnek, hogy tetőtől talpig fedve legyenek. A város a modern épületek mellett építészetében is őrzi hagyományait, az arab kultúrát, melyről az óváros szűk utcácskáin a korallkövekből épült kereskedő házak között sétálva mi magunk is megbizonyosodhatunk. Kirándulásunk során meglátogatjuk az ország legrégebbi, valamint ”kék” piacát is. Fakultatív ajánlatunk estére: Sétahajózás a Dubai-öbölben, büfé-vacsorával. Nagyszerű élmény a város fényeinek, kivilágított felhőkarcolóinak látványa a hajóról miközben tradicionális arab zenét hallgatva fogyasztjuk el finom vacsoránkat.

2. nap: A „régi” és az új Dubai!

Mai napunk legsűrűbben használt szavai: legnagyobb, legdrágább, legújabb… mindenből csak a leg-leg-leg! Reggeli után autóbusszal és gyalogosan városnézésre indulunk, a régi és az új Dubai-jal ismerkedünk. a régi Dubai felfedezésére indulunk! Ellátogatunk a 150 éves Al Fahidi erődhöz, mely a Dubai Múzeumnak ad otthont. Itt megismerkedünk a város hihetetlen fejlődésével a régi gyöngyhalászattól a modern üzletközpontokig, gigantikus méretű felhőkarcolókig az olaj előtti és az olaj utáni világban. Igazi arab vízitaxin - abrán - utazunk a fűszer és aranybazárhoz (vásárlási lehetőség). A fűszerek a városnak sajátos keleti atmoszférát kölcsönöznek, az aranybazár mintegy 400 üzletével a mérhetetlen gazdagságot mutatja. Programunk során lehetőség lesz ebédidőben egy arab gyros elfogyasztására is (helyszínen fizetendő). Kívülről megtekintjük a Jumeirah mecsetet, az iszlám építészet remekét. Megállunk a Burj Al Arab tengerpartján, ahonnan számtalan képet készíthetünk az ikonikus szállodáról. Megállunk egy modern kori arab piacon, a Souk Madinat Jumeirah piacán ahol a fedett bazársoron, minőségi termékekkel, kávézókkal és éttermekkel teli üzleteket találunk (vásárlási lehetőség). Autóbuszunkkal a tengerbe nyúló pálmalevél formájú mesterséges szigetre igyekszünk, ahol elhaladunk a szintén ikonikus Atlantis Palm Beach szálloda előtt. Visszatérve a szárazföldre sétálunk a mindig nyüzsgő kikötőben. Fakultatív ajánlatunk az első napra: jöjjön velünk a Burj Khalifa 828 méteres magasságába, mely jelenleg a világ legmagasabb felhőkarcolója. A Dubai Mall bevásárlóközpontból egy sétálófolyosón keresztül jutunk át a Khalifa toronyba, ahol útközben sok információt kapunk a "város az épületben" tervezésről és az építkezésről. A kétszintes szuperlift 1 perc alatt repít fel a 454 m magasságban található látogatóközpontba, ahol 360°-ban csodálhatjuk az elénk táruló panorámát.

3. nap: Pihenés a Perzsa-öbölben

Ezen a napon a Perzsa-öböl homokos partján strandolhat, kipihenve az utazás fáradalmait. Ha nem kíván a tengerparton pihenni, szabadidőben felkeresheti a dubai bevásárló központokat, a Dubai Miracle Gardent (a világ legnagyobb természetes virágoskertjét 72.000 nm-en folyamatosan változó témákkal) vagy akár bérelhet sílécet és csúszhat a világ egyetlen fedett sípályáján! Érdemes kihasználni a számtalan lehetőséget, melyet Dubai kínál, hogy az élményeink száma is számtalan legyen (kérje idegenvezetőnk segítségét). Fakultatív ajánlatunk a délutánra: Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéin át (az „aranyhomok”) utazunk terepjárókkal a sivatag „közepébe” többszöri megállókkal, feledhetetlen képeket készítve, majd érkezünk a „sivatagi táborba”, ahol BBQ vacsorával várnak bennünket. A vacsora után arab hastánc bemutatón veszünk részt. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4. nap: Abu-Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek fővárosa

Szabad program Dubaiban. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos fakultatív túrára indulunk az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába, Abu-Dhabiba, a modern keleti fővárosba. Az 50 évvel ezelőtti poros kisváros a térség legnagyobb olajkészletének köszönhetően ma felhőkarcolóival, villáival, zöldellő parkjaival a sivatag metropolisza. Szemünk előtt egy szigetekre épült modern, látványos város képe rajzolódik ki, óriási felhőkarcolóival, üvegpalotáival. Nagyvonalú kertjei és parkjai a régió legzöldebb városává tették. A város szíve egy szigeten található, melyet hidak kötnek össze a többi szigettel. Városnézésünket a Sheikh Zayed nagymecsetnél kezdjük, mely a világ 8. legnagyobb mecsetje. Látogatást teszünk az Emirates Palace „7” csillagos luxusszállodájában, ahol aranyporral hintett süteményt és kávét vagy teát kóstolunk (fakultatív árban van)! Végighaladunk a Corniche-on, a leghíresebb tengerparti sétányon. A Saadiyat szigetre érve megállunk fotószünetre a 2017 novemberében megnyílt Louvre Abu Dhabi múzeumnál, amely bekerült a világ 7 épített csodái közé is. Majd a Yas-szigetre látogatunk, ahol megtekintjük a Forma 1-es versenypályát, majd bemegyünk a Ferrari World előterébe, ahol lehetőség van fotózni és ebédelni. Autóbuszunkkal a szállodánkba térünk vissza.

5. nap: A sivataggal körülvett Al Ain oázisa

Szabad program Dubaiban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk Al Ainba! Al Ain, az egykoron kis beduin település a hegyek lábánál fekszik, sivataggal elzárva a külvilágtól. A mára az ország negyedik legnagyobb városává felfejlődött települést a történelmi és modern stílusok keveredése jellemzi gyönyörű parkjai és modern bevásárlóközpontjai mellett. Elmegyünk egy tevevásárra, ahol elleshetjük, hogyan cserél gazdát a „sivatag hajója”. A Jebel Hafeet hegy 1250 méterre magasodik ki a síkságból, melynek oldalából páratlan kilátás nyílik az oázisra és a városra. Utunk során megtekintjük az Al Ain erődöt, és sétálunk a város legnagyobb oázisában is. Meglátogatjuk a Sheikh Zayed palotáját, amely Zayed bin Sultan Al Nahyan Sejk, az Egyesült Arab Emírségek első elnökének lakóhelyéül szolgált, amíg Al Ain kormányzója volt.

6. nap: Sharjah-Dubai-Budapest

Menetrend függvényében délelőtt szabadprogram keretében búcsúzunk Dubai-tól, kora délután transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás az Egyesült Arab Emirátusokban, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel - vár Dubai, Sardzsa, Abu-Dhabi és Al Ain

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére