6 napos kirándulás az Alpokban, Svájcban, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel és programokkal

Ajánlat kód: 33034
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

166.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33034

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a tavaszi Alpokban, fedezd fel Svájc bájos városkáit és a lenyűgöző alpesi tájakat!

Időpontok

  • 2024. ápr. 29 - máj. 4.: , 166.700 Ft
  • 2024. máj. 27 - jún. 1.: , 172.500 Ft
  • 2024. jún. 11-16.: , 176.900 Ft
  • 2024. júl. 14-19.: , 207.500 Ft
  • 2024. aug. 30 - szept. 4.: , 176.900 Ft
  • 2024. szept. 18-23.: , 174.300 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást
    • 1-1 éjszaka tranzitszállás oda- és visszaútban egy tiroli szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
    • 3 éjszaka egy svájci szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. Az alpesi szálloda Közép-Svájcban található, egy gyönyörű fekvésű svájci faluban, közel 3000 méter magas hegyóriások között. 
    • Figyelem: a július 14-i csoport esetében a közép-svájci 3 éjszakára egy (a többi csoportnak foglalt szállodánál) magasabb színvonalú szállást foglaltunk, mely egy szép fekvésű alpesi faluban található.
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár: (változhat)

  • Félpanziós felár: (5 vacsora) 33.500 Ft és 39.700 Ft (július 14-i csoport)   

  • Egyágyas felár: 31.900 Ft és 49.500 Ft (július 14-i csoport)

Program

1. NAP: INNSBRUCK
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5 órakor. Budapestről az autóbusz 6.15-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Salzburg – Innsbruck útvonalon. Séta Innsbruckban, Tirol fővárosában, majd továbbutazás az Inn alpesi völgyében a tiroli szállodához (1 éj).

2. NAP: ST. GALLEN, SCHAFFHAUSEN, ZÜRICH, AXENSTRASSE, ALTDORF
Utazás az Arlberg-hágó – Feldkirch – Boden-tó útvonalon St. Gallenbe. A barokk katedrális és az egykori kolostorkönyvtár megtekintése (mindkettő része az UNESCO világörökségnek). Rövid szabad program után továbbutazás a schaffhauseni Rajna-vízeséshez (Európa legbővizűbb vízesése).
Délután ismerkedés Zürich-hel. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik legelőkelőbb üzletutcáján. Késő délután továbbutazás egy vadregényes autóúton, az Axenstrassén keresztül a közép-svájci szállodához (3 éj). Útközben az altdorfi Tell Vilmos emlékmű megtekintése.

3. NAP: TRÜMMELBACH-GLECCSERVÍZESÉSEK, JUNGFRAU, LUZERN
Utazás Interlaken érintésével a Berni-Alpok (a Jungfrau-csoport) 4000 m magas hegyei között fekvő Lauterbrunneni-völgybe, Európa talán legszebb gleccservölgyébe. Délelőtt a Trümmelbach-gleccservízesések megtekintése (10 vízesés egy hegy belsejében), majd lehetőség könnyű túrázásra, vagy pedig a híres Jungfrau fogaskerekű vasúttal egy kilátópont elérésére. A panoráma egy életre szóló élmény. A nap zárásaként utazás az egyik leghangulatosabb svájci városba, a gyönyörű fekvésű Luzernbe. Séta az óvárosban, a város jelképeinek, a Kapellbrückének (középkori fedett fahíd) és az Oroszlános emlékműnek a megtekintése.

4. NAP: BERN, FRIBOURG
Pihenés az Alpokban.
Fakultatív program: Utazás Bernbe, Svájc fővárosába. Az UNESCO világörökséghez tartozó óváros az Aare folyó hajtűkanyarjában fekszik. A legjelentősebb nevezetességek felkeresése (medvepark, városháza, panorámapontok, parlament, óratorony stb.), majd szabad program. Továbbutazás Fribourg-ba, mely város lakóinak többsége már franciául beszél. A szép fekvésű Fribourg Svájc műemlékekben egyik leggazdagabb városa. A városnézés után szabad program, majd visszautazás a szállodába.
A fakultatív program ára: 11.700 Ft (garantált indulás).

5. NAP: SZENT GOTTHÁRD-HÁGÓ ÚTJA, LUGANO, HAJÓZÁS A LUGANÓI-TAVON, VIA MALA, LIECHTENSTEIN
Elutazás a szállodából a Szent Gotthárd-hágó útján, vadregényes alpesi tájakon keresztül Ticino kantonba, az olasz Svájcba (több fotószünet útközben). Ticino jellemzői a kristálytiszta vizű alpesi tavak, partjaikon mediterrán növényzettel, és a hangulatos, olaszos jellegű üdülővárosok. Délelőtt ismerkedés Luganóval, a Luganói-tó partján fekvő mediterrán hangulatú várossal. A közös séta után szabadidő, illetve az érdeklődőknek lehetőség részt venni egy sétahajózáson az elbűvölő Luganói-tavon. A hajóról – mind svájci, mind olasz felségterületről – megcsodálhatjuk a part mentén hirtelen kiemelkedő hegyvonulatokat, a tóparti ódon hangulatú településeket és a dús, színpompás vegetációt.
Továbbutazás Graubünden kanton lebilincselő alpesi tájain keresztül Liechtenstein irányába. Útközben pihenő a Rajna világhírű szurdokánál, a Via Malánál. A késő délutáni órákban rövid séta Vaduzban, a miniállam, Liechtenstein fővárosában, majd átkelés Ausztriába, utazás Vorarlbergen át a tiroli szállodába (1 éj).

6. NAP: RATTENBERG
Délelőtt séta egy középkori hangulatú tiroli kisvárosban, az Inn partján fekvő Rattenbergben (gyönyörűszép plébániatemplom), majd hazautazás a Salzburg – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás az Alpokban, Svájcban, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel és programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére