6 napos kirándulás a Nápolyi-öböl szigetein, Ischián, Caprin és Procidán, repülőjeggyel, 3*-os szállással, reggelivel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35596
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35596

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts el néhány kellemes napot a Nápolyi-öböl exkluzív szigetein, Ischián, Caprin és Procidán!

Időpontok

  • 2020. szeptember 17-22.: , 119.900 Ft
  • 2021. szeptember 17-22.: , 119.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet
  • 5 éjszaka szállást Ischia-szigetén, 3*-os szállodában
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket (29 900 Ft/fő)
  • Feladott poggyászt 20 kg-ig (kb. 23.000 Ft/db)
  • A helyfoglalással kapcsolatos költségeket
  • A kötelező vacsorát 26.900 Ft
  • Repülőtéri és szárazföldi transzfert és kompjegyet (helyszínen kötelezően fizetendő: 80 EUR/fő)
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (Classic: 570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj 12 év felett (1500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív programot
  • Ischia autóbuszos szigettúra: 40 EUR/fő
    • Capri- szigete hajókirándulás: 85 EUR/fő hajójeggyel
    • Procida-sziget hajókirándulás: 45 EUR/fő hajójeggyel
    • Mortella Trópusi kert belépővel:35 EUR/fő
  • Belépőket
    • Capri/ Axel Munthe villa: kb. 7 EUR/fő,
    • Monte Solaro libegő 13 EUR/fő (7 éves kor felett vehető igénybe)
    • Augustus Park: 1 EUR/fő
    • Poseidon Thermal Park helyi közlekedés díja: kb.4 EUR/fő
    • Poseidon Park belépő: kb. 36 EUR/fő/felnőtt- egész napos belépő, mely tartalmazza a medencék, jacuzzi, kneipp-medence használatát, a privát tengerparton a napágyak és napernyők használatát, valamint az értékmegörzőt és a zuhanyzók igénybevételét.
    • Karkötő deposit a Thermál parkba: 5 EUR/fő- az összeg kilépéskor visszajár!

Program

1. nap: Budapest- Nápoly

Indulás Budapestről a Nápolyba induló közvetlen repülőjárattal a menetrend függvényében. Érkezés után a repülőtérről autóbuszos transzfer, rövid gyalogos városnézés Nápoly-ban, majd áthajózunk Ischia-szigetére. Elfoglaljuk a kényelmes, tengerpart és központ közeli szállodánkat. Az esti órákban lehetőség lesz felfedezőútra indulni Ischia csodás fővárosában.

2. nap: Pihenés a tengerparton vagy szigettúra

Pihenés, napozás a tengerparton, vagy fakultatív, autóbuszos szigettúra kirándulás a szigetet a tengerparton körbejárva, a legszebb részek felefedezésével. (Ár: 40 EUR/fő).

Időutazáson veszünk részt a sziget fővárosát a magasból őrző Aragonese kastélyban, majd megmutatjuk Ischia legszebb látnivalóit, kilátópontjait, gyönyörű tájakon haladva, rálátással a romantikus öblökre, településekre, megállóval és szabadidővel az egyik legszebb halászfaluban Sant'Angelo-ban, melynek festői látványa, kedves kézműves üzletei emelik ennek a meseszerű kirándulásnak a fényét.

3. nap: Capri-Anacapri

Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív egész napos program hajóval Caprira. A kikötőből kisbuszokkal közelítjük meg Anacapri városát, a "Mamma Mia" panoráma útvonalon. Első sétánk a híres svéd orvos, Axel Munthe villájához vezet, melynek parkja felkerült az ország 10 legszebb parkjainak listájára. Jó idő esetén libegővel felmehetünk a sziget legmagasabb pontjára a Monte Solaro magaslatára, ahonnan pazar kilátás nyílik a félszigetre. Ismét buszra szállunk és a főváros, Capri felé vesszük az irányt. Sétát teszünk a legelegánsabb üzletek és szállodák között az Augustus parkig, ahonnan káprázatos a kilátás a sziget jelképére a Faraglioni sziklákra. (Ár: 85 Eur/fő hajójeggyel)

4. nap: Poseidon tengerparti Thermal Park/vagy Mortella Garden

Szabadprogram vagy fakultatív látogatás a fantasztikus, homokos tengerparton fekvő Poseidon Thermal Parkba, helyi közlekedéssel.

A gyönyörű növényzettel kialakított park saját tengerparti szakasszal, nyugágyakkal, 20 medencével, hydormasszázzsal, termálfürdővel, vízesésekkel, sziklák között létrehozott török fürdővel, wellness-részleggel, kávézókkal, éttermekkel vár, különleges élményt és felüdülést biztosítva. A park a nyugalom és feltöltődés paradicsoma, ahol a kényeztető pihenés minden formája vár minket, kivételes fürdőélményt nyújtanak élmény- és akár gyógyszolgáltatásai. Ha teheti, ne hagyja ki ezt az egyedülálló élményt!

További részletek: Poseidon Thermal Park

Fakultatív félnapos kirándulási lehetőség ellátogatni a sziget másik trópusi paradicsomába, a Mortella Garden-be, ahol a gyönyörű kertművészet és élővilág ötvöződik az izgalmas művészetek világával. (Ár: 35 EUR/fő belépővel)

5. nap: Szabadprogram vagy Procida-szigete

Pihenés a tengerparton és a szállodában, vagy félnapos fakultatív hajókirándulás a legkisebb, festői szépségű Procida szigetére, mely a mai napig megtartotta érintetlen báját a Nápolyi-öbölben, tele a szivárvány minden színében pompázó apró házakkal, szűk sikátorokkal és hangulatos éttermekkel. Képeslapra illő színes, a meredek sziklafalról a tengerre ámuló házai emlékeztetnek halászfalu mivoltára. A lakosok nagy része még ma is halászattal és hálószövéssel tölti mindennapjait. Felfedezzük az autentikus utcácskákat, a kis trattóriák különleges kínálatát, melyek megannyi halkülönlegességgel várnak minket. Megtekinthetik a kikötőtől nem messze álló Palazzo Montefusco XII. századi kereskedőpalotájának épületét és Procida főterét, a Piazza dei Martiri-t, és legrégebbi, XVI. századi templomát, a San Leonardo templomot is. Ha még nem elégednének meg a csodás sétákkal, kis autókkal fedezzük fel a sziget rejtett, gyönyörű kincseit (Ár: 45 EUR/fő).

6. nap: Nápoly- Budapest

Reggeli után hazaindulás, transzfer a repülőtérre (autóbusz, hajó). Hazaérkezés Budapestre a menetrend függvényében a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás a Nápolyi-öböl szigetein, Ischián, Caprin és Procidán, repülőjeggyel, 3*-os szállással, reggelivel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére