6 napos kirándulás a francia riviérára, a nizzia virágkarneválra és a mentoni citromfesztiválra, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Monaco, Cannes és San Remo

Ajánlat kód: 35169
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

197.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35169

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az exkluzív francia riviérára, ahol részt vehetsz a nizzai virágkarneválon és a mentoni citromfesztiválon is egy felejthetetlen kirándulás során!

Időpont

  • 2024. február 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 4.200 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 5.460 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 6.900 Ft
  • Belépők és jegyek: 70 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 65.000 Ft
  • 4x vacsora (2-5 napokon): 44.000 Ft
  • Minimális létszám felár 25-34 fő esetén: 15.000 Ft/fő

Fakultatív program (20 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Cannes-i kirándulás 7.600 Ft

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged - Kecskemét - Budapest- Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Genova (körny.) (1050 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Továbbutazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba, útközben többszöri megállókkal a késő esti órákban érkezünk. Szállásunk Genova környékén lesz.

2. nap: Genova – San Remo majd Nizza, a virágkarnevál! (170 km)

Reggelit követően a Ligur-parton utazunk. Útközben lehetőségünk van gyönyörködni a vadregényesen szabdalt tengerpartban. Gyalogos városnézést teszünk San Remóban – sétánk főbb látnivalói az Ariston Színház, a középkori erődítmény város, (Pigna), a San Siro templom, a Virágpiac és Itália legelegánsabb kaszinója. Autóbuszunkkal utazunk a híres virágkarnevál helyszínére, Nizzába. Csatlakozunk a virágkarnevál magával ragadó forgatagához, részt veszünk a „Virágok Csatája” névre keresztelt színpompás virág felvonuláson, gyönyörködünk az esti Nizza fényeiben. Szállásunk 3 éjszakán át San Remo környékén lesz.

3. nap: Monaco és Menton citromfesztiválja (70 km)

Megreggelizünk, és Monacóba, a miniállamba utazunk, amelynek fekvése és látnivalói egyaránt elbűvölik a látogatót: Óceonográfiai Múzeum (a világ egyik legszebb akváriumával), Hercegi Palota, a Grand Casino, a belle epoque elegáns szállodái, az Óváros látnivalói várnak bennünket. Majd a kora délutáni órákban a citromfesztivál helyszínére, Mentonba érkezünk. Sétálunk a „citrom fővárosában”, megtekintjük a Bioves Parkban kiállított citrom- és narancs szobrokat, majd a Citrom Fesztivál forgatagában „merülünk el”. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: Eze Village, Nizza egyénileg vagy Cannes (90 km)

Reggel rövid utazás után a Monaco és Nizza közötti Eze városkába érkezünk, amely több száz méteres szikla tetején tálalható. Botanikus kertjéből páratlan kilátás nyílik a Riviérára. Sétánk után látogatást teszünk a Fragonard Parfümgyárban, amely a világ leghíresebb kozmetikai termékeit állítja elő. Délután Ön választ: egyénileg élvezi a fesztiválváros hangulatát, sétálhat kedvére Nizza tengerpartján vagy kiránduljon velünk! Fakultatív ajánlatunk: a Riviéra legnépszerűbb, pezsgő-nyüzsgő városába kalauzoljuk utasainkat, a filmvilág központját, Cannes-t látogatjuk meg. Gyalogosan keressük fel látnivalóit: a Fesztiválpalotát, a világhírű Boulevard de la Croisette-et és az óvárost. Visszaútban San Remo felé kitérőt teszünk Nizzába: a késő délutáni órákat Nizza látnivalói között töltjük: sétálunk az olaszos hangulatú óvárosban. Ezután még mindig a város belső részének látnivalóival ismerkedünk: következik az Angol sétány, a virágpiac, a Bellanda Torony, a Massena tér, a régi kikötő stb. Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

5. nap: A Ligur-parton át utazunk – Imperia majd Verona (490 km)

Reggel autóbusszal hazafele indulunk a Ligur-parton keresztül. Imperiában megtekintjük Olaszország egyetlen olivaolaj múzeumát, ahol mindent megtudhatunk az olajfa történetéről és termésének feldolgozásáról. A késő délutáni órákban érkezünk a romantikus szerelmesek városába, Veronába. Rövid városnézés (Aréna, Julia haza, piactér, városháza). Szállásunk Padova környékén lesz.

6. nap: Udine – Szlovénián át Budapest – Szeged (720 km)

Reggeli után megtekintjük Padovában a Szent Antal székesegyházat és a történelmi belváros látnivalóit, majd folytatjuk utunkat Szlovénián keresztül hazafele, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás a francia riviérára, a nizzia virágkarneválra és a mentoni citromfesztiválra, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – vár Monaco, Cannes és San Remo

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére