6 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Ligúria vidékén, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, mesés öblök, szigetek és félszigetek világában

Ajánlat kód: 34511
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34511

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Olaszország egyik legszebb részét, a tengerparti Ligúria tartományt!

Időpont

  • 2019. szeptember 25.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Félpanzió (kötelezően fizetendő!): 15.000 Ft/fő
  • Utasbiztosítás: 2.850 Ft/fő
  • Sztornóbiztosítás: 1,5%

Felár

  • Egyágyas felár: 22.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:00
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 05:45
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 06:30
  • Balatonlelle-Marche 07:05
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 07:30

Program

1. nap: Budapest-Genova

A kora reggeli órákban megkezdjük utazásunkat Olaszország egyik legkisebb területet felölelő tartományába. Az olasz riviéra varázslatos hely, a francia határtól egészen La Spezia városáig húzódik. Ligúria az ország egyik legszebb régiója, itt találkozik az Alpok és az Appenninek a Földközi-tengerrel, ahol gyönyörű tengerpartok, mesés öblök, szigetek és félszigetek, színes halászfalvak, mediterrán növényzet és ízletes konyha várja a látogatókat. Érkezés a Genova környéki szálláshelyre az esti órákban. Szálláshely elfoglalása.

2. nap: Dolceacqua-San Remo

Reggeli a szállodában, majd utazás a Nervia-folyó völgyében fekvő, középkori hangulatú Dolceacqua elbűvölő kisvárosába, mely Monet-t is elvarázsolta. A városképet a 33 méter hosszú szamárhátíves híd és a Doria kastély képe uralja. A hegyek és a tenger között fekvő Dolceacqua óvárosa olyan, mint egy labirintus. De itt igazi élmény elveszni a sötét, keskeny kis sikátorok világában, ahol lépcsőn fel-le járva lakóházak, csábító üzletek fogadják a látogatókat. A Monte Rebuffao lábánál fekvő óváros képét a Castello dei Doria határozza meg, ezt a negyedet a helyiek egyszerűen csak ‘Terra’ néven emlegetik. A város modernebb negyede a ‘Borgo‘, a folyó túloldalán található, a völgy irányába épült ki. Monet többször is járt a városban és elvarázsolta a híd és a kastély összképe. A hidat egyszerűen a könnyedség ékszereként jellemezte. A Castello Doria, a sikátoros óváros, a „carugik”, a jellegzetes szamárhátíves középkori kőhíd megtekintése után rövid szabadidő, majd folytatjuk utunkat. Vár San Remo elegáns üdülővárosa, ahol Olaszország egyik legrégebbi kaszinóját is találjuk. Séta az óváros középkori házakkal, pasztellszínű zsalugáterekkel szegélyezett szűk utcáin, majd szabadidő, fürdési lehetőség a gyönyörű pálmafákkal szegélyezett tengerparti promenádon.

3. nap: Genova-Portofino-San Fruttuoso Apátság-Santa Margherita Ligure-Camogli

Mai programunk első állomása Genova. Városnézés a Földközi-tenger második legnagyobb kikötő városában, Genovában, mely fekvéséből adódóan Ligúria egyik legszebb városa. Séta Kolombusz szülővárosában a sikátorokkal, élénk színű lakóházakkal, jellegzetes szürke-fehér csíkos templomokkal, festett homlokzatú középületekkel tarkított belvárosban. Városnézésünk után hajóra szállunk, és a "Golfo del Tigullio" hangulatos kisvárosait ismerhetjük meg (Ár: 25EUR/fő). Először az olasz riviéra keleti részének egyik gyöngyszeméhez látogatunk. Portofino dús növényzetével, színpompás házaival, régi váraival lenyűgözi a látogatókat. A világ egyik leghíresebb és legszebb kikötőjét, az európai elit kedvenc találkozóhelyét az egyik legtöbbet fotózott településnek tartják. Szabadidő a festői városközpontban, majd utazás San Fruttuoso elbűvölő kis öblébe, ahol megtekintjük az apátság épületét is. Újra hajóra szállva, Santa Margherita Ligure városába utazunk, majd késő délután vár bennünket a "Riviera del Levante" lélegzetelállító kisvárosa a „Paradicsom öbölben" fekvő Camogli. A kis halászfalu színes házai, a Sárkány vár, a tengerparti sétány és a türkizkék tenger garantáltan mindenkit elvarázsol. Rövid szabadidő, majd utazás a toszkán tengerparton található szállodába az esti órákban.

4. nap: Portovenere-Manarola-Vernazza

Reggel a festői "Golfo dei Poeti" vagyis a "Költők öble" felé vesszük utunkat. A festői öböl mindig közkedvelt volt, híres írók és költők (Byron, Shelley…) is szívesen időztek itt, innen ered az elnevezés is. Portovenere félszigeten fekvő, hangulatos sikátorokkal szabdalt, színes házakkal tarkított kikötőjéből indulunk hajóutunkra. Kihajózásunk alkalmával láthatjuk Porto Venere magas, színes házait, majd kikötünk a híres „Öt föld” második kisvárosában. A bájos Manarola a legszebb olasz falvak közé tartozik, és a Borghi piú belli d’Italia kitüntető címet viseli. A Groppo-patak szurdokvölgyében fekvő színes kisváros, 1997 óta a Cinque Terre többi településével együtt az UNESCO Világörökség része. Varázslatos hangulatát a sziklás tengerpart keskeny kikötőjében álló jellegzetes, színes toronyházak határozzák meg. A falu a római házi isteneknek emelt kis templomról kapta a nevét. Következő megállónk Vernazza, a Cinque Terre talán legjellegzetesebb kisvárosa. A középkori Doria kastély, az 1318-ban épült Santa Margherita Antiochia templom, a város főutcája, a kávézókkal, üzletekkel teli Via Roma, a tengerparti piazzetta (a Piazza Marconi főtere) és a festői „caruggik” garantáltan mindenkit elvarázsolnak. Szabadidő a színes halászcsónakok, magasban száradó ruhák, árkádok, loggiák különleges hangulatú városában. (Rossz időjárás esetén, ha a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik!) (Ár: 35EUR/fő).

5. nap: Lido di Camaiore-Budapest

Reggeli a szállodában majd hazautazás. Utazás rövid pihenőkkel Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Ligúria vidékén, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, mesés öblök, szigetek és félszigetek világában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére