6 napos kaland Olaszországban, Riminitől San Marinóig, tengerparti pihenéssel, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 41190
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41190

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd az olasz tengerpartot és fedezd fel a környéket!

Opciók

  • 2024. július 16.: , 189.500 Ft
  • 2024. augusztus 27.: , 189.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 5 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 5x reggeli
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 EUR
  • Utasbiztosítás

Felár

  • 25-34 fő esetén: 14.000 Ft / 39 EUR/fő
  • Egyágyas felár: 40.000 HUF (108,12 EUR)
  • 5x vacsora felár: 26.500 HUF (71,63 EUR)

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Urbino és Gradara kirándulás: 7.000 HUF (18,92 EUR)
  • San Marino és San Leo kirándulás: 6.000 HUF (16,22 EUR)

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – RIMINI (950 KM)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlo­vénián át (Tornyiszentmiklós hatá­rátkelő), Udinén keresztül többszöri pihenőkkel Olaszor­szágba. Utunk során egy olaszos hangulatú megállóhelyen ebédelünk, kedvünkre könyökölünk az olaszok között egy csésze olasz ristrettóval a kezünkben a bárpultnál. Vacsoraidőre érkezünk a Rimini környéki, tengerpart közeli szálláshelyünkre, ahol 5 éjszakán át lesz szálláshelyünk.

2. NAP: RAVENNA – FAENZA – DOZZA (215 KM)
Reggelink után, a gyönyörű bizánci és kora keresztény időkből származó, mozaikjairól híres Ravennába utazunk. A műemlékekben gazdag városban tett sétánk során, meglátogatjuk a szebbnél szebb mozaikokat rejtő helyszíneket. Az ezt követő szabadidőben lehetőségünk nyílik megkóstolni a helyi különlegességeket, mint például a Piadina Romagnolát vagy a híres Macerato di Pere di Grappa-t a Fő téren! A délutánt már Faenza-ban töltjük, ahol a Kerámia Múzeumban, megismerkedünk a világhírű, ónmázas agyagedények történetével, majd a város hangulatos, árkádokkal tagolt és fazekasműhelyekkel tarkított utcáin sétálunk. A városnézésből nem maradhat ki a kora reneszánsz stílusban megépített Dóm, valamint Fő tér sem. A nap végén pedig egy különleges, sokak által nem ismert kis városkában, Dozza-ban sétálunk, ahol az ódon kis utcák, festett házfalak a vidámságot és a művészetet sugározzák, szinte mindenütt! Élményekkel teli érkezünk vissza szálláshelyünkre, ahol a vacsora után kedvünkre vegyülhetünk el az esti forgatagban!

3. NAP: EGÉSZ NAPOS PIHENÉS A TENGERPARTON VAGY SAN MARINO – SAN LEO VÁRA KIRÁNDULÁS (90 KM)
Reggelit követően kedvére pihen­het, fürdőzhet az olasz Riviérán, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: A mai napon a Monte Titano hegygerincen épült mini köztársaságba, San Marino látogatunk el. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros”, San Marino. A kor­mányzósági palota, szűk utcák, csipkés várfalak a középkort idézik. Számtalan kis boltocska és étterem szegélyezi utunkat, míg feljutunk a vár legfelső részéig. Lefelé más útvonalat is választhatunk… Tovább utazva San Leo-t keressük fel. E fes­tői település egy meredek sziklafal peremén épült, már a rómaiak is lakták. Később Szent Leo egy temp­lomot építtetett a sziklára. Láthatjuk XII. századi katedrálisát, sétálunk ódon falai között és élvezzük középkori hangulatát. Szálláshelyünkre délután térünk vissza. 

4. NAP: EGÉSZ NAPOS PIHENÉS A TENGERPARTON VAGY URBINO ÉS GRADARA KIRÁNDULÁS (130 KM)
Reggelit követően kedvére pihen­het, fürdőzhet az olasz Riviérán, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ismét Marche tartomány felfedezésére indulunk. Elsőként Urbino középkori városát látogatjuk meg, ahol a szigorú városfalak mögött egy csodálatos, reneszánsz város tárul a szemünk elé. Olaszország legszebb reneszánsz palotáját építette ide Federico da Montefeltro herceg, a Palazzo Ducale-t, amit kívülről csodálunk meg, valamint a Dómot és azt ölelő teret. Majd a város szülöttjének, Raffaello Sanzio híres festő egykori házába teszünk egy sétát, megismerkedve a művész életútjának, itt töltött emlékeivel. Programunk egy igazi lovagvárban és az azt körülvevő városkában Gradara-ban folytatódik. Valódi hercegnők és középkori lovagok világába repülhetünk vissza, képzeletünk szárnyán, hiszen itt játszódott Dante és Petrarca által megénekelt, Paolo és Francesca szerelmi története. A város történelmi múltja, hangulata és lenyűgöző panorámája méltó lezárása napi programunknak. Szálláshelyünkre késő délutánra érkezünk vissza.

5. NAP: DÉLELŐTT RIMINI ÉS CESENATICO | DÉLUTÁN TENGERPART PIHENÉS AZ OLASZ RIVIÉRÁN (55 KM)
Szombat révén vár ránk Rimini piaca és óvárosa! Ismerkedünk a város régi negyedeivel, ami kellemes ellentéte a nyüzsgő tengerpartnak. A csöndes kockaköves utcákon sétálva érintjük a Piazza Cavourt, a XIV.századi Palazzo della Podestá t, ahol valaha a város vezetői tanácskoztak, és a Tempio di Malatestianót mely Rimini legszebb reneszánsz épülete, egyben a Malatesta család emlékműve. Szabadidőben a piac forgatagában, biztosan mindenki talál magának egy kis „vásárfiát”. Mielőtt visszatérnénk szálláshelyünkre, Cesenaticoban és annak hangulatos kikötőjében sétálunk, ahol Leonardo da Vinci tervei alapján helyreállított, gyönyörű középkori fa hajókat láthatunk, fényképezhetünk. A csatorna mentén hangulatos kávézók, fagyizók szolgálják a felfrissülést. Délután szálláshelyünkön élvezhetjük a hullámzó tengert, a napsütést és a pihenést. 

6. NAP: RIMINI – TRIESZT – SZLOVÉNIA – BUDAPEST – SZEGED (950 KM)
Reggeli után elbúcsúzunk Riminitől és hazafelé indulunk. Útközben Trieszt városában időzünk. Elegáns utcák, impozáns terek mentén sétálhatunk, ahol lehetőség nyílik egy hűsítő Aperol vagy kávé, fagylalt elfogyasztására is. Késő esti órákban érkezés Budapestre, majd tovább utazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kaland Olaszországban, Riminitől San Marinóig, tengerparti pihenéssel, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére