6 napos balkáni körutazás Montenegróban és Boszniában, busszal, reggelivel, 3 alkalommal vacsorával, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35402
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35402

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Balkán kincseit egy felejthetetlen boszniai-montenegrói körutazáson!

Időpontok

  • 2024.05.15.: , 169.900 Ft
  • 2024.06.15.: , 169.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka Mostarban 3*-os panzióban
  • 3 éjszaka Tivatban
  • 1 éjszaka Szarajevóban 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • 3 vacsora
  • VOX készülék (városnézéshez)
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Idegenforgalmi adó: 1,5 Euro/fő/éj
  • Programok költségei (változhat)
    • Cetinje: kb. 16 Euro/fő
    • Njegus, sonkakóstoló: kb. 10 Euro/fő

Fakultatív programok

  • Hajókirándulás a Kotor-i öbölben: kb. 45 Euro/fő
  • Dubrovnik városnézés helyi idegenvezetővel és panorámahajókázás: kb. 20 Euro/fő

Felár

  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 50.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 25.000 Ft/fő

Program

1. nap: 
Indulás Budapestről reggel 5.00-kor. Folyamatos utazást követően érkezés Mostarba a késő délutáni órákban. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük az Öreg-hidat, Karadoz bég dzsámiját, Biscevica utcát és a Tabánt, majd a szálláshelyek elfoglalása Mostar környékén.

2. nap: 
Reggeli után utazás Medjugorjeba, séta Mária megjelenésének helyéhez, fakultatív zarándok program a Jelenések hegyére. Dél körül indulás Dubrovnikba, a dalmát tengerpart egyik legszebb városába. Városnéző sétát teszünk a Stradun-on, érintjük az Orlando-oszlopot, a Városfalat, az Onofrio kutat, a Szent Balázs templomot és a Szűz Mária katedrálist. Késő délután továbbutazás a szálláshelyre, ami Budva környékén lesz. Vacsora a szállodában.

3. nap: 
Reggeli után Cetinjebe látogatunk, mely az ország ősi fővárosa. A királyi palota feleleveníti Európa egyik legérdekesebb sorsú dinasztiájának történetét és életét. Az utolsó uralkodó és családja földi maradványait a Cipur kápolna őrzi. Innen a Szent Péter Kolostorba folytatjuk utunkat, ahová pravoszláv hívők ezrei zarándokolnak el, hogy megláthassák a szent kereszt egy darabját vagy Keresztelő János relikviáit. Ezek után úticélunk a Montenegrónak nevet adó Fekete hegy és környéke, a Lovcen Nemzeti Park. Njegus falucskában megállunk egy pihenőre, hogy megkóstolhassuk a nevezetes sonkát és sajtot, majd egy lélegzetelállító szerpentinen ereszkedünk vissza alacsonyabb vidékekre. Budvára érkezés előtt rövid fotószünet a festői szépségű egykori halászfalu, Sveti Stefán kisvárosánál. A nap méltó befejezéseként Budvával ismerkedünk, ahol Montenegro leghangulatosabb óvárosát találjuk. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora a szállodában.

4. nap: 
Reggeli után a tengerpart nevezetességeire koncentrálunk, körbehajózzuk a Kotori- öblöt. (a hajókirándulás külön fizetendő) Elsőként a Szirti Madonna szigetet keressük fel, amely egy mesterséges sziget, zarándokhely, múzeum és egyedülálló ezüst plakett gyűjteményéről híres. Ezek után az öböl névadó városa, Kotor következik, mely tökéletesen megőrizte középkori jellegét. A monarchia egykori hadikikötője sokak számára a hírhedt matrózlázadással kapcsolódik össze. Városnézés idegenvezetéssel (Fegyverek tere, Szt. Trifun katedrális, Szt. Lukács templom), majd szabad program: kávézás, séta az óváros ódon falai között stb. Végül Perastot látogatjuk meg, a valamikori városköztársaságot, ami ismert tengerészek, hajóskapitányok városa. Megtekintjük a Szt. Miklós katedrálist, majd lehetőség nyílik egy kis barangolásra az ódon házak között. Visszaúton elhajózunk Prčanj, Stoliv, Lepetane előtt, majd visszaérkezés a szállásra a késődélutáni órákban, utána pihenési, strandolási lehetőség a tengerparton. Este vacsora a szállodában.

5. nap: 
Reggeli után Herceg Novi-ba látogatunk, ahol a hős spanyol katonák legendás történetével ismerkedünk. A város az Orjen hegy lábainál fekszik. Kristály tiszta tenger, hatalmas hegyek, hegyvidéki hangulat és a mediterrán élet lazasága jellemzi. Városnéző sétánk éppúgy érinti a Kanli Kula (Véres Erőd) bástyáit, mint az Óratornyot, és a Fő tér színes házait. A kávészünetünket követően búcsút intünk a tengerpartnak, és Trebinje érintésével már Szarajevó felé utazunk. Szállásfoglalás a késő esti órákban.

6. nap: 
Reggeli után ismerkedés Szarajevóval. A város török negyede, a nyüzsgő életű Bascsarsija önmagában is teljes értékű attrakció. Ráadásul itt található a Balkán legjelentősebb és legimpozánsabb mecsete a Gazi Huszrev Bég dzsámi. Mielőtt továbbindulnánk, a Ferenc Ferdinánd elleni merénylet színhelyét is felkeressük. Koradélután indulás Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos balkáni körutazás Montenegróban és Boszniában, busszal, reggelivel, 3 alkalommal vacsorával, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére