6 nap Szentpéterváron, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, helyi buszos közlekedéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33653
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

288.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33653

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szentpétervár kincseit és látogass el Novgorodba, Oroszország legősibb városába!

Opciók

  • 2021. szept. 17-22.: , 288.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel és 20 kg-os feladható poggyásszal
  • A helyi autóbuszt
  • 5 éjszaka szállást kétágyas, fürdőszobás szobákban, 4 csillagos szállodában
  • Reggelit
  • A regisztrációs díjat
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap
  • Vízumdíj 21.600 Ft

Felárak

  • Félpanziós felár: 41.100 Ft (5 vacsora)
  • Egyágyas felár: 69.400 Ft
  • 3. fő kedvezménye (pótágyon): 30.000 Ft

Szállás

5 éjszaka kétágyas, fürdőszobás szobákban, 4 csillagos szállodában: a júl. 16-i, júl. 24-i, aug. 22-i és szept. 18-i csoportok egy szép 4 csillagos szállodában, a jún. 18-i csoport egy ennél egyszerűbb 4 csillagos szállodában lesz elhelyezve.

Fontos

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízumügyintézés miatt útlevelüket az utazást megelőző egy hónapban nélkülözniük kell. A vízumhoz az Oroszországból történő kilépéstől számítva még min. 6 hónapig érvényes útlevélre van szükség, melyben legalább 2 egymással szembeni üres oldal található. A vízumügyintézés részleteiről indulás előtt kb. 2 hónappal tájékoztatást kapsz.

2019 októberétől lehetséges ingyenes elektronikus úton benyújtott e-vízumot is kérvényezni kizárólag Szentpétervárra, illetve Leningrád megyébe történő beutazás esetén. Mivel a programban szerepel Novgorod megtekintése is, mely Leningrád megye határain kívül esik, ezért a beutazás csak a hagyományos költségtérítéses vízum birtokában lehetséges.

Program

1. NAP: SZENTPÉTERVÁR

Reggel elutazás Ferihegyről közvetlen repülőjárattal Szentpétervárra. Az előzetes menetrend szerint megérkezés a délelőtti órákban. Az autóbuszos városnézés során ezen a napon elsősorban a belváros nyugati részével ismerkedünk (Marijinszkij-színház, Bronzlovas szobra, Szenátus palotája, Admiralitás, Vaszilij-sziget, Mensikov-palota, Akadémia, Sztrelka a Rosztrum-oszlopokkal és a Tőzsdepalotával stb.). A városnézés közben látogatást teszünk Szentpétervár legnagyobb templomában, az Izsák-székesegyházban (belsejében gyönyörű mozaikok, freskók, márványok, szobrok, aranyozások és érdekes kiállítások), valamint a Péter-Pál-erődben. A Néva egy szigetét szinte teljesen elfoglaló építményben jópár nevezetesség található, melyek közül kiemelkedik a Péter-Pál-székesegyház. Ebben a templomban vannak a Szentpéterváron uralkodó orosz cárok síremlékei (Nagy Pétertől egészen az utolsó cárig, az 1918-ban kivégzett II. Miklósig). Szállás Szentpéterváron (5 éj).

2. NAP: PUSKIN, PAVLOVSZK, SZENTPÉTERVÁR

Délelőtt Puskin városában, a Carszkoje Szelo birtokon található Katalin-kastélyt és gyönyörű parkját nézzük meg. A palota homlokzata 300 méter hosszú, a pazarul berendezett termek közül a Borostyánszoba a leghíresebb, az oroszok a világ 8. csodájának tartják.

Kora délután a szomszédos Pavlovszkban I. Pál cár klasszicista stílusú kastélyába látogatunk. Ez az épület jóval kisebb a Katalin-kastélynál, de a berendezése legalább olyan szép, ugyanis I. Pál és felesége akkoriban beutazták fél Európát, és rengeteg műkincset vásároltak a kastély díszítésére.
Ezt követően visszautazunk Szentpétervárra, ahol egy sétahajózáson veszünk részt a várost átszelő csatornákon és a Néva folyón.

3. NAP: SZENTPÉTERVÁR

Délelőtt egy 3 órás tárlatvezetés keretében nézzük meg az Ermitázs legfontosabb kincseit. Megtekintjük a Téli Palota fényűző reprezentatív termeit és a „Nyugat művészete” gyűjteményt, mely magában foglalja például az itáliai reneszánsz festők alkotásait is. Ezután utasaink választhatnak: vagy egyénileg barangolnak tovább az Ermitázsban, vagy idegenvezetőnkkel egy sétát tesznek a város főutcáján, a közeli Nyevszkij proszpekten. A séta közben lehetőség lesz a római Szent Péter-bazilikára emlékeztető Kazanyi-székesegyház, és a meseszép „Véren Megváltó” temploma meglátogatására is.

4. NAP: NOVGOROD

Egész napos kirándulás Oroszország legősibb városába, a több mint 1150 éves Novgorodba (közel 3 órás buszozás). Az utazás során ízelítőt kapunk a vidéki Oroszországból is, mely a csillogó Szentpétervár után az ország egy másik arcát mutatja. A mindössze 300 évvel ezelőtt alapított Szentpétervárhoz képest Novgorodban jóval régebbi műemlékekkel ismerkedhetünk meg. A városnézés során megnézzük a Kreml épületegyüttesét a középkori Szent Szófia-székesegyházzal, a Jaroslav-udvart (a város ősi piacterét), a templomok negyedét (több mint 40 ortodox templom van még ma is Novgorodban), a Szent György-kolostort és a szabadtéri néprajzi múzeumot, a skanzent. Ez utóbbiban a környező falvakból származó ősi fatemplomok és faházak találhatóak – idillikus környezetben.

5. NAP: PETRODVOREC, SZENTPÉTERVÁR

A nap első felét a Finn-öböl partján fekvő Petrodvorecben töltjük. Az orosz Versailles-nak is nevezett palotaegyütteshez tartozó káprázatos parkban található a világ legnagyobb és valószínűleg leglátványosabb szökőkútrendszere. A Nagy Palota megtekintése és a park bebarangolása után visszautazás Szentpétervárra. Folytatjuk az első napon megkezdett autóbuszos városnézést, ezúttal főleg a belváros keleti részével ismerkedünk (Szmolnij-komplexum, Tauriszi palota, Cirkusz, Nyári kert, Mars-mező, Nagy Mecset, Auróra cirkáló stb.). Ezután szabadidő, lehetőség a város legrégibb és legnagyobb áruházának, a Gosztyinij Dvornak a felkeresésére (óriási árubőség).

6. NAP: SZENTPÉTERVÁR

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás közvetlen repülőjárattal Budapestre. Érkezés a késő délelőtti órákban (az előzetes menetrend szerint).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap Szentpéterváron, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, helyi buszos közlekedéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére