6 nap 1 főre Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Firenze, Montecatini Terme, Siena és Elba-szigete

Ajánlat kód: 33892
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

88.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33892

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a napsütötte Toszkánában és fedezd fel a reneszánsz bölcsőjének tartott Firenzét!

Időpont

  • 2020. május 23-28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 5 éjszaka szállás (Toscana-Montecatini Terme ***  szálloda 2-3 ágyas wc/zuhanyzós szobák)
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és behajtási engedélyek: felnőtt: 40 € / fő, gyermek: 30 €
  • Belépők

Felárak

  • Egyágyas felár 32.500 Ft
  • Vacsora 5 estére 5.500 Ft/fő/este

Fakultatív programok és belépők

  • Cinque Terre (busz, hajó, kisvonat, idegenvezetés): 80 €/fő
  • Elba-szigete (komp, szigettúra, Napóleoni villa belépő, busz, idegenvezetés): 80 €/fő
  • Siena-San Gimignano (városnézés, a Siena Dóm belépővel, idegenvezetéssel): 55 €/fő + belépők
  • Firenze (Városnézés helyi és a mi idegenvezetőnkkel, mikrofon,fülhallgató, Santa Croce): 40 €/fő + belépők

Program

1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Három óránként pihenők. Kulturált autógrilleknél megálló. Montecatiniben a szállás elfoglalása, majd belvárosi séta a termálfürdőiről híres kisvárosban. Vacsorázási lehetőség.

2. nap: Reggeli után kirándulást teszünk a világhírű Chianti borvidéken. Sienában megnézzük a különleges kagyló alakú főteret, az il Campót, ahol a híres Paliot (lovasversenyt) rendezik meg, majd megtekintjük az intarziáiról híres Dómot, végül Szt.Katalin házát. San Gimignanóban a középkor köszönt bennünket. Hajdan 72 lakótorony állt a középkori falakkal határolt kisvárosban, mára 13 maradt belőlük. Visszaérkezés Montecatinibe a szállodába az esti órákban. Vacsorázási lehetőség.

3. nap: Egész napos fakultatív kirándulás hajóval Elba-szigetre, majd a szigeten autóbusszal. Séta a parton, ahol üzletsorok, halászhajók, mediterrán villák, kávézók várnak. Kis vonattal megtekintjük a sziget kincseit, majd borkóstoló. Délután egy kis szabadprogram. Visszaérkezés Montecatinibe a szállodába as esti órákban. Vacsorázási lehetőség a hotelben.

4. nap: Reggeli után indulás Toszkána tartomány székhelyére, Firenzébe. A Michelangelo térről mesés panoráma tárul elénk a városra, amelyet az Arno folyó szel ketté. Városnézés helyi magyar nyelvű idegenvezetővel és a csoport idegenvezetőjével, közben 1 óra szabadidő és ebédelési lehetőség. A Palazzo Pitti épületét egyénileg lehet szabadidőben megtekinteni. Este érkezés a szállásra, vacsorázási lehetőség, séta a termál kisváros hangulatos utcáin Montecatiniben.

5. nap: Cinque Terre festői településeit ismerjük meg ezen a napon. Manarola szűk utcáiból indulunk a „szerelmesek útján” egészen Riomaggiorre-ig. Itt kis vonatra szállunk, s 10 perc múlva Monterossóba érkezünk. Itt van olyan strand, ahol fürdőzési lehetőség várja a turistákat. Innen hajóval indulunk tovább ahonnan még csodás kis települések tárulnak a szemünk elé. Utunk utolsó állomása Portovenere kikötő, ahol Giuliano Medici szerelme, Simonetta született. A Szent Péter sziklára épült XII. századi templom után búcsúzunk CinqueTerre-től, s La Speziaból busszal a szállásra érkezünk. Vacsorázási lehetőség a hotelben Montecatini Termében.

6. nap: Reggeli után indulás hazafelé, Szlovénián keresztül, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap 1 főre Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Firenze, Montecatini Terme, Siena és Elba-szigete

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére