6 kezelésből álló fogyasztó csomag a debreceni Szent Anna Kozmetikában – tekercselés, ultrahangos zsírbontás, RF, vákuummasszázs, izomgimnasztika és vibrotréning

ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.475 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.500 Ft 64% 10.600 Ft
ORVOSKOZMETOLÓGIA BIOKOZMETIKA
Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com
-

Akció Leírása

Szabadulj meg a felesleges kilóktól, formáld alakodat és szépítsd bőrödet a debreceni Szent Anna Kozmetika kombinált kezeléscsomagjával!

Az ár tartalmazza

  • 6 kezelésből álló fogyasztó csomag a debreceni Szent Anna Kozmetikában - Az Alkuponnak fizetendő 1.475 Ft, a fennmaradó 4.425 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!
    • Testtekercselés
    • Vákuummasszázs
    • Ultrahangos zsírbontás
    • Rádiófrekvenciás kezelés
    • Izomgimnasztika
    • Vibrációs tréning

Ha szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól és szeretnél tónusosabb izmokat, valamint szebb, feszesebb bőrt, akkor a legjobb, ha kombinált kezeléscsomagot választasz! A debreceni Szent Anna Kozmetikában most egy olyan csomagra nevezhetsz be, amellyel mindhárom cél elérhető!

A testtekercseléssel a fogyasztás mellett kiválóan kezelhető a bőrfelület is, elsősorban a narancsbőr tünetei ellen kiváló, hiszen a hatóanyagok ott fejtik hatásukat, ahol a leginkább szükséges.

A vákuummasszázs segít felpörgetni az anyagcsere-folyamatokat, így mindenféle méreganyag és felesleges zsírsejt is gyorsabban ürül ki a szervezetedből!

Az ultrahangos és rádiófrekvenciás zsírbontás segítségével onnan is fogysz majd, ahonnan szinte lehetetlennek tűnt, lévén ezek a technológiák már lehetővé teszik a célzott zsírbontást.

Az izomgimnasztika és a vibrációs tréning pedig segít, hogy ne csak vékony legyél, de izmaid kellően tónusosak is legyenek, a tökéletes alakhoz ugyanis ez is kell!

Legyen szép napod!

Debrecen. Szent anna utca 66.
biokozmetika2000@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 kezelésből álló fogyasztó csomag a debreceni Szent Anna Kozmetikában – tekercselés, ultrahangos zsírbontás, RF, vákuummasszázs, izomgimnasztika és vibrotréning

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 555 3934 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére