6 alkalmas IPL-E-Light májfolt-pigmentfolt kezelés teljes arcra a Szépségmegállóban

Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 67% 40.010 Ft
Szépségmegálló-Szentesi Zsanett
1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153
www.szepsegmegallo.com/

Akció Leírása

Ints búcsút az aprócska, zavaró pigmentfoltoknak arcod teljes területén IPL-E-Light kezeléssel a Szépségmegállóban!

Az ár tartalmazza

  • 6 alkalmas IPL-E-Light májfolt-pigmentfolt kezelés teljes arcra a Szépségmegállóban

A módszer a bőrfiatalítás kíméletes módja, amely minden kockázat nélkül elvégezhető. A kezelés során kibocsátott fény a bőr irharétegének mély rétegeibe is képes behatolni, ahol a kollagén rostok találhatóak.

A kezelés egyrészt megújítja a merevvé és rugalmatlanná vált meglévő kollagén rostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, így gondoskodik az életkor előrehaladtával csökkenő mennyiségben termelődő kollagén pótlásáról. A fotorejuvenáció hatására a bőr rugalmassága visszatér, a ráncok száma és mélysége csökken, az arc feszesebbé válik, tónusa visszatér.

A kezelés alapja, hogy a fény a melaninban szelektíven elnyelődik, annak szerkezetét megbontja, a szétesett anyagrészecskéket pedig a fehérvérsejtek eltakarítják.

A pigmentfoltkezelés megkezdése előtt, úgynevezett alacsony energiaszintű tesztlövést alkalmaznak a kezelendő felület közelében, a maximális hatékonyság és a minimális irritáció érdekében. A zselézett felületen a lámpatesttel, egymás melletti fényimpulzusokkal lefedik a bőrt, minimális átfedéssel.

A kezelést követően jellemzően bőrvörösödés következik be a pigmentált foltok mellett. Megjelenésük 2-3 percig tarthat és jellemzően a kiválasztott célterület helyi felmelegedését jelzi. A kezelt pigmentfoltok esetén általános, hogy 2-3 napig sötétednek a kezelést követően enyhe hámlást eredményezve. A hámlást követően a bőr vörös lesz és 10 - 14 nap alatt változik vissza normál állapotra.

Szépségmegálló

Amikor egy nő elégedett, az mindenki számára láthatóvá válik, hiszen egész lénye ragyog és sugárzik róla a boldogság. A Szépségmegállóban hisznek abban, hogy ez az érzés mindenkinek megadható. A budai szalonban tartós megoldást kínálnak arra, hogy rátalálj igazi szépségedre.

Legyen szép napod!

1117 Budapest Karinthy Frigyes utca 7
zsanett.szentesi@gmail.com
+ 36 20 227 7153

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 alkalmas IPL-E-Light májfolt-pigmentfolt kezelés teljes arcra a Szépségmegállóban

Fontos

Beváltható: 2019.07.22.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 227 7153 • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére