59.980 Ft helyett 29.990 Ft: Mindfullness stresszcsökkentő (MBSR) tanfolyam, tudatos jelenlét alapú kognitív terápiás képzés a Buddha Stúdióban

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

29.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
59.980 Ft 50% 29.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Tanuld meg kezelni aggodalmadat, félelmedet, élj sokkal tudatosabban, ismerkedj meg a mindfullness stresszcsökkentő irányzattal a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Mindfullness stresszcsökkentő (MBSR) tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, hanganyag) díja

Amikor épp aggodalmaskodsz, akkor könnyen megeshet, hogy a félelmeidet tényként kezeled ahelyett, hogy észrevennéd, hogy ezek csak gondolatok. A gondolatok tényleg nagyon meggyőzőek tudnak lenni, olyannyira, hogy gyakran egy sor érzelmi vagy fizikai reakció is kíséri őket. Előfordulhat, hogy helytelenül értelmezed, amikor az egyik barátod nem ér rá veled találkozni, vagy a főnököd nem köszön vissza, és azt gondolod, hogy ez többről szól, mint hogy szimplán csak épp elfoglaltak.

Ezzel természetesen nem vagy egyedül. A jó hír viszont az, hogy cselekedhetsz másként is, amint észrevetted, hogy az aggodalom kezd úrrá lenni rajtad, és megjelentek a már ismerős, visszatérő gondolatok, vagy a feszítő, fájdalmas testérzetek, például a torkodban, a mellkasodban, vagy a gyomrod tájékán. Ha a figyelmedet ilyenkor ezekre a testérzetekre, és a légzésedre irányítod, akkor kapcsolatba kerülsz a valódi tapasztalásoddal. Így a gondolkodásról az testi érzetek felé terelheted a figyelmedet anélkül, hogy tovább rágódnál a gondolatokon, amik egyre inkább egy (képzeletbeli) katasztrófához közelítenek – ez az átfókuszálás rögtön megváltoztatja a fizikai, pszichés és érzelmi reakcióidat.

A mindfullness egy tudományos megalapozottságú irányzat, ha röviden kellene megfogalmazni, hogy mi a lényege, akkor az a tudatos jelenlét megtapasztalása.

A mindfulness gyakorlása során fontos az ítélkezésmentes hozzáállás, hogy ne értékeljük az adott pillanatot, hanem abban a formában fogadjuk el, ahogyan azt észleljük, és a megélésére koncentráljunk. Fontos még a reaktivitás mentesség és a kíváncsiság is, vagyis, hogy tudatos érdeklődéssel álljunk a jelenhez. Az éber figyelem nem kötött vallási vagy bármilyen hiedelemrendszerhez; és nem is az életünk megváltoztatásáról szól, célja egy tudatosabb, lassabb életritmus szerinti élet.

A képzés célja:

Olyan megoldások átadása, amellyel legyőzhető, az aggodalmaskodás, a szorongás és a pánik. Hatékony stresszkezelési technikák elsajátítása. Fejlesztheted a koncentrációt, a figyelmet és a pozitív érzelmeket, abbahagyhatod a rágódást a múlton.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mindfullness stresszcsökkentő (MBSR) tanfolyam, tudatos jelenlét alapú kognitív terápiás képzés a Buddha Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2018.09.20.-ig
Időpont: 2018. szeptember 20, 27, október 04, 11. (4 alkalom, csütörtökönként), 16.00-20.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére