599.100 Ft helyett 467.300 Ft: Hajózás az Arab-öbölben, ismerkedés Dubajjal, Dohával, a csodás Sir Bani Yas szigettel, 13 nap/11+1 éjszaka 1 személyre teljes ellátással, repülőjeggyel

Ajánlat kód: 30985
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

467.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30985

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a tengert az Arab-öbölben, élvezd a sós víz illatát egy impozáns hajón és fedezd fel a térség legfontosabb városait és legszebb tájait!

Időpont

  • 2019. január 26 - február 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon
  • Transzfereket és a közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal és hajóval
  • 1 éjszaka szállást Dubajban középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 11 éjszaka szállást a hajón (MSC Lirica) 2 ágyas, belső vagy külső ablakos kabinokban, illetve balkonos lakosztályban választás szerint
  • Szállodában reggeli (2. napon)
  • Teljes ellátás a hajón (étkezés teljes egészében, reggelihez alapitalok, továbbá egésznap jeges víz)
  • A kirándulásokat a programleírás szerint: 2. napon és 3. nap délelőttjén
  • Magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 95.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Igény esetén a hajón a külső ablakos-, illetve a balkonos kabin felárát
  • Kikötői illetéket: 59.100 Ft (Részvételi díjjal együtt fizetendő az irodában!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • Fakultatív programok árát a programban leírtak alapján (A részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá az irodában készpénzben kifizetni vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2018. november 25-e!
  • Kötelező szervízdíjat / borravalót a hajó személyzete és a helyiek számára: 140 EUR/fő (Helyszínen fizetendő!)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 37.000 Ft-os felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felárak

  • Kabinok
    • Külső, ablakos kabin 83.500 Ft
    • Balkonos lakosztály 282.400 Ft
  • Kedvezmény pótágy esetén
    • Belső kabin: -101.200 Ft
    • Külső, ablakos kabin -126.200 Ft
    • Balkonos lakosztály -325.000 Ft
  • Egyágyas felár
    • Belső kabin 268.700 Ft
    • Külső, ablakos kabin 328.900 Ft
    • Balkonos lakosztály: ár kérésre

Fakultatív programok

  • Burj Khalifa (124. emelete) transzferrel & Dubai Mall: 60,-USD
  • Abu Dhabi félnapos városnézés: 50,- USD
  • Doha félnapos városnézés: 60,- USD
  • Bahrein félnapos városnézés: 50,- USD
  • Dhow túra az Ománi fjordokban: 65,- USD
  • Nizwa – Bahla – Jabrin kirándulás: 90,- USD
  • Maszkat városnézés: 50,- USD

Program

1. nap: Budapest – Dubaj

Elutazás a délutáni órákban Dubajba a menetrend függvényében. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj

DUBAJ a második legfontosabb emírség, amely az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Nemzeti Múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Utazás Deira városrészbe, látogatás a fűszerpiacon, valamint megnézzük az Arany piacot is. A késő délutáni órákban irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Sharjah – Dubaj

A napot SHARJAH emírség felfedezésével töltjük. Sharjah Dubajtól észak-keletre helyezkedik el, területét tekintve a harmadik legnagyobb emírség. Elsősorban kulturális központként ismert, de híres az iszlám törvények és hagyományok szigorú betartásáról is. Délután fakultatív programként ellátogathatunk a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa 124. emeletére, valamint a legek sorát folytatva nem maradhat ki a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontja sem a programból. Transzfer vissza a hajóra. Este továbbhajózás Abu Dhabi-ba, szállás a hajón.

4. nap: Abu Dhabi

Reggel kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, amely mára már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A fakultatív városnézés során több olyan látványosságot is felkeresünk, amely világviszonylatban a „legek” közé sorolható. Az Emirátusi Palota a második legdrágább hotel a világon. A Zayed sejk mecset a világ nyolcadik legnagyobb mecsete, negyvenezer hívőt képes befogadni egyszerre. Érdekes látványosság a Heritage Village (Örökség Falu) Szabadtéri Múzeum, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a kézműves, takács és szakács mesterségei. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Sir Bani Yas sziget

Reggel kikötés SIR BAN YAS SZIGETEN, ami kb. 250 kilométer távolságra fekszik Abu Dhabitól délnyugati irányban. A sziget 160 km2 területű, csaknem felét az Arab-félsziget egyik legnagyobb vadvédelmi rezervátuma foglalja el. A természetvédelmi parkot 1970-ben alapította Abu Dhabi akkori emírje, a parkban hozzávetőleg 10 ezer állat él: sokféle gazella, strucc, zsiráf, hiéna, csimpánz, kardszarvú antilop és gepárd. A szigetnek továbbá 2,4 kilométer hosszú, szépen kiépített strandja van, kiváló hely a strandolásra. A szigeten kínált fakultatív programok csak az MSC hajó szervezésében, magyar kísérő nélkül és helyszínen történő fizetéssel foglalhatóak! Este továbbhajózás, szállás a hajón.

6. nap: Doha

Reglel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, sőt van olyan bevásárlóközpontja is, ahova Velencét felépítették kanálisostól, gondolástól. Óriási ütemben építkezik, hiszen a 2022-es labdarugó VB-t Katar rendezi. Fakultatív félnapos városnézés: Emír Palota (kívülről), Kard emlékmű, Gyöngy emlékmű, Óratorony, erődök, kikötő és természetesen az elmaradhatatlan bazár stb. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

7. nap: Bahrein

Reggel kikötés BAHREIN-ben. Fakultatív városnézés a Perzsa-öböl kis szigetországában: Nemzeti Múzeum (az ország összes látnivalójának kicsinyített mása, valamint Bahrain történelmének bemutatása), Nemzeti Színház, Al-Faith Mecset, Nemzeti Könyvtár, Bab al-Bahrain (Bahrein kapu), Qal’at al-Bahrain, vagyis a Bahrain Erőd. Az erőd alapjait a portugálok építették a 16. században. Az erődről pont rá lehet látni a modern felhőkarcolókra, így egyesül a múlt és a jelen építészete. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

8. nap: Egész napos hajózás az Arab-öbölben

Pihenés, hajózás a tengeren. A hajóút során élvezhetik az MSC Lirica hajó sokrétű szolgáltatásait: fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítményeket, továbbá egy vizi szórakoztató parkot vagy kikapcsolódást az MSC Aurea Spa wellness központban.

9. nap: Khasab

Reggel kikötés az Arab-félsziget csücskében, a Muszandam-félszigeten található, KHASAB városában. A Hormuzi-szorosnál fekvő területet az Arab Emírségek határolja a szárazföldön, ám mégis Ománhoz tartozik. A félszigetnek ezt részét az „Arab Norvégiának” is szokták nevezni, fjord-szerűen tagolt partjai miatt. Fakultatív programként hajózhatunk tradicionális Dhow bárkákon az ománi fjordok között, ahol akár delfinekkel is lehetőségünk van találkozni. Délután továbbhajózás, szállás a hajón.

10. nap: Nizwa – Bahla – Jabrin

Kikötés Maszkatban. Fakultatív kirándulási lehetőség. NIZWA Omán kulturális fővárosa. Látogatás az impozáns erődben, valamint a tradicionális piacot is felkeressük. Továbbutazás az UNESCO Világörökséghez tartozó BAHLA és JABRIN városokba. BAHLA az egyik legrégibb település Ománban, amely a XII. században fővárosa volt a régiónak. JABRIN-ban található az ország egyik legszebb kastélya, ami a XVII. században épült és fafaragásai, fafestményei tették híressé. Délután visszatérés Maszkatba, szállás a hajón.

11. nap: Maszkat

Reggeli után fakultatív program keretében félnapos városnézésre indulhatunk Omán fővárosában, MASZKAT-ban. Látogatás a Kábúsz Szultán Mecsetben (a Közel-Kelet egyik legnagyobb mecsete szigorú öltözködési szabályok betartásával látogatható!), valamint Omán történelmét bemutató Bait Al Zubair múzeumban. Továbbá a városnézés során érintjük még az Al Jalali és Al Mirani erődöket, és a szultáni palotát. Lehetőség lesz sétára a festői szépségű óvárosban és a nagybazárban. Délután továbbhajózás, szállás a hajón.

12. nap: Dubaj

Kikötés Dubajban a koradélutáni órákban. A mai napon pihenhetünk, vagy vásárolhatunk a városban! Szállás a hajón.

13. nap: Dubaj – Budapest

Kora reggel kijelentkezés a hajóról és irány a repülőtér. Hazautazás a reggeli órákban a menetrend függvényében, érkezés Budapestre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hajózás az Arab-öbölben, ismerkedés Dubajjal, Dohával, a csodás Sir Bani Yas szigettel, 13 nap/11+1 éjszaka 1 személyre teljes ellátással, repülőjeggyel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére