5.980 Ft helyett 2.990 Ft: Most Te is könnyedén rálelhetsz az Igazira - 6 hónapos VIP tagság a Párom.hu társkereső oldalon

Párom.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.980 Ft 50% 2.990 Ft
Párom.hu
info@parom.hu
www.parom.hu/

Akció Leírása

Találd meg a Valentinodat!

Végre egy társkereső, ahol nem csak futó ismeretségek és flörtök, hanem komoly kapcsolatok is szövődnek! A Párom.hu 14 éves működése során folyamatos fejlesztésekkel hangolta finomra társkereső rendszerét! Így akár pszichológiai teszttel, térképes keresővel, vicces kérdezz-felelekkel is könnyedén egymásra találhattok!

Az adatlapokat gondosan előszűrik és válogatják, a nem odaillőket pedig eltávolítják. Minden adatlapot diszkréten kezelnek, a VIP tagok kívülről illetékteleneknek nem látszanak. Most a Valentin-nap alkalmából egy speciális ajánlattal szeretnének kedveskedni Neked, hiszen féláron juthatsz 6 hónapos VIP tagsághoz, azaz a boldogságot jelentő előfizetéshez!

Legyen szép napod!

info@parom.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 hónapos VIP tagság a Párom.hu társkereső oldalon. Hatékony módszerekkel segítik, hogy összeillő férfiak és nők ismerkedhessenek meg egymással, így tartós kapcsolatra lelhetsz. Az adatlapokat gondosan előszűrik és diszkréten kezelik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.03.03.-ig
Az Alkupon igénybe vételéhez a társkereső oldalon regisztráció szükséges • Megvételét követően az Alkupon, valamint a társkereső oldalon lévő regisztrációdhoz tartozó email cím megküldése szükséges, emailben: info@parom.hu (a VIP tagság 24 órán belül jóváírásra kerül)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére