58.990 Ft helyett 35.990 Ft: Sétáljatok kéz a kézben lenyűgöző ókori műemlékek között, az utánozhatatlan miliőjű Rómában – 4 nap reggelivel 2 főnek

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Csodáljátok meg a történelmi látnivalókban bővelkedő Rómát!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 4 nap / 3 éj standard, kétágyas szobában, a Hotel Athenaban
  • 3 × svédasztalos, olasz reggeli
  • Ingyenes Wi-Fi

Fontos tudnivalók:

  • Háziállat külön kérés esetén szállásolható el (extra díj nem kerül felszámításra)
  • Pótágy: 25 € / éj / fő
  • Privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges): 15 € / nap

Az olasz főváros történelme több ezer éves múltra tekint vissza, így nem csoda, hogy lépten-nyomon egy-egy jelentősebb műemlékbe botlunk kalandozásunk során. Rómában temérdek látnivaló vár, így igazi turistavárosnak számít, amely garantáltan feledhetetlen élményt kínál.

Az óvárosban járva először érdemes a Forum Romanum és a Palatinus-domb felé venni az irányt - itt általában kevesebben állnak a pénztárnál -, és megváltani a jegyünket, ami a Colosseumba is érvényes. Innen továbbsétálhatunk a belváros felé, ahol megtekinthetjük a Piazza Venezián álló, impozáns II. Vittorio Emanuele emlékművet és a Traianus-oszlopot.

Továbbhaladva a Capitolium térre több múzeum is vár minket, mindegyik egy-egy világhírű remekművet tartogatva. Innen jöhet a Pantheon, aztán a Piazza Navona, amit a világ egyik legszebb tereként tartanak számon. Ezeken túl kihagyhatatlan még az Angyalvár és a Vatikán is - hogy csak a legfőbbeket említsük.

A szállásról

A háromcsillagos Hotel Athena Róma egyetemi negyedében, a belvárostól két, a Tiburtina vonatállomástól pedig egy kilométerre található, csendes és biztonságos környéken. A szálloda jó tömegközlekedéssel rendelkezik, így az óváros könnyen elérhető tőle. A szálloda szobái fürdővel, légkondicionálóval, hűtővel és Wi-Fi-vel rendelkeznek.

Jó utat kívánunk!

info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap / 3 éj 2 főnek a Hotel Athenaban, Rómában, svédasztalos, olasz reggelivel. Az olasz fővárosban végtelenül sok híres látnivaló vár rátok (pl. Colosseum, Forum Romanum, Angyalvár, Vatikán, Pantheon, Piazza Navona, stb.). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.02.23.-ig
Megvásárlását követően az Alkuponodat 2 héten belül voucherre kell váltani, az Alkuponod kódjainak megadásával, a regisztrációs linken: http://regisztracio.szallodavoucher.com • Ezt követően előzetes bejelentkezés szükséges a voucher számának megadásával, e-mailen: info@szallodavoucher.com VAGY telefonon: +39 0644 232 217 • Az időpont módosítása legkésőbb az érkezés előtt 8 nappal lehetséges (ellenkező esetben a vouchert felhasználtnak tekintik)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére