574.900 Ft helyett 459.800 Ft: Ázsiai körutazás 1 személyre Kambodzsában, Laoszban és Vietnámban, 8 éjszaka szállással, repülőjeggyel, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33290
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

459.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33290

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Távol-Keleten, Laoszban, Vietnámban és Kambodzsában, látogass el a világ csodáihoz, az Angkor Wathoz, a Halong-öbölbe és további egzotikus tájakra!

Időpont

  • 2019. október 24-november 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Bp. – Da Nang és Bangkok – Bp. útvonalon, átszállással Dohában
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 8 éjszakát helyi *** / **** kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és ebéd vagy vacsora programoktól függően)
  • Városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
  • Belépőjegyek árát a programokhoz
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 145.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belföldi repülőjegyek árát: 650 USD / (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!) Az USD összeg fizetési határideje az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. augusztus 23.!
  • Kambodzsai vízumot: kb. 30 USD / fő (A helyszínen fizetendő!)
  • Laoszi vízumot: kb. 30 USD / fő (A helyszínen fizetendő!)
  • Vietnami vízumot: kb. 25 USD / fő (Az irodában utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlára befizetve szintén készpénzben!)
  • Vízum ügyintézési díja: 3.500 Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját: 1,5 %
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót: 55 USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
  • Minimális utaslétszám hiányában, 15-19 fő indulása esetén 33.400 Ft-os / fő felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 98.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Da Nang

Elutazás Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással Da Nangba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Da Nang – Hoi An – Hue

Érkezés Da Nang-ba a reggeli órákban, majd továbbutazás Hoi Anba. A festői szépségű városka méltán Világörökségi helyszín. Megtekintjük az ősi település legrégebbi pagodáját, Chua Chuc Thanh-t, az évszázados kereskedőházakat, és a 400 éves fedett japán hidat. Továbbutazás Hue-ba. Látogatás a Dong Ba piacon. Szállás Hue-ban.

3. nap: Hue – Hanoi

Az egész napos városnézés hajókirándulással indul a Parfüm-folyón. Látogatás a Hét Történet (Thien Mu) pagodához, majd Minh Mang sírjához. Az egykori Császárváros a pekingi Tiltott város mintájára épült: Ngo Mon kapu, Thai Hoa palota, Mandarinok Csarnoka, Tiltott bíbor város (a császár személyes birodalma), Tu Duc uralkodó sírja. Esti órákban repülés Hanoi-ba, szállás.

4. nap: Halong-öböl

Reggeli után egész napos kirándulás a Halong-öbölbe. Hajókirándulás a bizarr mészkősziklákkal tűzdelt tengeren, látogatás a Thien Cung cseppkőbarlangban. Szállás Hanoi-ban.

5. nap: Hanoi – Luang Prabang

Városnézés Ázsia egyik legkellemesebb városában, amely tavairól, árnyékos sugárútjairól és szép parkjairól híres: Ho Si Mihn Mauzóleum, Egypilléres Pagoda, Operaház, a neogótikus Szent József katedrális, Irodalom Temploma, a város szívében lévő Hoan Kiem-tó. Esti órákban repülés Luang Prabangba, szállás.

6. nap: Luang Prabang

Városnézés a csodálatos templomairól és az azt övező mesésen szép tájról nevezetes, UNESCO Világörökséghez tartozó Luang Prabangban: Wat Xieng Thong, Wat Visoun, Wat That Luang majd kirándulás a Smaragd vízeséshez. Szállás Luang Prabangban.

7. nap: Luang Prabang

Látogatás az egykori királyi palotában, amely ma Nemzeti Múzeumként látogatható, 1975-ig lakta a királyi család. Hajókirándulás a Pak Ou barlangokhoz A Phu Si hegyről pedig megcsodálhatjuk a kilátást és a gyönyörű naplementét. Szállás Luang Prabangban.

8. nap: Luang Prabang – Angkor

Délelőtt repülés Siem Reapbe, Kambodzsa leghíresebb látnivalójához, az Angkori templomvároshoz. Érkezés után transzfer a szállodába, majd pihenés és szabadprogram. Szállás Siem Reap-ben.

9. nap: Angkor

Ismerkedés az ősi királyi város legszebb, mesterséges víztükrök között épült templomaival, palotáival. Elsőként a legismertebb Angkor Wat szerepel a programunkban. A nap befejezéseként a Phnom Bakheng megtekintése, ahonnan csodálatos a naplemente látványa. Szállás Siem Reapben.

10. nap: Angkor másodszor

Az előző nap folytatásaként megismerkedünk Angkor további nevezetességeivel: Banteay Srei, Angkor Thom, Ta Prohm, Bayon, stb. Este hazautazás átszállással Bangkokban és Dohában. Éjszaka a repülőn.

11. nap: Budapest

Átszállás után, továbbutazás Budapestre, érkezés a déli órákban a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ázsiai körutazás 1 személyre Kambodzsában, Laoszban és Vietnámban, 8 éjszaka szállással, repülőjeggyel, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére