57.200 Ft helyett 36.900 Ft: Szlovákiai világörökségek – 3 nap 1 főre reggelivel, buszos utazással, 2/3*-os szállodában

Ajánlat kód: 32781
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

36.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32781

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogassatok el a dobsinai jégbarlanghoz és a Tátra csodás tájaira!

Időpont

  • 2019. október 20-22.

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 2 éjszaka 2/3*-os szállodában, Tátralomnic környékén. A szobákban fürdőszoba, WC található
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Útdíj
  • Idegenvezetés
  • A felsorolt programok

Az ár nem tartalmazza

  • Helyi idegenvezetés
  • BBP és stornó biztosítás
  • A programok során fizetendő belépők és járulékos költségek (kb. 10.000 Ft)

Indulás

  • Nyíregyháza

További csatlakozási lehetőség

  • Debrecen

Program

1. nap: Nyíregyháza – Krasznahorka – Betlér – Késmárk

Elutazás Nyíregyházáról a kora reggeli órákban. Rövid pihenőkkel érkezünk Krasznahorkára. Megtekintjük a „büszke várat”, mely 1320. előtt épült és kúp alakú dombon áll. Hajdan az Andrássy család birtoka volt. A vár tövében megcsodálhatjuk a különlegesen szép, szecessziós stílusú Andrássy-mauzóleumot. Városlátogatást teszünk helyi magyar idegenvezetővel. Ezután Betlérre utazunk, ahol a kastélyt látogatjuk meg, mely 1945-ig az Andrássy család betléri ágának szükségleteit elégítette ki. A kastélyt gyönyörű angolpark veszi körül, amely a maga 57 hektár kiterjedésével Szlovákia legnagyobb gondozott parkjai közé tartozik és jegyezve van a világ történelmi kertjeinek jegyzékében.

Utunkat az Alacsony-Tátrán keresztül folytatjuk Dobsinára, ahol felkeressük az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított jégbarlangot. Késmárk az egyik legszebb felvidéki város, mely gazdag történelmi múlttal bír (régi fából készült Evangélikus templom, Thököly vár, új Evangélikus templom – Thököly Imre mauzóleuma). Szállás Tátralomnic környékén (2 éj).

2. nap: A Magas – Tátra természeti szépségei

Reggeli után lehetőség van a Lomnici csúcsig lanovkázni (2632 méter). Onnan, ha szerencsénkre szép időnk lesz, szemünk elé tárul a csodálatos tátrai panoráma és az Alacsony-Tátra gyönyörű hegyvonulatai. Ezt követően könnyed gyalogtúrára invitáljuk Önöket a Tar-pataki vízeséshez, ahonnan lanovkával leereszkedünk Ótátrafüredre. Este visszaérkezés szálláshelyünkre.

3. nap: Lőcse – Szepesváralja – Kassa – Nyíregyháza

Reggeli után Lőcse felé vesszük az irányt, amely a Felvidék legszebb kisvárosai közé tartozik, szinte hiánytalanul fennmaradt középkori városfal öleli körbe gótikus és reneszánsz műemlékekkel teli óvárosát. A hajdani Szepes vármegye egykori székhelyének legfőbb látnivalója a legértékesebb gótikus szárnyas oltárok tárháza, a Szent Jakab-templom. A város főterét Szlovákia legszebb terei közt tartják számon, a gótikus templom mellett álló csodaszép gótikus városháza a város szimbóluma.

Szepesváralján megtekintjük az UNESCO által 1993-ban bejegyezett várat, amely így a Világörökség listáján szerepel. Ennek köszönhetően a világ legjelentősebb műemlékei között tartják számon. Ezután a lebilincselő történelmi és művészeti látnivalókkal büszkélkedő Kassát látogatjuk meg (Szent Erzsébet székesegyház, Orbán torony, II. Rákóczi Ferenc síremléke, Rodostó – ház másolata stb.). Rövid szabadprogram után indulunk haza. Érkezés Nyíregyházára az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szlovákiai világörökségek – 3 nap/2 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással, 2/3*-os szállodában, Tátralomnic környékén, október 20-22. között

Fontos

Időpont • 2019. október 20-22

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére