57.090 Ft helyett 46.800 Ft: Kirándulj alpesi hegyek, álomszép látnivalók és kristálytiszta tavak nyomában – 4 nap Ausztriában, izgalmas programokkal

Ajánlat kód: 28510
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

46.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28510

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ha szereted a szépet, és szívesen gyönyörködsz a természet csodáiban, most ámulatba ejtő kincsek várnak!

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Utazás autóbusszal
  • 4 nap / 3 éj szállás (2-3 háló, nappali felszerelt konyhával, fürdőszoba)
  • Idegenvezetés
  • + egy éjszaka ajándékba! (Ennek részleteiről érdeklődj az utazási irodánál!)

Az ár nem tartalmazza:

  • Üdülőhelyi illeték: 2.600 Ft / fő
  • Fakultatív program: 1.900 Ft / fő
  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás díja (BBP biztosítás 430 Ft / fő / nap)

Barangolj egy hihetetlen világban, a Dachstein-gleccser belsejében, és fedezd fel az Alpok leghosszabb, legmélyebb vadvízi szurdokainak egyikét, amelyet évezredekkel ezelőtt gleccserek formáltak, manapság pedig jól kiépített fahidakon, lépcsőkön járható be egy könnyed túra keretében! Kalandozz luxusautók és bonsai-ok birodalmában, egy festői városkában, és ha kedved tartja, egy fjord-szerű tónál vagy egy csodálatos jégbarlangban!

Íme, a program!

  • 1. nap

Indulás a kora reggeli órákban. Utazás Salzburgba, városnézés: Mozart szülőháza, Dóm, Hercegérseki Palota, Ferences templom, Mirabell kastély, szabad program. Szállás elfoglalása Stájerországban, csodás hegyvidéki környezetben.

  • 2. nap

Délelőtt utazás a Dachstein-gleccserig. Kabinos felvonóval jutunk a 2700 méter magasan található kilátóhoz, ahonnan elképesztő alpesi körpanorámát csodálhatunk meg. Igazi kuriózum, hogy a Dachstein-gleccsert nem csak kívülről hódíthatjuk meg, hanem a belsejébe is besétálhatunk. Elképesztő látvány fogadja a bátrabbakat, akik végigsétálnak a függőhídon, melyet egy csodaszép Jégpalotával koronáztak meg. A palotában faragott pillérek, figurák, hang- és fényeffektusok teszik hangulatossá a sétát. Végül egy igazi klasszikus következik: sebes folyású, dübörgő patak, szűk átjárók, misztikus fények, alagutak és a végén egy hatalmas vízesés – ez a Liechtenstein szurdok. Szállás.

  • 3. nap

Délelőtt indulunk Gmündbe, a Porsche múzeumot megtekinteni. Majd Seebodenben egy igazi japán bonsai-kertet keresünk fel. A nap végén egy kellemes sétahajózás a Millstatt-i tónál. Visszautazás a szállásra, vagy választható fakultatív kirándulási lehetőség.

Az egyik egy kirándulás a királyok tavaként emlegetett gyönyörű Königssee-hez. A meredek sziklákkal határolt tó a norvég fjordokra emlékeztet. Sétahajózás St. Bartholoma falu lóhere alaprajzú zarándok templomához. Berchtesgadenben, meglátogatjuk Hitler egykori vendégházát. Egy alagúton kell bemennünk a hegy gyomrába, ahol az utolsó métereket lifttel tehetjük meg a Sasfészek közepéig. Csodálatos körpanoráma nyílik a környező alpesi hegyvilágra. A nap végén séta Berchtesgaden hangulatos városában. Este visszatérés a szállásra.

A másik egy utazás a Werfen jégbarlanghoz. Varázslatos természeti ritkaság, a világ legnagyobb jégbarlangja. Tiszta időben pazar látvány fogad minket a werfeni várra és a Salzach folyóra. A teljes barlangrendszer több mint 40 km hosszú, melynek csak egy kis része látogatható, de az is maradandó élményt kínál. A hatalmas termekben és az átjárókon mindent jég borít és elképesztő formációkat tekinthetünk meg. A délutáni órákban könnyű séta, szabad program Werfenben. Szállás.

  • 4. nap

Délelőtt séta Ausztria legbájosabb kisvárosában, Hallstattban. Itt található a világ legrégebbi sóbányája, de ma már inkább gyönyörű alpesi környezetét csodálják a világ minden tájáról. Ezután a Szent Benedek-rendi melki apátság megtekintése következik, mely Wachau jelképeként az UNESCO világörökségi védelmét élvezi. Az apátság megtekintését követően délután indulunk vissza Magyarországra, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Alpesi kirándulás Hallstatt, Melk, Dachstein, Seeboden, Gmünd, Werfen és Mariazell megtekintésével. Utazás autóbusszal, 3 éj szállás és idegenvezetés egy főnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix indulási időpontja: 2018.09.15 • Amennyiben a vendég egyedül utazik és nem kíván osztozni senkivel a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére