55.000 Ft helyett 37.990 Ft: Valentin-napi meglepetés neked és párodnak egyaránt! Tündökölj a legjobb formádban - profi fotózás műteremben, retusált képekkel, igény esetén mesteri sminkben ragyogva

Marton Éva fotós
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

37.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
55.000 Ft 31% 17.010 Ft
Marton Éva fotós
1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.
www.facebook.com/createva/?fref=ts

Akció Leírása

Tekints büszkén önmagadra!

A csomag tartalma:

  • Fotózás többféle háttérrel, két szett ruhában - szexi is lehet!
  • Retusált fotók biztosítása
  • Az összes elkészült fotó dvd-n

Tudnivaló:

  • Kérésre személyre szabott make-up profi sminkmester jóvoltából: +5.000 Ft

Ne habozz, hiszen a profi fotózás sok-sok nőnek egy beteljesült álom! Ilyenkor az egyediség érzése hatja át a modellt, aki aztán a megszületett képeken is a legjobb formájában láthatja viszont önmagát! A sorozat többféle háttérrel történik, és lehetőség van két szett ruhában is a kamera elé állni. Az egyik akár szexi is lehet, így a képekkel álmaid férfijának a kedvében is járhatsz!

A fotózás profi műteremben, de mégis bizalmas, nyugodt körülmények között történik. Az alkalom során folyamatosan láthatod a képeket, és közben megbeszélitek, melyik beállítás áll a legjobban, hogyan folytassátok a munkát. A tökéletes összhang eléréséhez kérheted sminkmester segítségét, aki akár a hétköznapi, alkalmi vagy a művészi fotózáshoz is tökéletes sminket tud számodra készíteni.

Nyerj önbizalmat!

Akik Marton Éva fotóművészt megkeresik, nem modellek vagy hírességek, és nem tökéletesek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek hozzá, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek. Amiken nincs tokájuk, nem nagy az orruk, nincsenek hurkák a hasukon vagy pattanások az arcukon. Mégis ők maguk azok. Ezeket a képeket az unokáik is látni fogják, és büszkék lesznek a nagymamira, nagypapira.

Legyen szép napod!

1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Valentin-napi fotósorozat Marton Éva fotóművész jóvoltából, profi műteremben;. Fotózás többféle háttérrel, két szett ruhában;. Az összes elkészült fényképet hazaviheted dvd-n, a kiválasztottakat pedig retusálva kapod meg;. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.02.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: marton.eva.budapest@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére