5.500 Ft helyett 3.490 Ft: Gyógypedikűr nőknek, férfiaknak bőrápoló krémezéssel, egészséges és ápolt lábak az Iris Medical and Selfness Centerben

Iris Medical and Selfness Center - pedikűr
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 37% 2.010 Ft
Iris Medical and Selfness Center - pedikűr
Budapest, VIII. Szigetvári u. 7
+36 70 422 8410

Akció Leírása

Ne várd meg, míg fájó lábaid arra emlékeztetnek, hogy rájuk férne egy kis gondoskodás!

Az ajánlat tartalma

  • Gyógypedikűr nőknek, férfiaknak bőrápoló krémezéssel az Iris Medical and Selfness Centerben

Szentelj egy kis figyelmet lábaidnak, hiszen egy életen át cipelik testedet, sokszor kényelmetlen cipőbe bújtatva, bőrkeményedéssel, sarok- és talpfájdalommal kísérve. Ha megfelelően ápolod és odafigyelsz rá, frissítő krémekkel kényezteted, masszázzsal gondoskodsz róla, hálás segítőd lesz a mindennapokban.

Az IMSC profi pedikűröse kezében újjászületnek lábaid! Megszűnik a kellemetlen feszülés a talppárna izmainál, nem lesz több berepedezett sarok, kiszáradt lábfej, és a gombás fertőzés is messzire elkerül. Nem nő be a köröm, és nem gyullad be soha többé! Bokád körül a seprűvénák eltűnnek és lábad nem takargatni való testrészed, hanem tested ékköve lesz.

Az Iris Medical and Selfness Center filozófiája

A testmozgás és a kiegészítő SPA szolgáltatások napjainkra beépültek az egészséges életmódot élő emberek életébe. A selfness olyan életstílus, melyben mi magunk vagyunk a középpont. Cél: elérni testünk, lelkünk és szellemünk teljes összhangját. Egészséges kapcsolatot teremteni önmagunkkal (táplálkozás, mozgás, relaxáció, önkifejezés), környezetünkkel (családi és munkahelyi kapcsolatok) és megélni minden napot úgy, hogy belőle értéket teremtsünk. Ez az érték pedig nem más, mint a belső harmónia, csodálatos külsőbe és egészséges testbe csomagolva.

Legyen szép napod!

Budapest, VIII. Szigetvári u. 7
+36 70 422 8410

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyógypedikűr nőknek, férfiaknak bőrápoló krémezéssel az Iris Medical and Selfness Centerben

Fontos

Beváltható: 2018.05.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 422 8410 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére