54.990 Ft helyett 39.990 Ft: Töltsétek a húsvétot Velencében, a lagúnák városában, 3 nap, 2 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.990 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
Velence, Olaszország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Barangoljatok a tavaszi színekben pompázó, húsvéti hangulatban úszó Velencében!

Az ajánlat tartalma

  • Autóbuszos utazás újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal
  • Szállás háromcsillagos szállodában
  • Félpanziós ellátás
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
  • Szervezési díj
  • Velence belváros térkép

Kötelezően külön fizetendő

  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő
  • 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás
  • Egyágyas felár: 9.900 Ft
  • Hajójegy és városi behajtás: 35 €, fakultatív szigettúrával együtt 45 €
  • Városi sétákon alkalmazott audióseszköz bérleti díj: 5 €/fő/3nap. Az audióseszköz bérleti díj a buszon az idegenvezetőnek euróban fizetendő, amelynek összege időközben változhat.
  • Predjama Kastély magyar nyelvű audioguide-al: felnőtt: 17€, diák 16-25 éves között: 15€, Gyermek 6-15 év között: 12 €, 5 éves korig: 4 €

Külön fizetendő belépődíjak

  • Predjama Kastély: felnőtt: 14€, diák 16-25 éves között: 11€, Gyermek 6-15 év között: 8,50 €, 5 éves korig: 1 €

Budapesti felszállási lehetőségek

  • 5:30 Hősök tere (Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György út 90.)
  • 5:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
  • 6:00 Batthyány tér7. (a villamosmegálló előtt)
  • Találkozó mindhárom helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

Vidéki felszállási lehetőségek

  • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya,Agip benzinkút, 10 km
  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
  • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
  • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút
  • A felszállási lehetőség időpontjáról az irodában érdeklődj!

Pénteken kora reggel indultok Budapestről, majd rövid pihenőket tartva utaztok Szlovénián át Olaszországba. Trieszt a hazánkhoz legközelebb fekvő olasz város, ahol első hosszabb pihenőt tartjátok. 1382-től 1918-ig a Habsburg Birodalom része volt, a negyedik legnagyobb város a Monarchiában. A tengerparton sorakozó épületek a monarchiabeli idők emlékei. Rövid sétával mindenből kaphattok egy kis ízelítőt, amit egy nyüzsgő olasz várostól várhatunk: római színház, diadalív, hatalmas terek, bevásárló utca, kávézók, teraszok, tengerparti korzó, régi kikötő, apácák, robogókkal cikázó helyi fiatalok, termelői piac. A közös séta után megkóstolhatjátok az itt igen népszerű piadinát (lepénykenyér), amit sokféle sós és édes töltelékkel árulnak az utcán és az erre szakosodott bárokban.

Továbbutazást követően este elfoglaljátok jesoloi szállásotokat, ahol elköltitek a közös vacsorát.

Szombaton reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajóztok a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után egész nap szabadprogram áll rendelkezésetekre, vagy igény szerint délután rövid közös sétát tehettek a csoportkísérő idegenvezetővel, melynek során megismerkedhettek az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel -Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva a közös sétát a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezitek be.

Fakultatív programlehetőségként hajós szigettúrán is részt vehettek Murano és Burano szigetére. A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőtök mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kiköttök az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségetek lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhettek abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká.

Második megállótok a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes. Délután rövid sétát tesztek a csoportkísérő idegenvezetővel, illetve szabadprogram keretén belül, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a városban. A Punte Sabbioniba történő visszahajózást követően, az esti órákban tértek vissza hotelbe, ahol ismét vacsorával zárul a közös program.

Vasárnap reggeli után elhagyjátok a szállást és elindultok Szlovéniába. Postojna város közelében ezúttal az onnan 9 km-re lévő Predjama Sziklavárat látogatjátok meg. A 123 méter magasan a hegybe vájt reneszánsz várkastély lenyűgöző látványt nyújt. A több mint 800 éves mesebeli helyszín nem szűkölködik a legendákban sem, melyek között akad magyar vonatkozású is. Mint a világ legnagyobb barlangvára, szerepel a Guinness Világrekordok Könyvében. Fekvése ellenére egy rövid sétával könnyen megközelíthető a parkolóból. A vár termeit, szobáit korhű bútorokkal rendezték be, a felső szintekre kőbe vájt lépcsőkön lehet feljutni. A vár mögötti barlangrendszer a téli időszakban nem látogatható, részben az ilyenkor itt megtelepedő különleges denevér kolóniák miatt. A misztikus környezet több népszerű filmben is feltűnik (Harry Potter, Trónok harca). Az élménydús kitérőt követően, tovább indultok, hogy meglátogassátok a kihagyhatatlan „fánkos”pihenőt Trojane-ban. A pihenést követően folytatjátok az utau Magyarország felé és a késő esti órákban érkeztek meg Budapestre.

Pannónia Travel

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Travel a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Keywords

utazás, városnézés, húsvét, karácsony, Velence, Pannónia Travel

Summary

54.990 Ft helyett 39.900 Ft: Töltsétek a húsvétot Velencében, a lagúnák városában, 3 nap, 2 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel

Velence, Olaszország
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap, 2 éjszaka Velencében 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel, húsvétkor

Fontos

Az utazás időpontja: 2018. március 30 - április 1. (péntek-vasárnap) • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére