503.800 Ft helyett 398.000 Ft: Egzotikus körutazás Algériában Észak-Afrika rejtett kincsei után kutatva, 8 nap / 7 éjszaka 1 főre félpanzióval, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal

Ajánlat kód: 30875
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

398.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30875

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj Algéria titkainak nyomába egy felejthetetlen északi-afrikai körutazáson!

Indulási időpont

  • 2019.április 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • Helyi autóbuszos utazás
  • 7 éjszaka szállás helyi középkategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátás
  • Belépők
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték és csomag díj: kb. 75.000 Ft (az indulásig változhat)
  • Vízumdíj: kb. 20.500 Ft
  • Vízum ügyintézési díj: 5.000 Ft
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5%
  • Szervízdíj / borravaló a helyiek számára: 35 €

Felár

  • Egyágyas felár: 91.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – Algír – Annaba

Repülés Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal, algíri átszállással Annabába. Érkezés a kora esti órákban. Transzfer a szállodába, vacsora és szállás.

2. nap: Annaba – Tiddis – Constantine

Reggeli után városnézés ANNABÁ-ban: fórum, kikötő, strand, világítótorony, valamint az impozáns Szt. Ágoston bazilika, melyet európai támogatásból újítottak fel a közelmúltban. Továbbutazás TIDDIS-be, a vörös sziklák között mebújó ókeresztény város romjainak megtekintése. Estére Constantine, arab nevén Kaszentína városába érkezünk. Vacsora és szállás Constantine-ban.

3. nap: Constantine

Egész napos városnézés a sziklaormokra épült, kanyonokkal szabdalt CONSTANTINE-ban, a „Hidak Városában”: Ahmed bég palotája, Masinissa numidiai király mauzóleuma, Ismeretlen Katona sírja, Nagy Konstantin szobra, Algéria legszebb mecsete, az Abdelkader emír mecset. A program során mindig más oldaláról csodálhatjuk meg a város lélegzetelállító fekvését. Vacsora és szállás Constantine-ban.

4. nap: Constantine – Tímgád – El Kantara – Biszkra

Utazás TÍMGÁD-ba, az egyik legszebb római régészeti helyszínre, mely a Világörökség része. Épsége és szépsége okán „észak-afrikai Pompeji”-ként szokták emlegetni. Bejárjuk a szigorú szabályossággal épült, négyzetes alapterületű romváros nevezetességeit: Fórum, Capitolium, fürdők, színház, diadalív, bazilika stb. Továbbutazunk dél felé és belépünk a „Szahara Kapuján”, vagyis az El Kantara-szurdokon át eljutunk a sivatagba. Vacsora és szállás Biszkrában.

5. nap: Biszkra – Tipáza – Algír

Reggel transzfer Biszkra repülőterére és repülés vissza a fővárosba. Érkezést követően buszra szállva irány a három dombra épült TIPÁZA. Fejlődését számtalan népcsoport alakította az évszázadok során, gazdag történeti emlékeket hagyva az utókorra. A nap végén visszatérés Algírba, de útközben még megtekintjük II. Juba mauritániai uralkodó mauzóleumát. Vacsora és szállás Algírban.

6. nap: Kabilia

Egész napos kirándulás a kabilok földjére. Az itt élő berberek nyelvükben és kultúrájukban határozottan megkülönböztetik magukat az araboktól és évszázadok óta kitartóan küzdenek önrendelkezésükért. Rövid városnézés Kabilia fővárosában, TIZI OUZOU-ban, majd kirándulás festői környezetben, hegyvidéki falvakon át, bepillantást nyerve a berberek életébe. Vacsora és szállás ismét Algírban.

7. nap: Algír

Egész napos városnézés Algéria fővárosában, ALGÍR-ban. Ellátogatunk a Jardin d'Essai botanikus kertbe, majd a Mártírok Emlékművéhez. Megtekintjük a Bardo Múzeumot, az egykori mór villából kialakított épületben Algéria érdekes őstörténeti és néprajzi gyűjteményét ismerjük meg. Bejárjuk az óvárost, vagyis az algíri Kaszbát, majd a szerelmesek találkahelyét, a „Liberty Park”-ot. Nem maradhat ki a Stadion és a Bastion 23 tengerparti erőd, valamint a Notre Dame d'Afrique, a legjelentősebb keresztény templom sem. Programunk végén megcsodáljuk a panorámát a Bologhine-i kilátópontról. Vacsora és szállás Algírban.

8. nap: Algír – Budapest

Korai ébredés után transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre menetrend szerinti repülőjárattal. Érkezés a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egzotikus körutazás Algériában Észak-Afrika rejtett kincsei után kutatva, 8 nap/7 éjszaka 1 főre félpanzióval, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal

Fontos

Indulási időpont • 2019.április 4

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére