50.000 Ft helyett 4.990 Ft: SpaTech oxigén- és kollagéninfúziós, négylépcsős arcfiatalító terápia 60 percben a Kontúr Alakformáló Központban

Kontúr Alakformáló Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 90% 45.010 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Madonna és a többi sztár kedvenc arckezelése már Magyarországon, a Kontúr Központban is kipróbálható!

A bőr oxigént igényel életfolyamatainak fenntartásához és a regenerálódásához. Az oxigént a véredények juttatják a bőrszövetbe; ez a folyamat fiatal korban még megfelelően működik. Idővel azonban a hajszálerek funkciója fokozatosan romlik, a bőr oxigéntartalékai fokozatosan kimerülnek, romlik a bőrkép, leépülnek a bőrsejtek. A sejtek anyagcseréje lelassul, kollagén-, és elasztintartalma csökken, a bőrön finom vonalak, elszíneződések, majd ráncok jelennek meg.

Ha a bőr oxigénellátottsága csökken, a bőr veszít rugalmasságából korai sejtelöregedés lép fel, az arcbőr pedig sápadttá, viaszossá válik.

Az oxigénterápiás kezelésnél a gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig. A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz. A kezelés megakadályozza a pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meglévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, a vérkeringést, elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

A kezelések után tapasztalható eredmények

  • Tisztább, egységesebb, feszesebb bőr
  • Irritációk, gyulladások csökkenése
  • Hidratáltabb bőr
  • Sejtanyagcsere javulása
  • Halványuló ráncok és finom vonalak
  • Akne csökkenése, megelőzése
  • Öregségi foltok, pigmentfoltok halványulása

Az oxigén- és kollagéninfúziós arcfiatalító terápia 4 lépése

1.    Hidroabrázió. peeling, mikrodermabrázió

Célja a felső, elhalt hámréteg eltávolítása. A bőr hatóanyag-felvevő képessége javul, az egyenetlenségek, bőrhibák eltűnnek. A bőr tónusosabbá válik, a pórusok mérete csökken. A bőr oxigénfelvétele pedig a többszörösére növekszik, ha eltávolítják a stratum corneumot, így készítik elő a bőrt a következő lépésekre.

 2.    Kollagénes hatóanyaginfúzió nagy nyomású, sűrített oxigénpisztollyal, mezoterápiával

Ez a forradalmian új módszer az aktív hatóanyagokat nagy nyomás -2 bar- segítségével képes a felhám legalsó rétegébe juttatni. A tiszta oxigént és a kollagént a bőr felszínére viszik, majd belövellik a felhám legalsó, ötödik rétegéig. A kollagén mélyhidratálja, feszesíti és feltölti a bőrt.

3.    Oxigéninfúzió

Az oxigéninfúziós spray-vel történő kezelés során a tiszta oxigént nagy nyomással belövik a bőrbe. A kezelés valójában nagyon kellemes, enyhén masszírozó hatású a nagy nyomású oxigén bőrre érkezése miatt. Az oxigéninfúzió behatol az irha mély rétegeibe, újjáéleszti a sejteket, javítja a bőr textúráját, tónusát, színét, fényét. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású.

 4.    Oxigénbúra

A tiszta oxigén inhalációja stimulálja az immunrendszert, javítja a teljes szervezet oxigénellátottságát, harmonizálja működését, relaxál, stresszoldó és nyugtató hatású.

Klinikai tanulmányok szerint a bőr hidratáltsága 40-50%-kal nő egy oxigénterápiás kezelést követően és jelentős javulás tapasztalható a kisebb ráncok, vonalak esetében.

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

SpaTech oxigén- és kollagéninfúziós, négylépcsős arcfiatalító terápia 60 percben. A négy lépcső: Hidroabrázió-peeling-mikrodermabrázió, kollagénes hatóanyaginfúzió nagy nyomású, sűrített oxigénpisztollyal-mezoterápiával, oxigénfúzió, oxigénbúra

Fontos

Beváltható: 2016.08.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően azonnali előzetes bejelentkezés szükséges telefonon Alkupon kódjaid megadásával: 06 (30) 716 5443 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére