50.000 Ft helyett 39.900 Ft: Pipálj ki a bakancslistádon egy lehengerlő kalandot - 80-90 perces nagy túra igazi terepjáró vezetésével, extrém terepeken

4x4 For You
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

39.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 20% 10.100 Ft
4x4 For You
Taksony
www.4x4u.hu/

Akció Leírása

Gondolkodtál már rajta, milyen lehet egy igazi, régi vágású terepjárót vezetni kemény, technikás terepen, vagy csak egyszerűen érdekelnek ezek a járgányok? Tedd próbára magadat!

A program földutas, erdős, sáros területen kezdődik, ahol lehetőség van megismerkedni az összkerék-hajtás előnyeivel. Ezután rövid, mezős szakasz következik, majd megérkezel az igazán kemény terepre. Itt több mint 30-féle akadályt küzdhetsz le. Extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés és szűk fordulók várnak!

Az autó klimatizált, így sem a meleg, sem a csapadékos időben előforduló párásodás nem jelenthet akadályt. A terület homokos jellege miatt szárazon is tartogat kihívást, de az élmény sáros időben teljesedik ki igazán.

A programon váltott sofőrökkel, megosztott vezetési idővel is részt vehettek. Maximum négyen fértek el az autóban, ám mivel ez egy rövid tengelytávú terepjáró, három személy esetén kényelmesebb (az anyósülés minden esetben az instruktor helye, aki a teljes program alatt tanácsaival segíti a vezetőt).

Ha meglepnéd barátod, barátnőd vagy akár az egész családod egy élmélnyautózással, a 4×4 For You-nál a legjobb helyen jársz! Programjukra nem csak profi sofőröket várnak, hiszen friss jogosítvánnyal, kezdőként is nagy kaland lehet. Ráadásul instruktoruk végig segít majd Téged. Terepjáród egy rövid változatú, három differenciálművel bíró Mitsubishi Pajero II lesz!

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nagy túra terepjáróval, 80-90 perces vezetési idővel, természetes terepen és akadálypályán, maximum 3-4 főnek (hárman kényelmesebb). A programon váltott sofőrökkel, megosztott vezetési idővel is részt vehettek. Többek között homokkráter és extrém meredek emelkedők is várnak. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.01.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 280 1388, info@4x4u.hu • A vezetéshez érvényes jogosítvány szükséges!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére