50.000 Ft helyett 29.990 Ft: Tengernyi élmények – 8 napos nyaralás az olasz és a francia Riviérán, szállással, kényelmes, buszos utazással

Szép Utazás
1 5
3.2 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.990 Ft

Ajánlatkérés
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Vélemények

J. Korinna

Barátságos, közvetlen csapat, már kétszer voltam velük az Adrián.

G. Gyöngyi

Jó volt a társaság, a francia riviéra meg egyenesen csodálatos!

L. András

Főleg fiataloknak szóló programok vannak.

Az ajánlat leírása

Lazíts, kapcsolódj ki Európa egyik legszebb partszakaszán!

Varázslatos strandok, fürdőhelyek, meseszép városok, lenyűgöző tájak várnak most egy kalandos, élményekkel teli utazás során! Megismerheted a Riviéra legcsodásabb részeit, csobbanhatsz a tengerben, paradicsomi helyeken nyaralhatsz!

Milánó, Genova, Monte Carlo, San Remo, Portofino, és még sorolhatnánk a nevezetes helyszíneket, ahová eljuthatsz, s akkor még nem is beszéltünk a különleges programokról, a bulikról, partizánkodásról és kulináris örömökről. Ám mindennél beszédesebb a fantasztikus program leírása!

Program (részletes leírás a www.diakutak.com oldalon található):

  • 1. nap (26.) 19:00-kor indulás a Déli-pályaudvartól, utazás, vidám barátkozás; menetközi felszállás: Székesfehérvár, Auchan (19.50-20.20); Siófok, Tesco (20.20-20.50); Nagykanizsa, INA-kút (21.50-22:20).
  • 2. nap (27.) Genova színes forgataga - délután városi szieszta pár órában, majd irány panorámás szállásunkra, este/éjjel barátkozunk, partizánkodunk, kacér táncot lopunk, az olasz szenvedély ritmusán festünk eget, megismerjük az új ismeretlent, ki-ki bulizik közösben vagy nyugodni tér köntösben.
  • 3. nap (28.) Laigueglia friss hulláma, a Riviéra oldalán, Laigueglia hom(l)okán... - espresso barnára süttetjük hasunk, ’Gelato’-val jegeljük formára ajkunk, vállunkat tengerrel teregetjük, napernyővel (t)akar(gat)juk, barátnőkkel pletykát tolunk, barátokkal labdát dobunk; a parton együtt... (l)eszünk-iszunk, sportolunk, barátkozunk, szelfizünk, ugrándozunk, olvasgatunk, lazulunk, pirkadatig pancsolunk; utána pizzák, pasták, Mamma Miák, olasz sörök, kulináris örömök, közös koktélozás, borozás, élmény-kovácsoló habzsolás; este ruhacsere, színpadi zene, éjbe hajló terefere (ismétlése minden este).
  • 4. nap (29.) Portofino és Camogli habjai (egész napos fakultatív kaland) - reggel az álom ébren folytatódik, mesés úttal hosszabbodik, szállásunktól izgatottan indulunk a világ legszebb tengerpartjaira, elsőként buszozva és hajózva érkezünk Portofinóba (Primo: „Antonio! Prego! Un Caffe Portofino!”), hegytetőn kávévarázs és páratlan kilátás, lent a test merülést vesz, majd Camogliban folytatódik az est; Camogli - színes beach, igazi kincs, sok kavicson a tengerparti paradicsom!
  • 5. nap (30.) Laigueglia és faCOOLtatív francia; San Ramo, Monte Carlo, Nizza randija - te meddig mersz elmenni és magadat közelebb engedni? Monte Carlóban pörgünk, Nizzában fürdőzünk! El ne szalaszd, Nem vagy Te póker arc! Piros maradsz, mint a lazac, ha egész nap csak San Remóban homokozgatsz!
  • 6. nap (31.) A paradicsom fakultatív meghódítása, Cinque Terre varázsa - a hangulat reggeltől már tetőfokra hág, vár Rád a csodavilág! Fürdőzés és életérzés mennyei szép földrészen, egészen merészen! Itt a remek alkalom, hogy nyaralj a legszebb partokon; Monterosso – hol 14 méteres tengeri Nettuno a ’salvataggio’; Vernazza – Cinque Terre legszebbike; Manarola – a legrégebbi és legszínesebb, tömör gyönyör-öböl; Riomaggiore – hegyek, völgyek, folyók, szerelmi útravalók! Igazi kalandok! Mivel tölti napját az, aki kihagyja valamely fakultatív csodát? Élvezi Laigueglia vagy Alassio partját, reggel el, késő este vissza a szállásra saját busszal!
  • 7. nap (1.) Milánói szieszta - Reggel kelt a vekker, elhagyjuk szállásunkat és irány Milánó!
  • 8. nap (2.) Újra itthon a hajnali óráktól!

Fontos tudnivalók:

  • Helyszínen fizetendő még 70 € / fő
  • Szállás 4-fős faházban: +5 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
  • Szállás 3-fős faházban: +10 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
  • Szállás 2-fős faházban: +25 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
  • Választható 6 napos EUB Nívó tengerparti utasbiztosítás: 500 Ft / fő / nap
  • A szállásunk és a tengerpart között naponta saját busszal utazunk, reggel indulunk be, (késő) este visszafelé
  • Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!
  • Ágyneműt és törülközőt vinni szükséges!

Választható (fakultatív) egész napos programok (külön fizetendők):

  • Élmények, életérzések, fürdőzések Portofinóban és Camogliban (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól és a csodaszép hajóutat Portofinóba): 25 € / fő
  • A paradicsom meghódítása, kirándulás és fürdőzés Cinque Terrén (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól és a szükséges további közlekedési - vonat - jegyeket): 50 € / fő
  • Francia randevú 1. - Monte Carlo (városnézés) és Nizza (fürdőzés) (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól): 25 € / fő
  • Francia randevú 2. - San Remo (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól): 10 € / fő

Jó utat kívánunk!

info@diakutak.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás az olasz és a francia Riviérán egy főnek. 8 nap, amiből 5 éj szállás (5-fős házban), kényelmes, buszos utazás, utaskíséret, idegenforgalmi adó, pályadíjak, parkolás. Egyedülálló fakultatív programok várnak. Korlátozott számú alkupon vásárolható és ajándékozható! A kupon vásárlása előtt előzetes érdeklődés szükséges a szabad helyekről az info@diakutak.com címen - tárgy rovatba írd be "Alkuponnal az olasz és francia riviérára"

Fontos

Beváltható: 2016.08.11.-ig
Időpont: 2016. augusztus 26. - szeptember 2 • Az Alkupon megvételét követő 3 napon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@diakutak.com . Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, kívánt felszállási hely

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére