Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

50.000 Ft helyett 19.290 Ft: Edz úgy, mint az amerikai elit katonák! A Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalaggal sokkal hatékonyabb lesz a testedzésed és ez meg is fog rajtad látszani!

Raktáron Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag, javítja a funkcionális erőnlétet, az egyensúlyt és stabilitást
Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.290 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 61% 30.710 Ft

Akció Leírása

Szeretnéd, ha az edzésed jóval hatékonyabb lenne?

Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag

Akkor jól figyelj, mert elhoztuk Neked az amerikai elit katonák első számú edzési módszerét! Ez pedig nem más, mint a Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag, amely használata jóval előnyösebb, mint az egyszerű, hagyományos erőfejlesztő edzésé.

Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag

Ugyanis hatékonyan fejleszti a funkcionális erőnlétet, miközben fokozza a test törzsizmainak hajlékonyságát, ráadásul javítja az egyensúlyt és az általános stabilitást is. Legnagyobb előnye talán, hogy rendkívül kis helyet foglal, így bárhova magaddal viheted, így nem kell szüneteltetned az edzésprogramodat. Egyszerűen rögzíthető, akár egy ajtóra is, nem szükséges külön tartószerkezet kialakítása sem.

Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag

Egy különösen hosszú élettartamú és ellenálló - az eszköz egyensúlyát biztosító - hurkot és két kemény gumiból készült, ergonomikus kialakítású fogót, valamint két lábtartót tartalmaz, amelyek kényelmesebbé teszik az edzést és sokoldalú használatot tesznek lehetővé. Ezen felül minden egyes Just Up Gym tartalmaz egy használati utasítást képes gyakorlatokkal és egy szállító táskát is.

Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Just Up Gym felfüggesztéses edzőszalag, melyet az amerikai haditengerészet fejlesztett ki. Hatékonyan fejleszti a funkcionális erőnlétet, miközben fokozza a test törzsizmainak hajlékonyságát. Javítja az egyensúlyt és az általános stabilitást. A csomagban kapsz egy használati utasítást képes gyakorlatokkal és egy szállító táskát is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Kiszállításhoz és Pick Pack Pontos átvételhez az Alkuponodat először be kell váltani a www.alkuponbevaltas.hu oldalon. A kiszállítási díjakról és személyes átvételi információkról ide kattintva tájékozódhatsz. A személyes átvétel ingyenes az Alkupon Boltban, az Oktogonnál (1066 Budapest Teréz krt. 8). Nyitva tartást nézd meg az oldalon.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére