Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

5.000 Ft helyett 1.990 Ft: Testi, lelki kényeztetés a svédmasszázs segítségével, merülj el a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és vibráció nyújtotta relaxáló élményben

Gerink Tattoo Studio
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.000 Ft 60% 3.010 Ft
Gerink Tattoo Studio
1061 Budapest, Zichy Jenő utca 51.
dia.keller@gmail.com
06307775174
www.facebook.com/Gerink-Tattoo-Studio-420075708200045/?fref=ts

Akció Leírása

Lazulj el, oldd fel a stressz okozta görcsöket a simítás, dörzsölés, és gyúrás hármasán alapuló svédmasszázzsal!

A svédmasszázs relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében! Sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas, hiszen nemcsak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák.

A masszázs során az egész testet átmasszírozzák a kezektől egészen a talpakig, kivéve a hasat és a mellkast. A problémás részeket a masszőrök fájdalommentesen igyekeznek masszírozni. Igazán élvezetes és lazító akkor lesz a masszázs, ha előtte meleg fürdőt veszel vagy legalább melegbe tartózkodsz, meleg ruhákba öltözöl.

A kezelés alatt a szervezet sok folyadékot veszít, ahogy minden masszázs alatt, ezáltal távoznak a szervezetre káros mérgező anyagok, ezért a  folyadékveszteséget szénsavmentes ásványvízzel, vagy frissítő, finom gyümölcsteával kell pótolni.

A mesteri masszázs végén - még ha egy nehéz nap végén tartasz is -, úgy fogod magát érezni, mintha épp most keltél volna fel egy pihentető alvásból – ráncaid kisimulnak, fittebb és kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb leszel.

A masszázs menete:

 • Az első fázis a simítás, ami alatt mindkét kéz sikló, illetve nagy, körkörös mozdulatokat végez. A simítás lehet felszínes vagy mély, melyek közül az utóbbi mindig a szív felé irányul, így segítve a vér keringését. Ez a fázis hat a perifériás idegekre, csökkenti az izomfeszültséget.
 • A simítás után következik a dörzsölés, ami megnyitja azokat a kapillárisokat, amik eddig nem vettek részt a keringésben. A dörzsölést három fokozatban lehet végezni: felületes, közepes és mély erősséggel; ez igénytől és a fájdalomküszöb mértékétől is függ.
 • A harmadik szakasz a gyúrás, ami rossz anyagcserével és vérkeringéssel rendelkezőknek különösen javasolt. Segít a letapadt izomzat fellazításában is.
 • A soron következő az ütögetés, ami fájdalomcsillapításra is alkalmas folyamata, ami ritmusos, enyhe és tompa ütögetésekből áll. Ellazítja és stimulálja a test bizonyos részeit, sőt a hát ütögetése a váladék fellazítását is segíti, megfázás, köhögés esetén tehát kifejezetten jót tesz.
 • Végül a vibráció következik, ami nagy gyakorlatot igényel a masszőr részéről. Ezt a fázist az ujjak hegyével és begyével – vagy néha géppel – végzik, melynek folyamán 10-20 vibráló ujjmozgás fut át egy másodperc alatt a testen. Oldja az izmok feszültségét, nyugtató és fájdalomcsillapító hatású.

Amikor a masszázs igénybevétele semmiképp sem ajánlott: 

 • Akut gyulladás esetén
 • Lázas betegnek
 • Súlyos szív- vagy keringési gondokkal küszködőknek
 • Daganatos betegeknek
 • Terhes nőknek
 • Menstruáció ideje alatt
 • Közvetlenül műtéti beavatkozás után
 • Teli gyomorral
 • Ha a kezelés után véraláfutások jelennek meg
 • Ha a kezelt terület jobban fáj a masszázs után, mint előtte

Fontos!

A masszázs elkezdése előtt beszéld meg a masszőrrel, milyen szervi vagy lelki eredetű problémád vannak!

Legyen szép napod!

Gerink Tattoo Studio
1061 Budapest, Zichy Jenő utca 51.
dia.keller@gmail.com
06307775174

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A svédmasszázs relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében! Sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas, hiszen nemcsak lelki, de olyan szervi problémákban is segítséget nyújt, mint például a magas vérnyomás, emésztési zavarok, gerincbántalmak, szívpanaszok és légzőszervi problémák

Fontos

Beváltható: 2016.09.24. - 2016.11.30.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelenetkezés szükséges telefonon: 0630 777 5174 Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére