50 perces gyógymasszázs köpölyözéssel és thai technikával kombinálva a Varázslatok Szigete Holisztikus Centrumban

Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.900 Ft 55% 4.910 Ft
Varázslatok Szigete
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
www.facebook.com/Alexarendel/

Akció Leírása

Lazítsd el fáradt, letapadt izmaidat gyógymasszázzsal!

Az ár tartalmazza

  • 50 perces gyógymasszázs köpölyözéssel és thai technikával kombinálva

Ha nem tudod, miért fáj a fejed, miért vagy fáradékony, akkor könnyen lehet, hogy egy profi és alapos gyógymasszázs segíthet rajtad! Izmaid ellazulnak, felfrissülnek, általános közérzeted is javul a gyógymasszázsnak köszönhetően, ráadásul most köpölyözési és thai technikákkal kombinált gyógymasszázson vehetsz részt a Varázslatok Szigete Holisztikus Centrumban!
A köpölyözés segíthet különböző izomfájdalmak, ízületi problémák, reumatikus panaszok, fájdalmak gyógyításában. A keletkezett vérbőség aktivizálja a szervezetet és a hátunkon futó meridiánokat, a hozzárendelt szervek működését; ezzel visszaállítható az egészséges egyensúly. Próbáld ki, nem fogod megbánni, sőt, javasoljuk, hogy időről-időre térj vissza egy újabb regeneráló masszázsra!

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!" - Brezenák Alexandrina.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!” - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

50 perces gyógymasszázs köpölyözéssel és thai technikával kombinálva a Varázslatok Szigete Holisztikus Centrumban

Fontos

Beváltható: 2019.12.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 328 7801 • Egy Alkupon vásárolható saját célra és egy ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére