5 vagy 8 kör Tereptaxizás egy brutális járgánnyal Domonyvölgyben – felejthetetlen élmény a száguldás szerelmeseinek

Terepélmények
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

2.840 Ft

Ajánlatkérés
Terepélmények
Domonyvölgy
info@terepelmenyek.hu
06 70 418 5411
terepelmenyek.hu/

Az ajánlat leírása

Próbálj ki utasként egy 140 lóerős, 600 kg-os járgányt Domonyvölgyben!

Opciók

  • 5 kör Tereptaxi (1 személyre): Előleg: 2.840 Ft
  • 8 kör Tereptaxi (megosztható 2 személy között): Előleg: 3.990 Ft

5 kör Tereptaxi (1 személyre) – A kupon teljes ára 22.400 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.840 Ft, a fennmaradó 19.560 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

8 kör Tereptaxi (megosztható 2 személy között) – A kupon teljes ára 31.400 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.990 Ft, a fennmaradó 27.410 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A Tereptaxi nem véletlenül kapta a Brutalica nevet! Ha beleülsz, rá fogsz jönni, miért! Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!

Ez a gépszörny 140 lóerős, de mindössze 600 kg. Ez mindent elmond a teljesítményéről. Most lehetőséged van arra, hogy egy profi sofőr mellett ülve átéld, mire képes ez a járgány a terepen!

Egy ilyen nyitott gépben ülve teljesen másképp érzékelsz mindent, mint egy zárt kocsiban, és egy dolog biztos: sikítani akarsz majd menet közben. Azt, hogy megteszed-e vagy sem, Rád lesz bízva! Egy dolgot azonban elárulhatunk: a pilóta a sikolyok alapján dönti el, hogy több vagy kevesebb gázt adjon-e. Hogy gázt ad-e vagy inkább lassít a sokolyok hallatán, az legyen meglepetés!

Terepélmények

A Terepélmények csapata több, mint 10 éve foglalkozik quad túrák, tankvezetések, csapatépítő tréningek és különlegesebbnél különlegesebb járművekkel történő élmények szervezésével. Domonyvölgyben találhatod meg őket, egy festői szépségű településen szinte az erdő közepén. Innen indul a programjaik jelentős része, illetve Domonyvölgy határában kialakítottak egy speciális pályát is a tankok és a Polaris számára, hogy még emlékezetesebb és felejthetetlenebb legyen a program.

A következő jelentős különbség a quad túrák lebonyolításában jelentkezik: minden oktatást szintfelmérő vagy adott esetben oktatás előz meg, amely nem a túra része, így időben semmit sem vesz el! A túrák nem kiépített pályán, hanem több száz hektáros saját és bérelt területen zajlanak, ahol erdők, mezők, dimbek-dombok váltogatják egymást. A túra útvonala minden esetben a csoport tudásához van igazítva. Minden túra VIP túra, amit azt jelenti, hogy csak Ti vesztek részt a túrán, idegenek nem csatlakoznak.

Jó szórakozást kívánunk!

Domonyvölgy
info@terepelmenyek.hu
06 70 418 5411

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 vagy 8 kör Tereptaxizás egy brutális járgánnyal Domonyvölgyben – felejthetetlen élmény a száguldás szerelmeseinek

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@terepelmenyek.hu • Beválthatóság helyszíne: Domonyvölgy, pontos helyszín szolgáltatótól kapott voucheren lesz rajta térképes és GPS koordinátás formában • Időpont: hétvégi időpontokban lesz elérhető előre meghatározott napokon és időintervallumban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére