5 vagy 10 alkalom speedfitness edzés a Ke-Ki Speedfitness Stúdióban – vedd fel a harcot a narancsbőr és a plusz kilók ellen!

Ke-Ki Speedfitness Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

10.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.500 Ft 40% 7.000 Ft
Ke-Ki Speedfitness Stúdió
1152 Budapest, Szilas park 10., I. 23.
kekitestszepito@gmail.com
6306561782
www.ke-ki.hu

Akció Leírása

Próbáld ki a rendkívül hatékony speedfitness edzést képzett személyi edző segítségével a Ke-Ki Speedfitness Stúdióban

Opciók

  • 5 alkalom speedfitness edzés 17.500 Ft helyett 10.500 Ft
  • 10 alkalom speedfitness edzés 35.000 Ft helyett 20.500 Ft

Az ár tartalmazza

  • Alkalmanként 15 perc Speedfitness edzés
  • Egy izotóniás italt edzés előtt
  • Fehérje ital edzés után

Fontos

  • Aláöltöző ruhát hozz magaddal vagy 500 Ft ellenében bérelni tudsz a stúdióban

Helyszínek

  • 1097 Budapest, Gyáli út 38. A2 Sport Centrum II. emelet
  • 1152 Budapest, Szilas park 10., I. 23.

A speedfitnessnek számtalan előnye van, de a legfontosabb talán, hogy a tréning időtartama 20 perc, ami jelentős csökkenést mutat egy-egy hagyományos edzésforma időtartamához képest. A 20 perces tréningek egyéni edzésprogram keretében, saját személyi edző irányításával történnek. A személyi edzések lényege, hogy a vendéget egy felkészült EMS edző irányítja végig az edzésprogram minden percében. Az edzésprogram egyénre szabott, egy adott célnak megfelelően kialakított edzésterv szerint kerül összeállításra. Ilyen cél lehet például a testsúlycsökkentés, a rehabilitáció, az egyes izomcsoportok formálása, vagy akár az állóképesség javítása.

A speedfitness személyre szabott edzésprogramjainak köszönhetően hosszú izzasztó edzések nélkül biztosítható a gyors eredmény: a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly és az egyre szebb, áramvonalasabb test.

A speedfitness a narancsbőr problémájával is felveszi a harcot. Ha nem sportolunk, semmi esélyünk a narancsbőrrel szemben. A cellulit kialakulásában főként az elégtelen vér- és nyirokkeringés játszik szerepet, amelyhez főként a mozgásszegény életmód, a stressz, az egészségtelen élelmiszerek fogyasztása, a dohányzás, az alkoholfogyasztás vezet. Az elégtelen vér- és nyirokkeringés miatt romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, a salakanyagok pedig nem ürülnek ki a szervezetből, hanem lerakódnak a sejtek között.

A speedfitness speciális cellulit programja kifejezetten az intenzív anyagcsere-serkentésre lett kifejlesztve, amely gondoskodik a lerakódások elszállításáról és ezáltal szervezetünk méregtelenítéséről.

A program lehetővé teszi, hogy az elektromos izomstimuláció által felgyorsuló vér- és nyirokkeringés jótékony hatását fokozzuk, és a zsírégetés, valamint a cellulitkezelés eredményeit tartóssá tegyük.

Ke-Ki Speedfitness Stúdió

A Ke-Ki Speedfitness Stúdió képzett szakemberekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja új, szépülni vágyó vendégeit a XV. kerületi Szilas parkban. A speedfitness mellett rengeteg más sportolási lehetőség, például TRX edzés is biztosított, de a Flabélost és különféle masszázsokat is kipróbálhattok.

Legyen szép napod!

1152 Budapest, Szilas park 10., I. 23.
kekitestszepito@gmail.com
6306561782

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 vagy 10 alkalom speedfitness edzés a Ke-Ki Speedfitness Stúdióban – vedd fel a harcot a narancsbőr és a plusz kilók ellen!

Fontos

Beváltható: 2020.09.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 656 1782 • Beváltáskor bérletet állítanak ki Neked, amely 30 napig érvényes! • Időpont lemondása, módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 12 órával lehetséges. Ha nem tudsz elmenni a kezelésre, el is ajándékozhatod a kupont. Ellenkező esetekben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük figyelj a pontos érkezésre is! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére