5 órás fotós látásmód kurzus - fotós képzés a világszerte elismert Imre Dezsővel

Művészgyár Oktatási Stúdió
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.000 Ft 79% 19.010 Ft
Művészgyár Oktatási Stúdió
1096 Budapest, Thaly Kálmán utca
rajz@riporttv.hu
+36 30 528 0284
www.muveszgyar.com

Vélemények

T. Helga

Én nem hittem a jobb agyféltekés rajzolásban, de ajándékba kaptam egy kupont, és fantasztikus élmény volt! Tényleg működik!

K. Renáta

Én is rajzoláson voltam, számomra túl intenzív volt, kicsit több idő kellett volna, de így is nagyon sokat fejlődtem és ráéreztem az ízére. Otthon folytatom!

H. Albert.

Rengeteg különböző kreatív kurzusuk van, érdemes őket kipróbálni, nemcsak a rajzolást!

Akció Leírása

Szeretnél olyan fotókat készíteni, mint amilyenek egy-egy szaklapban, újságban jelennek meg? Mindez akár egy pár ezer forintos géppel is sikerülhet!

Az ár tartalmazza

  • 5 órás fotós látásmód kurzus

Az amatőr fotós képzésen nem a fényképezőgép kezelését és nem is annak beállításait tanulhatod meg. (Hiszen arra ott van a használati utasítás is.) Azt a látásmódot sajátíthatod el, ami a művészi fotók készítéséhez elengedhetetlen, ráadásul a világszerte elismert Imre Dezsőtől.

A kurzuson a beállítást, a látásmódot, az érzékelést, az észlelés művészetét, esztétikát, a terek és szereplők elrendezését tanulhatod meg, kiváló hangulatú gyakorlati foglalkozásokon.

Fényképezőgépet nem kell feltétlenül hoznod, mert bár a fényekkel játszotok egy keveset, ám kimondottan fotózás nem lesz. Vihetsz magaddal viszont néhány, általad készített fotót, amiket kielemezhettek az utolsó órákon, hogy láthasd, mennyiben változott látásmódod és mit csinálnál már másképp!

„Egy fotó mindig a készítőjét is tükrözi, legalább úgy, mint azt, ami vagy aki rajta van.”

Legyen szép napod!

1096 Budapest, Thaly Kálmán utca
rajz@riporttv.hu
+36 30 528 0284

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 órás (5 × 45 perces) fotós képzés amatőrök számára, a világszerte elismert Imre Dezsőtől. Megtanulhatod azt a látásmódot, ami a művészi fotók készítéséhez elengedhetetlen

Fontos

Beváltható: 2020.06.30.-ig
A kurzus szerdán, csütörtökön vagy vasárnap (+ 3000 Ft hétvégi pótlék), délelőtt 10:00-kor kezdődik • Az Alkupon megvételét követően beváltás a szolgáltató honlapján, a jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges: ide kattintva

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére