5 napos városnézés Szentpéterváron, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal

Ajánlat kód: 39152
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

293.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39152

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Észak Velencéjéval, az elegáns Szentpétervárral!

Opciók

  • 2021. 09. 02.: , 293.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Szentpétervár – Budapest útvonalon menetrend szerinti, közvetlen repülőjárattal. A városnézések és kirándulások során orosz autóbusszal.
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • Elhelyezés: ***szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
  • Ellátás: reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Szervízdíj / Borravaló: 10,- €
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2 %
  • Orosz vízum: új, ingyenes elektronikus vízum szükséges, melynek ügyintézési díja: 3.500,- Ft
  • Belépőjegyek, előzetes foglalások, hajókázás, fülhallgató: kb. 195,- € (Helyszínen fizetendő!)

Felár

  • Félpanziós felár: 22.200,- Ft (3 vacsora: 2., 3. és 4. este)
  • Egyágyas felár: 48.700,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Szentpétervár

Elutazás késő délután repülővel Szentpétervárra. Késő esti érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Szentpéterváron.

2. nap: Gatcsina – Puskin – Pavlovszk

Délelőtt Gatcsina városába kirándulunk. A település legfontosabb látnivalója a palota-együttes, amely Rinaldi terve alapján épült. Orlov herceg halála után I. Pál megbízása alapján nyerte el mai formáját. Az épület szerencsére nem sérült meg a második világháborúban. Puskinban Katalin cárnő Nyári Palotáját keressük fel. Híres Borostyánszobáját a város 300 éves jubileuma alkalmából 2003-ra újítottak fel. A park és a kastély építése több cárnő nevéhez kapcsolható. I. Katalin kezdte el az építését, Erzsébet cárnő tovább fokozta a külső látványt és Nagy Katalin elsősorban az épület belső díszítésére összpontosított. A hatalmas barokk és klasszicista palota-együttesről írták: „Egy magának való, külön világ, a mesék birodalma.”. Pavlovszk leglátványosabb nevezetessége a kastély, amely szintén I. Pál nevéhez kapcsolódik. A koronázás után a cár utasítására az egykori kisebb palotát átépítették, megnagyobbították és ettől kezdve nyári rezidenciaként működött az uralkodó haláláig. Szállás Szentpéterváron.

3. nap: Petrodvorec – Kronstadt – Szentpétervár

Délelőtt kirándulás szárnyashajóval Petrodvorec be, melynek lenyűgöző szökőkútrendszere vízi-játékkal örvendezteti meg a látogatót. Nagy Péter nyári kastély-együttesét a „művészet gyöngyszemének”, az „orosz Versailles”-nak tartják. Leglátványosabb része az Alsó park, a világ legnagyobb szökőkútrendszerével, a 140 szökőkút naponta kb. 100.000 köbméter vizet forgat. Az impozáns park mellett a Nagy Palotát is megtekintjük. Irány a Finn-öböl sokáig lezárt területe, Kronstadt szigete! Korábban a szovjet, később az orosz haditengerészet fontos bázisaként nem volt lehetőség a belépésre. Néhány éve elkészült a körgyűrű, ahonnan könnyen bejuthatunk a most is tengerészek által lakott területre. A Szt. Miklós tiszteletére felszentelt katedrálist a szovjet időkben tiszti kaszinóként használták, az impozáns épület napjainkban ismét egyházi célokat szolgál. Délután látogatás a világ egyik leggazdagabb képzőművészeti gyűjteményének otthont adó Ermitázsban (Téli palota). Az itt található mintegy 3 millió kiállítási tárgynak csak a legismertebb és nagy becsben tartott részét tekintjük meg! Szállás Szentpéterváron.

4. nap: Szentpétervár

Egész napos városnézés „Észak Velencéjében”. A Kazanyi Székesegyház a XIX. század elején épült. I. Pál megbízása alapján, a római Szt. Péter Bazilika másolataként. A város egyik ékköve a „Vérző Megváltó templom”. Az elnevezés II. Sándor cár halálához kapcsolódik, ó-orosz stílusban épült, külső és belső falait 7.000 m²-nyi felületen mozaikok díszítik. Majd az Izsák Székesegyházat keressük fel, mely a világ egyik legnagyobb kupolaépítménye, a messzire ellátszó arany kupola miatt „Isten tintatartójának” is nevezik. Séta az Alekszandr Nyevszkij Kolostor sírkertjében, ahol a híres orosz művészek nyugszanak (pl. Dosztojevszkij, Rubinstein, Csajkovszkij, Rimszkij-Korszakov.) Rövid pihenő és fotózási lehetőség a Szmolnij-komplexum előtt, melynek területén I. Péter idején még a hajóépítéshez szükséges szurkot főzték. Itt épült a Rastrelli által tervezett női kolostor és székesegyház. Szállás Szentpéterváron.

5. nap: Szentpétervár – Budapest

Délelőtti irány a híres Néva sugárút („Nyevszkij”). Kb. 1 órás hajókázás során bepillanthatunk a cári paloták világába a várost átszövő csatornákról, valamint a Néváról is páratlan panorámában lesz részünk. Rövid pihenő a Vaszilij-szigeten található Rosztrum oszlopoknál, ahonnan szintén lenyűgöző kilátás tárul elénk a Kis-Néva és a Néva torkolatára. A város egyik szimbóluma a Péter-Pál Erőd, melynek területén áll az orosz cárok temetkezési helye, a Péter-Pál Székesegyház. Tornya a legmagasabb a városban, sőt Nagy Péter kívánságára még a moszkvai Kreml „Nagy Iván” harangtornyát is túlnőtte. Fényképezési lehetőség az Auróra cirkálónál (kívülről). Transzfer a repülőtérre, hazautazás, érkezés Budapestre a koraesti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos városnézés Szentpéterváron, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére