5 napos vakáció Szardínián, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41456
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

294.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41456

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy hamisítatlan dél-olasz vakáción, Szardínián!

Opciók

  • Június 12 - 16.: , 294.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 8 Euró
  • Utasbiztosítás

Program

1. NAP: BUDAPEST – ALGHERO

Budapestről indulás, előreláthatólag a késő délutáni órákban, este érkezés Algheróba. Transzfer a négycsillagos szállodánkba, ahol a következő 4 éjszakát töltjük. Szállásunk, a Hotel Soleado****, közvetlen tengerparti, a Lido San Giovanni szakaszon fekszik, de Alghero történelmi központja is csupán 15 perc séta innen. Úszómedence, emeleti napozóterasz, ingyenes wifi és számos szolgáltatás várja a vendégeket. A szobák légkondicionáltak, síkképernyős TV-vel felszereltek többségük kis terasszal is rendelkezik.

2. NAP: MAMOIADA – SZÁRD LAKOMA – ORGOSOLO

Reggeli után, aki szeretne, maradhat a szállodában és pihenhet a tengerparton, vagy egy izgalmas kirándulásra jöhet velünk. A sziget középső részére utazunk, ahol első megállónk Mamoiada lesz, ahol megtekintjük a tradicionális szárd maszkok múzeumát. A mamoidai karnevál egész Szardínia egyik legnagyobb ünnepe, melynek jelképe a speciális, sötét szárd maszk. A kulturális élmény után egy különleges étkezés következik. A természet ölelésében fogyasztjuk el a pásztorok által elkészített ebédünket, mely mellé zene is jár, és aki akar, még táncra is perdülhet. A többfogásos ebéd során helyi sajtokat, kolbászokat, de még szabad tűzön, nyárson sült malacot, vagy birkát is fogyaszthatunk, hozzá pedig tradicionális szárd kenyereket, és finom vörösbort. Az étkezés végén egy olasz grappával búcsúzunk vendéglátóinktól. Az ízletes lakoma után a programunkat Orgosolóban fejezzük be, a híres „festmény faluban”, ahol a házak falán színes falfestéseken örökítették meg a szárd és olasz történelmet. Programunk végén a délutáni órákban visszatérünk szállásunkra, ahol még lesz idő egyet mártózni a tengerben. Mamoida – Orgosolo kirándulás ebéddel: 95 €

3. NAP: SMARAGD-PART – SAN PANTALEO – PORTO CERVO – BAJA SARDINIA

Reggeli után, aki szeretne, maradhat a hotelben pihenni, vagy egy fakultatív program során felfedezheti velünk a világhírű fehér homokos Smaragd-partot. Útközben idegenvezetőnk beszél majd a sziget fontos termékét adó fáról, a paratölgyről. Portugália után Olaszországban, azon belül is Szardínián termelnek a legtöbb parafát az egész világon. Az ebből készült termékeket a nap folyamán több helyen is láthatjuk majd, többek között első megállónk során is. San Pantaleo városkában kezdjük a programot, ahol csütörtök lévén ilyenkor tartják a heti piacnapot, ahol a kézműves termékektől az élelmiszerekig minden megtalálható, ami szem szájnak ingere. Lesz idő nézelődni, és vásárolni, kóstolni. Látogatásunk után a Smaragd-part luxus nyaralóhelyére, Porto Cervóra utazunk. A kikötőben világhírességek yachtjai sorakoznak, így ne lepődjünk meg, ha egy filmcsillag jön esetleg velünk szembe. Megnézzük a városka hófehér templomát is, ami hagyományos szárd és modernebb építészeti elemek kombinációjából épült, és világít a vakító napsütésben. Továbbutazunk Baja Sardiniára, ahonnan tiszta idő esetén a Maddelena-szigetek is szépen látszanak. Délután a Smaragd-part az egyik káprázatos fehérhomokos strandjára látogatunk, ahol fürdési lehetőség is lesz. Késő délután térünk vissza hotelünkbe. Smaragd-part kirándulás: 75 €

4. NAP: PIHENÉS / HAJÓKIRÁNDULÁS – ALGHERO

A mai napon szabadprogram és strandolás a szálloda medencéjénél vagy a tengerparton, de aki szeretne, idegenvezetőnkkel besétálhat Algheróba egy városnézésre, és utána akár egy hajókiránduláson is részt vehet. A 44.000 fős Alghero óvárosa a genovaiak által épített városfal mögött rejtőzik, zegzugos mediterrán utcácskái, hangulatos éttermei és korall ékszereket árusító boltjai csalogatják a turistákat. A város egyik legősibb emléke a XVI. századi Szűz Mária Katedrális, melynek harangtornyai a katalán gótika stílusában épültek. Ugyancsak nevezetes a Marco Polo nevét viselő tengerparti várfalnál, ahol szép fényképeket lehet készíteni. Belvárosi sétánkat a Civico Piacnál zárjuk, ahol nem csak a környék friss gyümölcseiből vásárolhatunk, de a halászok hajnali fogásait is megtekinthetjük. Innen mindenki egyénileg visszasétálhat a hotelbe, kedve szerint. Aki hajózni szeretne, azt idegenvezetőnk lekíséri a kikötőbe. A helyi természetvédő társaság hajójával indulunk útnak a szállodánktól pár percre lévő kikötőből a környék delfin populációját felfedezni. Természetes élőhelyükre hajózva egész közelről láthatjuk a hajónk mellett lubickoló delfineket. A kb. 4 órás kirándulás második felében megmártózhatunk a Capo Caccia- Isola Piana védett tengeri partszakasz kristálytiszta vizében is. Hajókirándulás delfinlessel: 65 €. A nap további részében szabadprogram, strandolás a hotelben.

5. NAP: CAPO CACCIA – CASTELSARDO – ELEFÁNT-SZIKLA – BUDAPEST

Reggeli után kicsekkolunk a szállodából és egy buszos kirándulásra indulunk. Elsőként az Algherótól kb. 25 km-re lévő Capo Caccia hegyfokhoz utazunk. A meredek mészkőszikláról páratlan kilátás nyílik. A partnál halásszák a városban később ékszerként megvásárolható korallokat, és itt található a Grotto di Nettuno, vagyis a Neptun-barlang, mely Európa egyik legszebb cseppkőbarlangja. Castelsardo, a domboldalra épített romantikus kis falu a következő megállónk, ahol a sikátorokban megvásárolhatjuk a helyi asszonyok színes, fonott kosarait. A Sant Antonio késő gótikus katedrálisától csodás kilátás nyílik a közeli Stintino-félszigetre. Harangtornya csodás színes majolikacsempével kirakott. Innen néhány kilométerre található a vulkanikus kőzetből formálódott Elefánt-szikla, mely egy üreges belsejű „tündérház”, sírhely, belsejében vallási falfestményekkel. Ilyet láthatunk Sedini falucskában is, ie. 3000-ből. Sírhely volt, majd lakóház, ma múzeumként funkcionál. A nap során lesz szabadidőnk és lehetőségünk ajándéktárgyak vásárlására is. A menetrend függvényében, várhatóan késő délután transzfer a repülőtérre és várhatóan az esti órákban hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos vakáció Szardínián, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére