5 napos szilveszteri látogatás Székelyföldön félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30734
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

216.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30734

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az újesztendőt Székelyföldön és ismerkedj a régió csodálatos tájaival, történelmi városaival!

Időpontok

  • 2023. december 29-2024. január 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást (nincs éjszakai buszozás)
  • 4 éjszaka szállást Hargita megye székhelyén, Csíkszeredán, a Hunguest Hotel Fenyőben, kényelmes, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
  • Reggelit
  • 3 büfévacsorát
  • A szilveszteri zenés gálavacsorát
  • A csíkrákosi disznótoros kóstolót
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 485 Ft/nap
  • Belépők

Felárak

  • Egyágyas felár: 47.500 Ft

Program

1. NAP: KOROND, CSÍKSZEREDA
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.15-kor. Budapestről az autóbusz 5.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Szolnok – Ártánd – Nagyvárad – Torda - Marosvásárhely útvonalon Székelyföldre. Megálló a fazekasművészetéről híres Korond községben. Szállás Hargita megye székhelyén, Csíkszeredán (4 éj).

2. NAP: SZENT ANNA-TÓ, SEPSISZENTGYÖRGY, ALSÓCSERNÁTON, KÉZDIVÁSÁRHELY
Egész napos kirándulás Székelyföld déli részébe. Az első programunk egy páratlan természeti ritkaság, a Szent Anna-tó (Európa egyetlen nagyméretű vulkáni krátertava).
A késő délelőtti órákban Sepsiszentgyörggyel, Kovászna megye székhelyével ismerkedünk, mely a legnagyobb magyar többségű város Székelyföldön. Kora délután továbbutazás Alsócsernáton faluba, ahol megnézzük Székelyföld leggazdagabb néprajzi múzeumát. A Haszmann testvérek által összegyűjtött kiállítási anyag mennyisége és minősége még a sokat látott utazókat is elkápráztatja.
A napi programot a Kárpát-medence legkeletibb magyarlakta városának, Kézdivásárhelynek a megtekintésével zárjuk. A gyönyörűen felújított főtér és a különleges városszerkezet (az ún. udvarterek) miatt sokan Székelyföld legszebb városának tartják Kézdivásárhelyet, Gábor Áron városát.

3. NAP: LOVASSZÁNNAL A CSÍKI-MEDENCÉBEN, CSÍKSZEREDA, CSÍKSOMLYÓ
Autóbuszos és lovasszános kirándulás helyi kísérővel (összesen kb. 5 órás program). Délelőtt utazás Csíkrákos községbe, a Cserei kúriához, ahol a vendégeket a népviseletbe öltözött házigazda fánkkal, illetve szilva- és áfonyapálinkával fogadja. Innen 4-6-8 fős, pokrócokkal kibélelt, nyitott tetejű lovasszánokon utazunk tovább. Szép téli tájon át vezet az út a Bogát-hegyi kápolnát megkerülve a Hargita felé; útközben jó panoráma nyílik a Csíki-medencére. A Cserei kúria udvarára visszatérve tábortűz és disznótoros kóstoló várja a vendégeket. (Amennyiben a hó mennyisége nem teszi lehetővé a szánozást, a programot lovasszekerekkel bonyolítják le.)
Délután lehetőség Csíkszeredán a Makovecz Imre által tervezett gyönyörű szép Millenniumi templom megtekintésére, majd Csíksomlyó híres zarándoktemplomát keressük fel (a katolikus székelyek vallási központja).
A nap zárásaként részvétel a szilveszteri gálaesten.

4. NAP: MADÉFALVA, GYERGYÓSZENTMIKLÓS, GYILKOS-TÓ, BÉKÁS-SZOROS
Újév napján késő délelőtti indulással a Gyergyói-medencével és környékével ismerkedünk. Odaútban fotószünet a madéfalvi veszedelem emlékművénél.
Gyergyószentmiklóson séta a hangulatos városközpontban, majd látogatás a gyönyörű barokk örmény templomban.
A nap további részében a Keleti-Kárpátok két természeti csodájához látogatunk. Először sétálunk a vadregényes Gyilkos-tó partján, majd a Kárpátok keleti lejtőin leereszkedünk a Békás-szorosba. A Békás-patak szurdokának nincs párja az egész Kárpátokban, drámai hatásúak a 200-300 méter magas, szinte függőleges sziklafalak jó egy kilométeren keresztül.

5. NAP: KOLOZSVÁR
Utazás Kolozsvárra, ismerkedés a város híres magyar emlékeivel: Szent Mihály-templom a Mátyás szoborral, Mátyás király szülőháza stb.
A kolozsvári program után indulás hazafelé, utazás a Nagyvárad – Ártánd – Szolnok útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos szilveszteri látogatás Székelyföldön félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére