5 napos szilveszteri kaland a fjordokban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44542
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44542

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz szilveszterkor a fjordok világában!

Időpont

  • 2024. 12. 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Bergen útvonalon oda-vissza, átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 10 kg, max. 55×35×25 cm) minden repülőjáraton
  • Szállás négy éjszakára középkategóriás központi középkategóriás szállodában, kétágyas szobában
  • Gazdag választékú skandináv büféreggeli
  • Utazás Norvégiában különbusszal
  • Városnézés Bergenben
  • Egész napos kirándulás a Hardanger-fjord vidékén
  • A programban szereplő belépőjegyek
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető a budapesti indulástól a hazaérkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3,0%
  • Utasbiztosítás 950 Ft /fő/nap
  • Ajánlott szervizdíj: 20 Euró/fő (a helyszínen fizetendő)

Felár

  • Egyágyas felár 80.000 Ft
  • Félpanzió (3 vacsora) december 29-én, 30-án és január 1-jén (a fakultatív szilveszteri vacsora részletei és ára: novemberben) 39 000 Ft /fő

Fakultatív kirándulások

  • Fakultatív hajókirándulás Bergenből Mostraumenbe Helyszínen fizetendő    80 EUR /fő
  • Fakultatív egész napos kirándulás a fjordokban Helyszínen fizetendő 60 EUR /fő

Program                  

December 29., vasárnap

Elutazás Budapestről a KLM járatain, amszterdami átszállással (06:30-08:45, 11:55-13:35) Bergenbe. Érkezés után transzfer a szállodába. Délután gyalogosan ismerkedünk meg Bergen központjával: a Bryggen színes parti házaival (Világörökségi helyszín), a 13. századi Bergenhus erőddel, a Mária-templommal és a katedrálissal.

Szállás Bergen központjában: Zander K Hotel

December 30., hétfő

Reggeli után magunk mögött hagyjuk Bergent és a Hardanger-fjord vidékére indulunk. A várost elhagyva alagutak és hidak tucatjain haladunk át. Első megállónk - ha az időjárás is engedi - a Skjervsfossen vízesés  és az alatta lévő szurdokban kanyargó szerpentinút. Ezután a Hardanger-hídnál (az ország leghosszabb függőhídjánál) átkelve ellátogatunk a 182 méteres Vøringsfossenhez, az ország egyik leghíresebb és leglátványosabb zuhatagához. A szakadék felett átívelő, nemrég megnyitott gyaloghídról testközelből csodálhatjuk meg a lezúduló víztömeget. Délután a fjord partján utazva érjük el a Steindalsfossent, melynek különlegessége, hogy be lehet sétálni a vízfüggöny mögé.

Szállás Bergenben.

December 31., kedd

Délelőtt fakultatív hajókirándulás Bergenből Mostraumenbe (80 euró/fő, helyszínen fizetendő): a 3 órás hajókirándulás során a víz felől is megcsodáljuk a Bryggen színes házait, de látjuk majd az érintetlen Oster-fjordban megbúvó Modalen falucskát és néhány szép vízesést is. Délután a Fløibanen siklón felkapaszkodva a Fløyen hegyéről madártávlatból is megcsodáljuk a téli Bergent és környezetét. Este ünneplés a városban (fakultatív szilveszteri vacsora: részletek és ár novemberben).

Szállás Bergenben.

Január 1., szerda

Az újév első napján szabadidő Bergenben vagy fakultatív egész napos kirándulás a fjordokban (60 euró/fő, helyszínen fizetendő): első megállónk a Tvindefossen vízesés, az örök ifjúság forrása. Továbbmegyünk a magas hegyek ölelésében található hangulatos Flåmba. Itt ebédszünet/szabadidő után hajóra szállunk, és a Sogne-fjord mellékágain, az Aurlands- és Nærøy-fjordon (Világörökségi helyszín) kb. 2 óra alatt végighajózva érjük el Gudvangent; az 1700 méteres hegyek között húzódó fjord helyenként csak 250 méter széles. Kiszállás után visszautazás Bergenbe.

Szállás Bergenben.

Január 2., csütörtök

Szabadidő Bergenben kora délutánig, majd transzfer a bergeni repülőtérre. Hazautazás a KLM járatain, amszterdami átszállással (17:25-19:15, 21:05-23:05) Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos szilveszteri kaland a fjordokban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére