5 napos pihenés 2 személyre a nyíregyházi Barbizon Hotelben, reggelivel – vár a híres állatkert, az élményfürdő és a Múzeumfalu

Ajánlat kód: 34615
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

75.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34615

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozzatok nyáron vagy ősszel Nyíregyházán, látogassatok el az állatkertbe és mártózzatok meg az élményfürdő medencéiben!

Felhasználható

  • 2019. december 16-ig

Opciók

  • Szoba: 75.000 Ft
  • Lakosztály: 85.000 Ft
  • Különálló lak: 105.000 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 4 éjszaka szállás vasárnaptól csütörtökig
  • Reggeli

Nyíregyházán számtalan kaland és élmény vár a látogatókra! A város egyik fő attrakciója a sóstói tölgyerdő ölelésében található a Nyíregyházi Állatpark, amely közel 30 hektáros területével a legnagyobb az országban. A park azonban nem egy szokványos állatkert. Öt kontinens több mint 300 állatfajának közel 3500 egyede várja a látogatókat természetes körülmények között.

Az állatok meglátogatása után jól eshet egy kis fürdőzés! Az Élményfürdő kialakításával és multifunkciós kínálatával több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását szolgálja. A felnőttek és az idősebbek kedvelt pihenőhelye a Termálvilág. A regenerálódást termálmedencék, pezsgőfürdők, Kneipp-medence és szaunavilág biztosítja. A vendégek emellett különböző relaxációs kezeléseket is igénybe vehetnek.

A hagyományok iránt érdeklődőknek pedig javasoljuk a Sóstói Múzeumfalut, ahol visszájára fordult az idő kereke: nád-, zsindely- és szalmatetős épületek sorakoznak egymás mellett, úgy, ahogyan az egy 1900. esztendő körüli észak-tiszántúli faluban szokásban volt.

A sóstói erdő szélén 1970-ben kialakított 7 és fél hektáros területen közel száz népi objektum alkotja a falu épületegyüttesét. A szakemberek által darabjaiban áttelepített épületek rengetege, a déli napfény koronázta falukép látványa, a jó levegő mind-mind látványos körítése a színes programoknak és a hamisítatlan falusi érzésnek.

Hotel Barbizon

Nyíregyháza büszkesége a város üdülőövezetének, egyszersmind „tüdejének” számító Sóstó-gyógyfürdő. A strand közvetlen szomszédságában, 1000 négyszögöles parkban, igazi „barbizoni” hangulatot idéz Nyíregyháza legextravagánsabb szállodája, a Hotel Barbizon.

A Párizs-környéki fontainebleau-i erdőkben megbúvó kis faluban (Barbizon) alkotó Munkácsy Mihály és Paál László ma is hasonló inspirációt és háborítatlan nyugalmat találna a Hotel Barbizonban, mint világhírű névadójában. A Hotel Barbizon egyedi és utánozhatatlan. Aktívan kikapcsolódhat és gyógyulhat a Strandfürdőből átvezetett, gyógyhatású termálvízben. A jódos brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus, idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos pihenés 2 személyre a nyíregyházi Barbizon Hotelben, reggelivel – vár a híres állatkert, az élményfürdő és a Múzeumfalu

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére