5 napos nyaralás az olasz Adrián, Jesolóban, reggelivel, 3*-os szállással, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 32176
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

128.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 32176

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Készülj fel időben a nyárra! Foglald le már most vízparti szállásod!

Időpont

  • 2024. augusztus 19-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 nap / 4 éj a Hotel Internationalban, Jesolóban, az olasz Adrián
  • Büféreggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Busz
    • Felnőtt: 48.000,- Ft/fő
    • Gyermek: 42.000,- Ft/fő
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: AEGON biztosítás: 870,- Ft / fő / nap
  • Standhasználat, idegenforgalmi helyi városi adó és fakultatív programok külön fizetendőek a helyszínen euróban.
  • Felnőtt: 85,- € és gyermek 60,- € egy alkalommal a helyszínen!
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 890,- Ft / fő / nap
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
  • Augusztus hónapban a részvételi díj eurós része csoportos és egyéni utazás esetén a strandhasználat: 2 nyugágy + 1 napernyő és az idegenfogralmi helyi adó a felnőtteknek 85,- € / fő és a gyerekenek 60,- € / fő, és ez az összeg érkezéskor fizetendő az idegenvezetőnél a szállodában összesen csak egy alkalommal

Felár

  • Egyágyas felár 44.000 Ft
  • Svédasztalos vacsora a helyszínen vagy irodánkban fizethető be. Nagyon megéri! Felnőtteknek: 9.000,- Ft / fő / nap (4 estére 36.000,- Ft / fő, Gyermekeknek: 7.250,- Ft / fő / nap (4 estére 29.000,- Ft / fő)

A pezsgő életű Jesolo az Adriai-tenger északi csücskében, Olaszországban, Velencétől nem messze található. Hosszan elnyúló, homokos partja révén sokak kedvenc nyaralóhelye, egy valódi turistaparadicsom. Sekély vize a kisgyermekes családok körében is igen népszerűvé teszi. Olyan szórakozási lehetőségeket is kínál, mint pl. a Tropicarium vagy éppen az Aqualandia.

A jesolói Hotel International a tengerpartnál lévő, kétcsillagos szálloda. 2-3-ágyas szobái toalettel és zuhanyzóval rendelkeznek. A strandhasználati díj révén szobánként 2 nyugágy és egy napernyő biztosított a parton, így igazán kényelmesen lazíthatsz a tengernél.

Program

1. nap:

Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában. Ebédidő. LIDO DI JESOLOBAN lévő szállásra érkezés a kora esti órákban. Tengerparti fürdőzés.

2. nap: VELENCE – MURANO – BURANO

Reggeli után egész napos városnézés a lagúnák városába Velencébe (Canal Grande, Szent Márk bazílika, Rialto, Sóhajok-hídja, Doge-palota, Campanile). Velencében délután szabadprogram (gondolázás, Lido, múzeumlátogatás egyénileg vagy idegenve-zetőnkkel, szigettúra, Murano-Burano. Érkezés a szállásra az esti órákban.

Program ára: Velence hajójegy oda-vissza: 35,- €, Szigettúra: 25,- €

3. nap: VERONA, SIRMIONE, GARDA-TÓ

Egész napos napos kirándulás a meseszép Sirmione kis városba a Garda-tó partján, mely a déli Capri-szigethez és Taorminához hasonlítható kisvároska. A híres Scaliggeri Vár, tóparti sétányok, üzletsorok, fürdőzés a Garda-tóban. Lehetőség van motorcsónakázásra is a félsziget körül szabadidőben (15,- €).
Útunk a középkori Veronába vezet (Amfiteátrum – szabadtéri világhírű operaelőadások helyszíne –, Rómeó és Júlia háza, Piazzale dell Erbe, belvárosi séta). A nap végén vissza a szállásra Jesoloba, ahol lesz még lehetőség egy kis tengerparti fürdőzésre.
Program ára: 80,- €

4. nap: SZABADNAP – JESOLO – TENGERPART

Akinek van kedve, eljuthat a jesoloi Nagy Piacra, délelőtt, busszal, kényelmesen.
Program ára: 15,- €

5. nap:

Reggeli után folyamatos utazás pihenőkkel, útközben megállók kulturált autogrilleknél. Ebéd Szlovénia Marché étteremben. Érkezés Budapestre az esti órákban (kb. 20 óra).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos nyaralás az olasz Adrián, Jesolóban, reggelivel, 3*-os szállással, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére