5 napos nyaralás az olasz Adrián, Bibionéban, busszal, reggelivel, fakultatív programokkal

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

12.000 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Nyaralj a népszerű Bibionéban és fedezd fel a környéken fakultatív kirándulásokon!

Időpontok

  • 2023-07-16: Előleg: 12.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 119.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 12.000 Ft, a fennmaradó 107.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

2023. augusztus 13-i indulás: Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 129.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 13.000 Ft, a fennmaradó 116.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • 4 éjszaka szállást
  • Reggelis ellátást
  • Szervezést
  • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 2.750 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 5.500 Ft/fő
  • Külön fizetendő az idegenforgalmi adó és a városbelépési díj:25 €/fő/felnőtt, 20€/fő/gyermek (12 évig) melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni
  • 35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

  • Vacsora felár: 17€/fő/alkalom (helyszíni fizetéssel)
  • Egyágyas felár: 25.000 Ft
  • Fix ülőhely a buszos: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor, a Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Út közben látogatás Aquileiaba, mely a a Római Birodalom kilencedik legnagyobb városa volt, fénykorában százezer embernek szolgált otthonául. A település központjában található ásatási terület és a patriarchális bazilika 1998 óta szerepel az UNESCO Világörökségi listáján. A várost 452-ben Attila hunjai rabolták ki, s rombolták le. Egy, a lováról hátrafelé nyilazó, magyar harcost a bazilika altemplomában rajz örökíti meg. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely a mozaikjairól lett világhírű. Este a szállás elfoglalása a népszerű tengerparti üdülővárosban Bibioneban.

2. nap

Szabadprogram, pihenés, fürdés a tengerparton.

Fakultatív kirándulási lehetőség: Reggeli után áthajózás Murano, szigetére: ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét.

Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés: Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város "Váci utcáján" - a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. Ezt követően szabadprogram. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 50€/fő (Hajójegy: Punta Sabbioni -Murano-Burano-Velence-Punta Sabbioni+ városbelépő: 55 €/ fő)

3. nap

Szabadprogram, pihenés, fürdés a tengerparton.

Fakultatív kirándulási lehetőség: Reggeli után egész napos kirándulás során először Padovát keressük fel, mely egyeteméről, és bazilikájáról híres. Séta a szoborparkban, és a város központjában, a Piazza delle Erbén. Délután fürdőzési lehetőség Padova tengerpartján. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 40€/fő

4. nap

Szabadprogram, pihenés, fürdés a tengerparton.

Fakultatív kirándulási lehetőség: Reggeli után a Garda-tó körüli települések, műemlékek és páratlan tájak felfedezésére indulunk. Felkeressük a tó partján Malcenisét. A Városra csodálatos panoráma nyílik a fölé emelkedő Scaligero várból. Majd Riva del Garda településén időzünk. A csodálatos hegyekkel körülölelt várost bástyák és erődök jellemzik. Közös sétát teszünk, majd rövid szabadidő. Végül a Garda-tó déli részén fekvő Sirmionét csodálhatjuk meg, mely egy benyúló félszigeten helyezkedik el. Sirmione hangulatos halászfaluból a környék legnépszerűbb nyaralóhelyévé nőtte ki magát. Vára, illetve római kori maradványai számos látogatót vonzzanak. Este visszatérés a szállásra

Fakultatív program ára: 50€/fő

5. nap

Reggeli után indulás hazafelé. Útközben megálló Ljubljanában Szlovénia fővárosában. Városnézés idegenvezetőnkkel: Hármas híd, székesegyház, séta a hangulatos belvárosi részen, egy kis kávé szünet majd tovább utazunk hazafelé. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás az olasz Adrián, Bibionéban, busszal, reggelivel, fakultatív programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.07.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére