5 napos nyaralás Albániában, repülővel, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 42916
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42916

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az albán tengerparton és fedezd fel az országot!

Opciók

  • Június 27 - Július 01.: , 289.000 Ft
  • Szeptember 05 - 09.: , 279.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás

Program

1. NAP: BUDAPEST – TIRANA – DURRES

Menetrend függvényében közvetlen járattal repülés Budapestről Tiranába. A délutánt a főváros felfedezésével töltjük. Sétát teszünk a főutcán, ahol láthatjuk az egyetem épületét, az elnök hivatali irodáját és megtekintjük a Művészeti Galériát is. Elsétálunk a Szkander bég térre, ahol a Kultúra Palotája és az Óratorony található. Lefényképezhetjük a XVIII. században épült E’them Bey mecsetet is. Ezután Durresbe megyünk, amely Albániának tengerészeti szempontból is az egyik legfontosabb települése és az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa. Itt lesz a szállásunk is (4 éj), este vacsora.

2. NAP: PIHENÉS VAGY KRUJE – DURRES

Ezen a napon vagy pihennek a homokos tengerparton, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra, amely során elő­ször Szkander bég szülővárosába, Krujába utazunk. A hegyte­tőn álló várban, ahol egykoron Szkander bég a törökök ellen harcolt, jelenleg a nemzeti hősnek szentelt múzeum várja a láto­gatókat. Az épület mellől mesés kilátás tárul elénk. Ezt köve­tően a látványos etnográfiai múzeumot tekintjük meg, mely Albánia leggazdagabb ilyen jellegű emlékhelye. Ahogy sétá­lunk le a hegyről, az utca két oldalán helyi szőtteseket, kézzel készített fém eszközöket árusító üzleteket láthatunk. A bazár érdekessége, hogy már Szkander bég korában is árultak itt különféle tárgyakat. Itt lesz lehetőség helyi termékek és emlék­tárgyak vásárlására is. Visszaérkezve Durresbe, gyalogos városné­zés a központban. Sétánk legérdekesebb részei, az Amfiteatrum – mely kb. 15.000 néző befogadására volt alkalmas –, és a tengerparti sétány. Kruja fakultatív kirándulás: 30 € (fizetés a helyszínen). Visszamegyünk szállodánkhoz és délután második felében pihenés, napozás Durresben a tengerparton.

3. NAP: PIHENÉS

Egész napos pihenési lehetőség a szállodában vagy a tenger­parti strandon. Durresnél a tengerpart széles homokos föven­nyel rendelkezik. A tenger viszonylag lassan mélyülő. Ebédre javasoljuk, hogy a tengerparti éttermek egyikében a helyi speci­alitásokból próbáljanak ki valami különlegességet.

4. NAP: PIHENÉS VAGY BERAT – APOLLONIA

Pihenési lehetőség a szállodában vagy a tengerparton. Aki sze­retne, az jelentkezhet egy fakultatív kirándulásra, mely során , az „Ezerablakos várost” tekintjük meg. Ez a múzeum­város 2008-ban felkerült az UNESCO Világörökségek Listájára. A város központja felé haladva a helyi építészetre jellemző háza­kat tekinthetünk meg, többek között az Osum folyó partján. Meglátogatjuk az itt található fellegvárat, a Kala-t, ami egy köves dombra épült, 260 méterrel a tenger szintje felett. Falai adnak otthont az Onurfi Múzeumnak, amit szintén meg lehet tekin­teni. A városban töltött idő alatt több mecsetet és a Gorica-hídat is lefényképezhetjük. Délutáni programunk Apollonia romjainak felkeresése, amely Albánia egyik a legismertebb archeológiai látványossága. Itt is megnézzük az Amfiteátrumot és a kolostor­kertet, ahol láthatunk egy bizánci stílusú templomot is, amely a XIV. században épült. A városban felkeressük többek közt a Mozaik házat, a Szent Mária templomot és a belvárost. A látvá­nyosságok megtekintése után visszautazunk Durresbe. Berat – Apollonia fakultatív kirándulás (belépővel): 55 €.

5. NAP: DURRES – TIRANA – BUDAPEST

Kora reggel transzfer a repülőtérre, és még a délelőtt folyamán visszarepülünk Budapestre. Érkezés menetrendnek megfele­lően, várhatóan kora délután a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás Albániában, repülővel, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére