5 napos nyaralás 1 főre Isztrián, az Adriai-tengernél, Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33946
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

84.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33946

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az Adriai-tenger egyik legszebb részén, a varázslatos Isztrián!

Opciók

  • 2019. 06.30-07.04.között 150.000 Ft helyett 96.900 Ft
    • Egyágyas felár 32.500 Ft
  • 2019. 08.01-05. között 179.000 Ft helyett 119.900 Ft
    • Egyágyas felár 43.900 Ft
  • 2019. 09.04-08. között 147.000 Ft helyett 84.900 Ft
    • Egyágyas felár 25.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás (Pulától 35 km-re, Duga Uvala Resort 3*)
  • Félpanzió
  • Magyar idegenvezető
  • Programok

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (Classic: 2.850 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj 12 év felett (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díj 12 év felett: 2.400 Ft/fő/4 éj
  • Fakultatív programot és belépők

Gyermekkedvezmények

  • 2. ágyon 12 évig: 10%
  • 3. ágyon 12 évig: 20%

Fakultatív programok (min 25 fő esetén)

  • Rovinj, Lim fjord, sonkakóstolóval: 30 EUR/fő; 12 évig 20 EUR/fő
  • Hajókirándulás ebéddel: 30 EUR/fő, 12 évig 20 EUR/fő

Ismertető

Ellátogatunk az Isztria ékköveihez: Pula, Porec, Rovinj! Megkóstoljuk a helyi sonkát és bort! Fürödhetsz a Duga Uvala-i kavicsos és sziklás partokon. Hajókázhatsz Cres szigetre és fürödhetsz a vadregényes öbleiben!

Program

1. nap: Groznjan és Porec

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A félszigettel való ismerkedést, az Isztria belsejében található, a dombtetőn tündöklő Groznjan városkában kezdjük. Ez a középkori városka nem túl ismert, pedig bájos tereiről és utcácskáiról pazar kilátás nyílik az alattunk elterülő félszigetre. Isztria zöld belsejét megismerve következő állomásunk a festői Porec. Helyi idegenvezető segítségével megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, mely építészetében minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. Szabadidő alatt, mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikokkal. Majd utazunk tovább a szálláshelyre. Szállás elfoglalása, majd vacsora.

2. nap: Rovinj, sonka és borkóstoló, Lim fjord, strandolás

Ezen a napon eldöntheti, hogy a szállodában tölti az egész napot pihenéssel és strandolással, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát és részt vesz az egész napos fakultatív kirándulásunkon. Reggeli után irány Rovinj óvárosa, ahol megismerjük a városka szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi a város ősi titkait. Városnézés után lesz még szabad időnk e csodás városban. A teljes élmény kedvéért megkóstoljuk az isztriai prsutot (sonka) és bort. Felfrissülve irány Lim fjord, mellyel a buszból és körülötte sétálva is megismerkedünk, természeti szépségét csodálva és csobbanunk egyet a környező öblökben. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorázni a szálláshelyre. Részvételi díj: 30 EUR/fő; 12 évig 20 EUR/fő.

3. nap Pula és pihenés

A mai délelőttöt Pula városában töltjük. A városnézés alatt megismerjük ezt a pompás nagyvárost, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző római Colosseum másolata (Arena, Arany kapu stb.). Városnézés után még mindenki kedvére felkutathatja a város látnivalóit. A délutánt strandolással töltjük a szálloda előtti strandon.

4. nap hajókirándulás a Cres szigetre, este "Pula by night"

A mai nap is izgalmas program lehetőséget nyújt: részt vehet egy egésznapos fakultatív hajókiránduláson, amely alkalmával megismerkedhet a csodaszép Cres szigettel, és vadregényes öbleivel, fürdünk a kristály tiszta tengerben, míg a legénység ebédet készít számunkra. Ebéd után a Cres városba is ellátogatunk. Részvételi díj: 30 EUR/ felnőtt, 20 EUR/ gyermek 12 évig.

Vacsora után autóbusszal bemegyünk Pula város központjába, hogy az esti fényekben is láthassuk középkori utcáit és a "vílágító színes óriásokat".

5. nap Labin

Kényelmesen elfogyasztott ízletes reggelink után Labinba, ebbe a dombon tündöklő, színes városkába utazunk. Ez a középkori városka, akár egy nyitott múzeum, kelták, illírek, szlávok, avarok, rómaiak és még megannyi nép, ki megfordult ezen a helyen, mind a városon hagyta ujjlenyomatát. Hazaindulás előtt, a városkából még egy utolsó pillantást vethetünk a lábunk alatt elterülő, kék Adriára. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás 1 főre Isztrián, az Adriai-tengernél, Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére