5 napos luxus városnézés Szentpéterváron, 5*-os belvárosi szállással, reggelivel, programokkal és belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35625
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

315.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35625

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szentpétervár eleganciáját és pihenj ötcsillagos luxusban egy belvárosi ötcsillagos szállodában!

Időpont

  • 2020. július 8-12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A 4 éjszaka szállást 5*-os belvárosi szállodában
  • Reggelit
  • A transzfereket
  • A városnézést belépővel a Péter-Pál erődbe és a Véren Megváltó templomba
  • A Petrodvoreci kastély és a Konstantin Palota meglátogatását
  • Az Ermitázst
  • A Vodka múzeumot kóstolóval
  • Az ingyenes elektronikus vízum ügyintézését
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A repülőjegyet illetékkel személyenként 1 db max. 10 kg, max. 40x30x20 cm-es kézipoggyásszal és 1 db max. 20 kg-os feladandó bőrönddel (melynek értéke: 85.000 Ft)
  • A fakultatív programokat
  • Az útlemondási biztosítást 1,5 %
  • BBP utasbiztosítás (Aegon)
    • Basic: 540 Ft/fő/éj
    • Extra: 710 Ft/fő/éj
    • Exclusive: 910 Ft/fő/éj

Felár

  • Félpanzió (a szállodában) 95.000 Ft / 4 alkalom
  • Egyágyas felár 195.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Szentpétervár

Indulás Budapestről 06:055-kor közvetlen menetrend szerinti járattal. Érkezés 09:35-kor, majd rögtön elkezdjük az ismerkedésünket a várossal egy rövid autóbuszos városnézéssel. Ezt követően bejelentkezünk a szállodánkba, és egy rövid pihenő után folytatjuk a városnézésünket, melynek során megtekintjük a nyüzsgő városközpontot, a lélegzetelállító pompával jellemezhető Nyevszkij sugárutat, a Szt. Izsák Székesegyházat, a történelemkönyvekből híres Téli Palotát, a Nyári Kertet és a Felvonulás teret. Bemegyünk a Véren Megváltó templomba, amely II. Sándor emlékmúzeumaként épült, és a féldrágakövek remekművét képezi, és amely a legcsodálatosabb belsővel rendelkező orosz templom, kihagyhatatlan, ha Szentpétervárra látogatunk.

A vacsorát vagy a szállodában lehet elfogyasztani (egyénileg a helyszínen fizetve, vagy az előre befizetett félpanzió keretében) vagy az idegenvezetőnk kíséretében a szállodánktól nem messze lévő Czar étterembe látogathatunk (a vacsora egyénileg, a helyszínen fizethető). Az étteremben a névnek megfelelő környezetben főleg orosz jellegű konyhával ismerkedhetünk meg. A következő napokban szintén ilyen jellegű éttermeket kereshetünk fel. (A Czar étterem és a további éttermek leírásai a honlapunkon láthatók.)

2. nap: Petrodvorec, Konstantin Palota

Az időeltolódás és a tegnapi utazás fáradalmait kissé kipihenve, a mai napi programunkat egy kicsit később kezdjük el. A reggelit követően ellátogatunk Szentpétervár környékére, Petrodvorecbe, amely csupán 29 km-re fekszik a várostól, és amely Szentpétervár leghíresebb palotája. Kastély és park, az orosz művészetek kincse – ez az egyik legismertebb cári kastély a tenger partján. Az „orosz Versailles” néven emlegetett pompázatos cári nyaraló együttes I. Péter nevét viseli, amelyet a híres, több szintből álló park - szökőkutakkal, vízesésekkel, szobrokkal és pavilonokkal - tesz lenyűgözővé a látogató számára. Az épületegyüttes legkiemelkedőbb része a Nagy Palota, mely I. Péter hajdani rezidenciája volt. Igazán kihagyhatatlan kirándulás a Szentpétervárra látogatóknak!

Petrodvorecben egy fakultatív ebédre van lehetőségünk, méghozzá a park területén lévő, a Katalin cárnő idején egykor itt működő őrség épületében (egyénileg, a helyszínen fizetve). Az egyszerű, de ugyanakkor elegáns környezetben az orosz konyha legjobb ételeit kóstolhatjuk meg.

Ezután utunkat a Konstantin Palota (más néven: Nemzeti Kongresszusi Palota) meglátogatásával folytatjuk, melyet 1715-ben Nagy Péter a lenyűgöző Finn-öböl partján létesíttetett. Az uralkodó nyári palotaként építtette, de később, egy újabb palota építésekor szinte el is felejtették és már csak borok tárolására használták. 1797-ben I. Pál az elfeledett épületet fiának, Konstantin nagyhercegnek adományozta. Az épület állapota az idők során fokozatosan romlott, egészen a II. világháborúig, amikor is komoly bombatalálatok érték. A palotát 2003-ra teljesen felújították, mivel ebben az évben ünnepelték Szentpétervár alapításának 300. évfordulóját. A terület ma kormányzati rezidencia, történelmi, kulturális látnivaló és üzleti központ egyszerre. 2006-ban itt tartották a G8 csúcsot is, hiszen a palota mindenben megfelel egy ilyen rendezvény követelményeinek. Az épületben ma is egy nagyon komoly gyűjteménye található azoknak a boroknak, melyeket az orosz elnök kapott ajándékba a látogatóitól. A tokaji borok igazi drágakövei a gyűjteménynek.

A ma esti ajánlatunk a Moszkva étterem, amely a szállodánktól szintén nem messze helyezkedik el. Az étterem tetőteraszáról az esti város látványában gyönyörködhetünk.

3. nap: Szentpétervár, Ermitázs, Vodka múzeum, Sétahajózás a Néván

A reggelit követően folytatjuk az autóbuszos városnézésünket. Átsétálunk a Vasziljevszkij-szigeten és a Szenátus téren, ahol látni fogjuk I. Péter bronz lovasszobrát. A kirándulás során bemegyünk a Péter-Pál erődbe is, ahonnan Szentpétervár történelme indult, és megnézzük az orosz cári családok sírjait. Az idegenvezetővel egy sétát teszünk a Palota téren, melynek keretén belül megtekintjük az Admiralitást, illetve a vezérkari épületet.

Az egész utunk fénypontjaként ellátogatunk a Téli Palota magvát képező Ermitázsba. Az Ermitázs Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeuma, mely a Néva partján található. Nevét a Nagy Katalin cárnő által építtetett ún. Remete-lakról kapta, ami franciául Hermitage. Az uralkodó itt tartotta az első gyűjteményét. Azóta a világ egyik leghíresebb képzőművészeti gyűjteményévé nőtte ki magát. Csak néhány nevet idézve a gazdag kínálatból: Michelangelo, El Greco, Leonardo da Vinci, Rembrandt. Ezt követően Szentpétervár egyik különleges múzeumába, a Vodka múzeumba térünk be, ahol kóstolót is kapunk! Ezután fakultatívan felkeresünk egy század eleji orosz étterem hangulatát idéző éttermet, az „1. Rjumocsnaja”-t, ahol kitűnő ételek várnak ránk (egyénileg, a helyszínen fizetve). Ebéd után, pihenésképpen, fakultatív programként, hajókirándulásra nyílik lehetőség Szentpétervár hangulatos csatornáin és a Néván. Az 1 órás sétahajózás közben egy nem mindennapi nézőpontból azokat a látványosságokat nézzük meg, amelyeket a buszos városnézés során nem volt alkalmunk megtekinteni, így válik a városnézés teljessé és felejthetetlenné. A mai estén a Sadko étterem az úti célunk, ahol ismét klasszikus orosz környezet, konyha és nem utolsó sorban éneklő felszolgálók gondoskodnak a felejthetetlen élményekről.

4. nap: Puskin

A reggelit követően fakultatív kirándulást javasolunk Puskinba (Carszkoje Szelo), amely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt, Katalin cárnő óta pedig a cárok kedvelt nyári rezidenciája, ahol szinte minden építészeti stílus felfedezhető. Itt található az európai barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása, a Katalin-palota is. Világhírét az ún. Borostyánterem, a Zöld Ebédlő és a Trónterem alapozta meg. A líceum érintésével elsétálunk a klasszicista stílusú Sándor-palotához is. Pihenésképpen megállunk a Podvorje étteremben, ahol igazi orosz vidéki hangulatban fogyaszthatjuk el az ebédünket (egyénileg, a helyszínen fizetve). Visszautazunk Szentpétervárra. Érkezés után szabadidő, lehetőség nyílik sétálni a Nevszky sugárúton, betérhetünk az üzletekbe, kiválaszthatjuk az ajándékokat. Egyénileg, fakultatívan ellátogathatunk a Faberge Múzeumba. Az elmúlt 4 napunk zárásaként egy nem mindennapi éttermet ajánlunk a vacsora helyszínének, egy vitorlás hajót, a Bolygó hollandi nevű éttermet, amelynek a fedélzetéről nem mindennapi kilátás nyílik a Téli Palotára, a Péter-Pál erődre, a Palota hídra és az egész belvárosra.

5. nap: Szentpétervár - Budapest

A kora reggeli órákban transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti járattal, indulás 10:10-kor, érkezés 11:50-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos luxus városnézés Szentpéterváron, 5*-os belvárosi szállással, reggelivel, programokkal és belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére